Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 serisi Türkiye'de ve dünyada büyük ilgi görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S24 serisi Türkiye'de ve dünyada büyük ilgi görüyor
    Samsung, 17 Ocak 2024 tarihinde tanıtılan Samsung Galaxy S24 serisinin satış miktarı hakkında açıklama yaptı. Samsung'un açıklamasına göre Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modelleri, dünyanın dört bir yanında büyük ilgiyle karşılanıyor. Güney Kore'den ABD'ye, Hindistan’dan Türkiye’ye geniş bir coğrafyada tüketicilerin yoğun ilgisini çektiği ifade ediliyor.

Türkiye'de Galaxy S23 serisini ikiye katladı

Türkiye pazarında Galaxy S24 serisinin satışları, Galaxy S23 serisinin satışlarını ikiye katladı. Türkiye pazarında, Galaxy S24 Serisi’nin stokları, lansmanın ilk haftasında tükenmişti. Samsung Türkiye, hızlı bir şekilde stokların yenileyerek satışa devam etti.

Ayrıca Bkz.Titanyum tasarımlı Samsung Galaxy S24 Ultra tanıtıldı! En iyi Android telefon

Samsung'un online mağazasında Galaxy S24 serisi için özerl renk seçenekleri sunuluyor. Galaxy S24 ve S24+ için özel Yeşil, Safir Mavi,Turuncu; Galaxy S24 Ultra için ise Titanyum Mavi, Titanyum Yeşil, Titanyum Turuncu renk seçenekleri, kullanıcılar tarafından özel bir talep görmeye devam ediyor. 

Güney Kore'de satış rekoru

Galaxy S24 Serisi, Güney Kore'deki çıkışının ardından ilk 28 gün içinde 1 milyon adet satışa ulaşarak kendi evinde rekor bir başarıya imza attı. Bu etkileyici satış hızı, Galaxy S24 Serisi’nin, Samsung'un bugüne kadar piyasaya sürdüğü en hızlı kabul gören modellerden biri olduğunu gösteriyor. Anavatanı Güney Kore'de bu derece hızlı bir başarıya ulaşması, serinin yenilikçi özelliklerinin ve üstün performansının kullanıcılar tarafından ne kadar beğenildiğini gösteriyor. Ayrıca Galaxy S24 Serisi, ABD ve Hindistan'da satışlarını artırdı ve daha fazla kişiye ulaştı. 

Serinin en çok satanı Galaxy S24 Ultra

Serinin en çok satan modeli Galaxy S24 Ultra modeli oldu. 200 MP kamera, titanyum çerçeve, Snapdragon 8 Gen 3, S-Pen gibi özellikler tüketiciler Ultra modelini tercih etmesini sağladı.

Yalnızca Samsung’un online mağazasında yer alan Titanyum Mavi, Titanyum Yeşil, Titanyum Turuncu renk seçeneklerine sahip Galaxy S24 Ultra hakkında daha fazla bilgi edinmek ve satın almak isteyen tüketiciler, https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s24-ultra/ adresini ziyaret edebilirler. 

• Düz S23 vardı öylesine mağazaya girdim kaça sayıyorlar diye çok iyi fiyat çıkardılar. O paraya hiçbir şekilde satamazdım. S24 Ultra alıp çıkmış buldum kendimi :)) Görevliye kutusu şarjı arabada kaldı alıp geleyim dedim hiç gerek yok sadece telefonu alıyoruz dedi. Kılıfı bile elimde kaldı. Çok agresif bir takas programı uyguluyor Samsung. Ultra için 70.000 çok yüksek fiyat, takas olmasaydı alamazdım.
  • Yapılagelmis en iyi telefon serisi. Bi para olsa bi s24 plus patlatsammm of of

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aa olur mu hic dh nin cok bilmislerine kalsa samsungun elinde kalmasi lazimdi neymis exynos 2400 varmisSamsung Galaxy S24 serisi Türkiye'de ve dünyada büyük ilgi görüyor 

Not: S24 plus kullanicisiSamsung Galaxy S24 serisi Türkiye'de ve dünyada büyük ilgi görüyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaverde kullanıcısına yanıt
    Daha du bakalım biraz kullan be mübarek 😂

Not: s23U kullanıcısı 😎

• Aynen knk çok satıyor öyle böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 3 Mart 2024; 20:16:3 >

• takas kampanyasından dolayı iyi sattı. F/p olarak s23 hâlâ daha çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığı halde yorum yapmakla uğraşmak istemeyen almış olmuyor o zaman senin mantığına göre...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geneli yapar, özellikle samsung kullanıcıları teknolojiyle daha çok ilgilendikleri için daha çok değerlendirme yapıyor. Diğer sitelerde de durum farklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 3 Mart 2024; 20:35:18 >

• S23, işlemci olarak S24 den daha iyi değil mi?

• İlgi görür. Samsung’un 7 yıl Android sürüm güncelleme taahhüdü var.

Samsung’un S24 serisi;
    Android 14 ile çıktı 2024’te.
    - Android 15 (2025)
    - Android 16 (2026)
    - Android 17 (2027)
    - Android 18 (2028)
    - Android 19 (2029)
    - Android 20 (2030)
    - Android 21 (2031) son büyük Android güncellemesi olacak. Bu sürümde kalacak sonsuza kadar.

• Yok hocam, biz sizinle tamamen çelişiyoruz. Samsung kullanıcıları mı teknoloji ile ilgili? Genelde Xiaomi olur ama o (Çıkardığı sorunlardan dolayı)...

• Note 9 cihazım ile bir süre daha devam şöyle bakıyorum hala çıkardığı çoğu telefondan güzel çekim yapıyor.

• 492 Hz gibi çok düşük PWM değeriyle göz bozma konusunda dünyanın en pahalı amoled ekranlı telleri arasında yine liderliği kimseye kaptırmayan Samsung S serisi.

• Düz S23 vardı öylesine mağazaya girdim kaça sayıyorlar diye çok iyi fiyat çıkardılar. O paraya hiçbir şekilde satamazdım. S24 Ultra alıp çıkmış buldum kendimi :)) Görevliye kutusu şarjı arabada kaldı alıp geleyim dedim hiç gerek yok sadece telefonu alıyoruz dedi. Kılıfı bile elimde kaldı. Çok agresif bir takas programı uyguluyor Samsung. Ultra için 70.000 çok yüksek fiyat, takas olmasaydı alamazdım.

• mesaverde kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum önyargılı bakmışım memnunum telefondan s24 plus

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haber mi reklam mı belli değil yahu!

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Kimse S sersini 7 yıl güncelleme için almıyor S serisi premium olduğu için onun kitlesi 2-3 yılda bir telefon yeniler

• Eminim öyledir.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

ben şahsen S24 serisinde satışların çok kötü gittiğini, insanlarda almak için bir motivasyon oluşsun diye böyle sahte haberler yapıldığını düşünüyorum.

• Pek de bi' önemi yok ya :), Samsung böyle devam etse bi'kaç seri sonra liderliği kaptırır zaten. Gerçi Google Pixel serisi her yerde satılsa çoktan bitmişti de... Alternatif olarak potansiyel lider olarak Honor'u görüyorum :).

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.