|
Samsung Galaxy S24 & Galaxy S24 Plus tanıtıldı: Dünyanın ilk yapay zeka telefonu
-
- Galaxy S24 128GB: 39.999 TL
- Galaxy S24 256GB: 42.499 TL
- Galaxy S24 Plus 256GB: 46.499 TL
- Galaxy S24 Ultra 12GB/256GB: 69.999 TL
- Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB: 73.999 TL
- Galaxy S24 Ultra 12GB/1TB: 80.999 TL
-
Bence geçen seneye göre düşüş var
- Exynos kötü işlemci değil fakat günümüzdeki çoğu uygulama, SD işlemciler ile daha verimli çalışıyorlar (hızlı değil daha verimli).
- 25W şarj olayı resmen Samsung’un liderlik egosuna tamamen kendisini kaptırmasının sonucu. Telefonların şarjı çok iyi gidebilir fakat hızlı şarj her zaman tercih edilecek bir şey. Apple yapmıyor ama en azından yazılım konusunda tekler şuan (imessage, ekosistem vs). Samsung’un ise bir sürü rakibi var.
- Bütün kameralarının en azından 50mp olmasını çok isterdim. En azından hangi kamera ile görüntü çekilirse çekilsin, hepsinde aynı çözünürlük ve kalite elde edilirdi.
- Güncelleme konusunda hiçbir şey konuşulmamış. Büyük ihtimal bu cihazlar da 4 yıl güncelleme desteğine sahip olacaklar. En azından 5 yıl vermesi, rakiplerine büyük göz dağı olurdu.
Geri kalanını cihazlar incelenmeye başladıkça göreceğiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
"QHD+ 1440 x 3088 piksel"...
Paraya kıyıp S22U almıştım, 3 çözünürlük seçeneği var. Yüksek seçenekte pil ortalama 6 saat ancak gidiyor (screen on time), mecburen orta seçeneği kullanıyorum. 120hz'te 7-7,5 saat gidiyor hiç yoktan. 25Watt'lık adaptör ile tam şarj 1 saat sürüyor.
Özetle "QHD+ 1440 x 3088 piksel" gibi son teknoloji ekranlar vs olacaksa, cihazda en az 10-12bin mAh'lık bi batarya olmalı ki bir anlamı olsun.
-
Görsellere bak buram buram apple kokuyor. Piyasaya yön veren taklit edilendir. Aksiyona gerek yok…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Haberde de belirtildiği üzere S22'den bu yana aynı büyüklükte arka kamera algılayıcıları kullanılıyor kağıt üzerinde. Maalesef hiç ilerleme yok. Yazılımla geliştirmeler olabilir ama bence tüketicileri ciddiye almamaktır bu. Kamera önemli ise bunu göz önünde bulundurun.
-
Appledan pahali ama apple kopyasi.
Hadi hepimiz birer "marka kopyası" diyip sağa sola saldıralım. Arkadaşların başlattığını ben devam ettiriyorum,sizleri de davet ediyorum.
Xiaomi kopyası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 17 Ocak 2024; 22:11:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tasarımla ilgili apple ın peşinden gitmiş denebilirdi sanki bir yenilik yapmış gibi sunmuşsunuz haber
Güncelleme 7 yılmış
Türkiye fiyatı umarım güzel olur. Samsung'dan ziyade Google'a ait bir show olmuş gibi geldi bana. Önceki yorumlarımda da dediğin gibi generative AI özellikleri işletim sistemi servisleri olarak yer buldu kendine. Android'de bu Gemini Nano adını aldı. Samsung da bunu dibine kadar kullanmış gibi görünüyor. Apple buna cevap vermezse Android için büyük bir avantaja dönüşecek.
S24 almayı düşünüyorum. Android geliştirici olmaya çalışıyorum nihayetinde.
-
Samsung Galaxy S24 fiyat listesi
- Galaxy S24 128GB: 39.999 TL
- Galaxy S24 256GB: 42.499 TL
Samsung Galaxy S24 Plus fiyat listesi
- Galaxy S24 Plus 256GB: 46.499 TL
Samsung Galaxy S24 Ultra fiyat listesi
- Galaxy S24 Ultra 12GB/256GB: 69.999 TL
- Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB: 73.999 TL
- Galaxy S24 Ultra 12GB/1TB: 80.999 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 17 Ocak 2024; 22:18:31 >
-
Yine Apple telefona sahip basit arkadaşlar gelmiş. hayatta hiçbir şeyin taraftarı olmayın.
