|
Samsung Galaxy S24 serisi Türkiye'de ve dünyada büyük ilgi görüyor
-
-
Yapılagelmis en iyi telefon serisi. Bi para olsa bi s24 plus patlatsammm of of
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aa olur mu hic dh nin cok bilmislerine kalsa samsungun elinde kalmasi lazimdi neymis exynos 2400 varmis
Not: S24 plus kullanicisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha du bakalım biraz kullan be mübarek 😂
Not: s23U kullanıcısı 😎
-
takas kampanyasından dolayı iyi sattı. F/p olarak s23 hâlâ daha çok iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldığı halde yorum yapmakla uğraşmak istemeyen almış olmuyor o zaman senin mantığına göre...
geneli yapar, özellikle samsung kullanıcıları teknolojiyle daha çok ilgilendikleri için daha çok değerlendirme yapıyor. Diğer sitelerde de durum farklı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 3 Mart 2024; 20:35:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S23, işlemci olarak S24 den daha iyi değil mi?
-
İlgi görür. Samsung’un 7 yıl Android sürüm güncelleme taahhüdü var.
Samsung’un S24 serisi;
Android 14 ile çıktı 2024’te.
- Android 15 (2025)
- Android 16 (2026)
- Android 17 (2027)
- Android 18 (2028)
- Android 19 (2029)
- Android 20 (2030)
- Android 21 (2031) son büyük Android güncellemesi olacak. Bu sürümde kalacak sonsuza kadar.
Yok hocam, biz sizinle tamamen çelişiyoruz. Samsung kullanıcıları mı teknoloji ile ilgili? Genelde Xiaomi olur ama o (Çıkardığı sorunlardan dolayı)...
Note 9 cihazım ile bir süre daha devam şöyle bakıyorum hala çıkardığı çoğu telefondan güzel çekim yapıyor.
492 Hz gibi çok düşük PWM değeriyle göz bozma konusunda dünyanın en pahalı amoled ekranlı telleri arasında yine liderliği kimseye kaptırmayan Samsung S serisi.
-
Düz S23 vardı öylesine mağazaya girdim kaça sayıyorlar diye çok iyi fiyat çıkardılar. O paraya hiçbir şekilde satamazdım. S24 Ultra alıp çıkmış buldum kendimi :)) Görevliye kutusu şarjı arabada kaldı alıp geleyim dedim hiç gerek yok sadece telefonu alıyoruz dedi. Kılıfı bile elimde kaldı. Çok agresif bir takas programı uyguluyor Samsung. Ultra için 70.000 çok yüksek fiyat, takas olmasaydı alamazdım.
Kullanıyorum önyargılı bakmışım memnunum telefondan s24 plus
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber mi reklam mı belli değil yahu!
-
Kimse S sersini 7 yıl güncelleme için almıyor S serisi premium olduğu için onun kitlesi 2-3 yılda bir telefon yeniler
-
Eminim öyledir.
ben şahsen S24 serisinde satışların çok kötü gittiğini, insanlarda almak için bir motivasyon oluşsun diye böyle sahte haberler yapıldığını düşünüyorum.
-
Pek de bi' önemi yok ya :), Samsung böyle devam etse bi'kaç seri sonra liderliği kaptırır zaten. Gerçi Google Pixel serisi her yerde satılsa çoktan bitmişti de... Alternatif olarak potansiyel lider olarak Honor'u görüyorum :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aa olur mu hic dh nin cok bilmislerine kalsa samsungun elinde kalmasi lazimdi neymis exynos 2400 varmis Not: S24 plus kullanicisi |
Aldığı halde yorum yapmakla uğraşmak istemeyen almış olmuyor o zaman senin mantığına göre... |
Düz S23 vardı öylesine mağazaya girdim kaça sayıyorlar diye çok iyi fiyat çıkardılar. O paraya hiçbir şekilde satamazdım. S24 Ultra alıp çıkmış buldum kendimi :)) Görevliye kutusu şarjı arabada kaldı alıp geleyim dedim hiç gerek yok sadece telefonu alıyoruz dedi. Kılıfı bile elimde kaldı. Çok agresif bir takas programı uyguluyor Samsung. Ultra için 70.000 çok yüksek fiyat, takas olmasaydı alamazdım.
|
492 Hz gibi çok düşük PWM değeriyle göz bozma konusunda dünyanın en pahalı amoled ekranlı telleri arasında yine liderliği kimseye kaptırmayan Samsung S serisi.
|
Benzer içerikler
- youtube video indir -- mp4
- konumsal ses nedir
- fotoğraf canlandırma
- instagram keşfete düşme
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X