< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (631. sayfa)
-
-
-
Bu arada arkadaşlar 6.1 de bazı uygulamalarin bildirim sesini değiştirme yok , önceki surumlerde kullandığım bir uygulamanın bildirim sesini degistirebiliyordum şimdi 6.1 de degisilmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon görüşmesinde ekranda hoparlöre tıklayınca aktif olması geç tepki veriyor mu sizlerde de?
-
Evet
Güncellemeyle niye düzeltmiyorlar anlamıyorum.
Arama yardımını açarsanız daha hızlı tepki veriyor.
-
Nereden açılıyor? Erişebilirlik içerisinde mi?
-
Telefon a girip 3 noktaya basın üstten ayarlar a girin
-
Ayarlar’ > Bildirimler menüsünü izleyin.
Gelişmiş Ayarlar menüsünü açın.
Her Uygulama İçin Bildirimleri Yönet seçeneğini aktifleştirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bende de durum bu ama şu anki haliyle hiçbir işime yaramıyor ve her zaman da o seçenek çıkmıyor. AI güncellemesi öncesi böyle bir sorun yoktu, Google Çeviri ile çok pratik şekilde, istediğim her şeyi hemen çevirebiliyordum, büyük kolaylık sağlıyordu. Çeviriyi de, sadece internet sitelerindeki yazıları çevirmek olarak algılamayın, mesela yabancı dildeki uygulamalarda ya da çekilen bir fotodaki yazıyı çevirmede de kullanıyordum, yani bağlam menüsünün açıldığı her ortamdaki yazıyı rahatlıkla çevirebiliyordum. Örneğin 9GAG diye bir uygulama var, bilen vardır. Uygulama tamamen ingilizce, o uygulamadaki ya da benzer uygulamalardaki yazıları zahmetsiz çevirebiliyordum. Yardımlarınız için teşekkürler, galiba kullanışlı bir özelliği daha kaybettik. Zaten OneUi 6 güncellemesini hiç beğenmemiştim, üzerine 6.1 de tuz biber oldu.
-
Mesela her ayın 25inde bir alarm ayarlamak istiyorum bunu alarm uygulamasından yapabiliyor muyuz, bilen varsa tarif edebilirse sevinirim teşekkürler
-
Arkdaşlar selam android auto polo aracımda açılmıyor açılsada kopuyor bağlanmıyor sizde sorun yaşıyormusunuz çözümü nedir?
Teşekkürler bunu biliyorum ancak sormak istediğim şu: her ay için kurduğum tarihte çalması için 1 kere kurayım gün fark etmeksizin her ay aynı tarihte çalsın, tekrar tekrar kurmamak için bir yöntem var mı acaba
Bunu calendar da meeting olarak ayarlayarak yapabilirsin. Recurring event olarak set etmen gerekiyor (tam Plaza Türkçesi oldu kusura bakma ama ben Türkçe telefon kullanmıyorum, bu ayarların Türkçe lerinin de nasıl ayarlandığını tam bilmiyorum)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X