Android düşünenler için harika cihazlar. Kimse Apple'ın hapishane işletim sistemini kullanmak istemiyor sonuçta.
-
Birkaç sene önce ‘metaverse’ kelimesinden kusacak hale gelmiştik, şimdi adını anan yok. Bu sene de ‘yapay zeka’ kelimesinden kusacak hale geldik. Seneye bu kelimenin balonu da söner.
Bu fiyatlara satabilmesi mümkün değil. Bir avuç forumcu android sever kitle hariç alıcısı olmaz aynı paraya birden fazla iphone seçeneği var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 13 40k değil mi. 2 sene önceki model.
evet 13 çatır çatır satmaya devam eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 17 Ocak 2024; 22:49:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O Türkçe desteği gelmeyecek bilginiz olsun .
Evet. 60 hz ekran deneyimiyle eski telefonun fiyatıyla daha saatler önce duyurulan her özelliğiyle katbekat üstün telefonun fiyatı aynı.
Düşünsene 2024 yılında 2 yıl önceki eski bir model olan iphone 13 alıyorsun s24'e kıyasla. Kimsenin gösteriş takıntılı, imaja önem veren kişiler olmaması temennisiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilitharath -- 17 Ocak 2024; 23:49:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Yine Apple telefona sahip basit arkadaşlar gelmiş. hayatta hiçbir şeyin taraftarı olmayın. Android düşünenler için harika cihazlar. Kimse Apple'ın hapishane işletim sistemini kullanmak istemiyor sonuçta. |
Bu fiyatlara satabilmesi mümkün değil. Bir avuç forumcu android sever kitle hariç alıcısı olmaz aynı paraya birden fazla iphone seçeneği var |
Güncelleme 7 yılmış
|
kaynağını sorsam üstüne oturuyorum mu diyeceksin?
|
Çok kötü karşılaştırma yapay zeka entegre işlemci ve ekran kartları çıkıyor uygulamalar artık yapay zeka desteğiyle çıkmaya başlayacak. Yapay zeka devrimdir. Quantum kişisel bilgisayarlar her yerde erişilebilir internet olsun ki 6-7 yıla olur bence o zaman gör balonu. Dediğin şey internetin çıktığı ilk yıllarda interneti balona benzetmek gibi. Yıl 2006 evlerde 12 mbps internet vardı. Yıl 2024 neredeyse aynı altyapı ile 35-100 mbps veriyorlar 100 mbps interneti insanlara fiber diye yutturuyorlar... üstelik uploadida kısıtlıyorlar... Bu çapsız isp yöneticileri yüzünden teknoloji gelişmiyor diye düşünebilirsin. Altyapı yatırımları yapacakları yere o paraları çok güzel yiyorlar 20 yıldır altyapısı değişmemiş yerler var. Bu kadar geride kalmamızın nedeni iş bilmez Telekom çalışanları ve tekel oluşumuna izin veren bürokratlardır. "Ne gerek var kardeş seneye zaten yenisi çıkacak"diye diye altyapıları değiştirmezken her sene araçlarını son model Mercedes ile değiştiriyorlar.Umarım ileride bu 20 yılda bürokratların soyunu sopunu arşivlerde ileride eğitim ve öğretime başlamadan çocuklara bu kötü insanlar gibi olmayın ibret alın diye sayfalarca gösterilir. Hatta bulundukları toplumunda nasıl bir toplum olduğu anlatılsın ki o toplumun yaptığı davranışlar ileri ki toplumlar tarafından yapılırsa ayıplansın. Allah bize bu 20 yılda bürokratları ibret olsun diye yarattı bunlarla sınanıyoruz. |
Samsung Galaxy S24 fiyat listesi Samsung Galaxy S24 Plus fiyat listesi Samsung Galaxy S24 Ultra fiyat listesi |
evet 13 çatır çatır satmaya devam eder |
Benzer içerikler
- instagramdan nasıl para kazanılır
- facebook dondurma
- whatsapp neden açılmıyor
- jpg formatı nedir
- gizli story izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X