Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S24 FE modelinde büyük bir strateji değişikliğine gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy S24 FE modelinde büyük bir strateji değişikliğine gidiyor

Samsung, Galaxy S24 FE modeliyle işlemci tercihinde büyük bir değişikliğe gidiyor. Daha önce ABD, Kore ve diğer bazı ülkelerde Snapdragon işlemcileri kullanmayı tercih eden Samsung, bu kez Galaxy S24 FE modelinde Exynos 2400e işlemcisini tercih ederek tüm bölgelerde bu işlemciyi sunma kararı aldı.

S24 FE'de Qualcomm yonga setini göremeyeceğiz

Geekbench testlerinde ortaya çıkan sonuçlar, ABD versiyonu olan SM-S721U modelinin de Exynos 2400e ile geleceğini doğruluyor. Exynos 2400e, Exynos 2400’ün bir varyantı olarak karşımıza çıkıyor; bu varyantta en yüksek performans sunan Cortex-X4 çekirdeğinin hızı 3.2GHz’den 3.11GHz’e düşürülmüş. Bu değişiklikle, cihazın pil ömrünün artırılması hedefleniyor. Bu adım, Samsung’un enerji verimliliğini artırma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca Bkz.Eski amiral gemisi mi yeni orta segment mi: Hangi telefon daha iyi bir seçim?

Kullanıcılar, özellikle ABD'de bu modelin Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy işlemcisiyle çıkmasını beklerken, Samsung’un Exynos 2400e'yi tercih etmesi, markanın işlemci stratejisi açısından sürpriz bir gelişme olarak öne çıkıyor. Bu tercih, Samsung'un Exynos işlemcilerinin güvenilirliğini artırmak adına attığı önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Galaxy S24 FE’nin yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor ve beklentiler yeni cihazın daha makul bir fiyat seviyesinde olması yönünde. Samsung'un Exynos işlemcilerdeki güç verimliliğini geliştirme çabaları, markanın gelecekteki modellerinde de Exynos işlemcilere olan güveni artırmak için önemli bir faktör olabilir. Özellikle Galaxy S25 modellerinde Exynos 2500 ile daha da güçlendirilmiş bir performans sunulması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/22/samsung-announce-galaxy-s24-fe-exynos-2400e-processor-all-regions/

• Natodan mı çıkıyor yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Ağustos 2024; 13:31:35 >
  • S24 ve s24 plus da bu islemci nasil, s20 fe faciasi gibi mi. Yani sd islemci ile aralarinda batarya ve isinma durumu nedir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23 base modelden daha performanslı olur mu bu cihaz ?

• virtue28 kullanıcısına yanıt

Gayet stabil çalışıyor eskisi gibi aşırı ısınma yok enerji tüketimi de gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 23 Ağustos 2024; 9:29:17 >

Kendi deneyimime ve gördüğüm yorumlara göre akışkan, istikrarlı, ısınma durumu temel görevlerde ve günlük kullanımda mevcut değil, güç tüketimi ortalama, yüksek performans isteyen görevler şarjdan biraz hızlı yiyor ama Plus modeli 4900 mAh ile tatmin edici bir batarya performansı sunuyor. Hatta daha iyisi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazirandan beri s24+ kullaniyorum. Bir kac kere tamamen sarji sifirlayip fulledikten sonra batarya omru asiri guzellesti. %80 doluma sinirladim. Surekli adaptif hz modunda kullaniyorum. Is ortaminda bile sarj bir gunden fazla gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 23 Ağustos 2024; 10:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    S24 ü 23 e göre yorumlarsam kötü diyebilirim daha sıcak ve daha az batarya ömrü var .

Direk s24ü alan nötr kalır s23 den geçen üzülür tabi bu söylediklerim sadece ısı ve pil konusunda. Total olarak s24 s23 den hissedilir şekide iyi telefon

Genel olarak 24 kullanıcıları mutsuz 24+kullananlar mutlu durumda.

• pSy! kullanıcısına yanıt
    Sebebi daha buyuk batarya sanirim.

BenEx islemcili S20 FE kullanicisiyim. S24 ve + olani benim icin bu yuzden tercih disiydi. Ama tabi yeni telefonun her zaman avantaji oluyor.

• S23FE tam bir facia S24FE ile devam ediyor ne bataryada gelişme var ne kamerada

Net olarak söylebilirim ki en kötü exynosu kullanıyorsunuz s20fe deneyimim 1 hafta sonra iadeyle sonuçlandı , s20+ ise yine bi nebze daha iyidi yani siz değiştirdiğiniz anda çok mutlu olucaksınız. Exy 2400 e kızarken sd çözümleriyle kıyaslıyoruz. 2400 kesinlikle en verimli exynos .

Ben s23ün üstüne 3k verip değişimle geçtim 128den 256gb 1 yıl garanti uzaması vs vs değerdi. Önsiparşte 7.5k fırsat değildi benim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.