Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 pil kapasitesi ortaya çıktı: Kullanıcıları üzebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 pil kapasitesi ortaya çıktı: Kullanıcıları üzebilir
    Samsung Galaxy S24 serisi bildiğiniz gibi halen gündemde. Ancak şimdiden Galaxy S25 ve S25 Ultra'nın nasıl olacağı konuşulmaya başlandı. Hatta bunlardan en büyüğü Exynos ve Snapdragon çekişmesi oldu diyebiliriz. Şimdi bu tartışma sonlanmadan Galaxy S25 modelinin pil kapasitesi ortaya çıktı. Samsung, herhangi bir artış planlamıyor.

Samsung Galaxy S25 pil kapasitesi ortaya çıktı

Bildiğiniz gibi Samsung, temel Galaxy S modellerinin pil kapasitesinde küçük artışlara imza atıyor. Hatta S20 ve S21'de karşımıza çıkan 4.000mAh'ın ardından, S22'de 3.700mAh, S23 ile 3.900mAh ve son olarak 4.000mAh'a ulaşıldı. Son raporlar ise, yaklaşmakta olan Galaxy S25 modelinde de benzer bir kapasiteye işaret ediyor.

Buna göre Galaxy S25'te 4.000mAh pil kapasitesi ile karşılaşacağız. Bu da herhangi bir değişiklik olmayacağı anlamına geliyor. Diğer modellerin pil kapasitesi ise şu an için netleşmiş değil. Ancak son yıllarda çoğu üretici 4.500 ve 5.000mAh kapasiteleri standart hale getirdi. Dolayısıyla Galaxy S25 her ne kadar temel model olsa da, kullanıcıları üzebilir. 

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Buds 3'ü yanlışlıkla doğruladı: İşte tasarımı

Kaçıranlar için Galaxy S25 modelinin Snapdragon 8 Gen 4 ve Exynos 2500 platformundan güç alacağı söyleniyor. Şu an için Exynos 2500'ü çevreleyen ilk söylentiler, RDNA4 GPU ve LPDDR5T RAM desteği sunulacağı yönünde. Ayrıca Exynos 2400 gibi 10 çekirdekli bir CPU kümesine sahip olacak ancak performans çekirdeği Cortex-X5'e yükselecek. Tabi ki AI alanında da gelişmeler sunulacağını hatırlamakta fayda var. Ancak tüm detaylar için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_battery_capacity_leaks-news-63288.php

• bugün aldığım en kötü haber resmen.yıkıldımSamsung Galaxy S25 pil kapasitesi ortaya çıktı: Kullanıcıları üzebilir 

• Elektrikli araçlar için devamlı batarya teknolojisi geliştiriyorlar. Telefonlara gelince gıdım gıdım mah veriyorlar. Yok iyileştirilmiş pil şarjı, yok şu yok bu. Çiplerin nanometrelerini düşürdük diyip enerji tüketimi azaldı diyip artistik yapıyorlar ama ekranlar artık o kadar iyi ki pil ömrüne pek faydası olmuyor. Bu çıkarıp takılabilir arka kapak ve batarya şart olması gerek tüm üreticilere. Ben istediğim zaman yedek bataryamı takabileyim, yok ip68 sertifikası su geçirmez felan diyip reklam yapıyorlar cihaza su kaçsa kullanıcı hatası diyorlar. E zaten sertifikan son kullanıcıyı korumuyor bırak bari bataryayı çıkarıp takabilelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haberin saçmalığına bak. O 4.500 5.000 mah dediği telefonlar boyut olarak büyük telefonlar. S24 6.2 inç neredeyse çerçevesiz bir model.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Telefonda alan çok dar, ağırlık önemli. Bu yüzden daha zor bir mühendislik var. Arabalar devasa boyutlarda 4-5 metre civarı en az. Ağırlık da nispeten daha az önemli telefonlara göre.

• Ama yeni işlemcinin verimliliği ile 1 saate yakın artacak ekran süresini tanıtımda kullanma ihtimallerini şimdiden görüyoruz hep aynı perane

• mehmetgencer M kullanıcısına yanıt
    6.2 inç olup 4500 mah bataryalı telefonlar da var. Samsung gıdım gıdım artırıyor bataryayı. Ya da min kapasiteye max pili koyamıyorlar da denilebilir. 3500 - 3700 - 3900 - 4000...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güç tüketimi düşük olursa kapasitenin pek önemi kalmaz, s23 bu konuda iyiydi s24 ise kötünün iyisiydi ama samsung bence dersini almıştır diye umuyorum işlemci tarafında.

• mehmetgencer M kullanıcısına yanıt
    5.9 inç asusta 4300 mah var tokatlıyor s23ü pil ömründe. Samsung yazılımıda pil içiyor. Katlanan telefonlarınd aolay daha da kötü rakipleri incecik ve daha büyük pillerle süper hızlı şarj teknolojileri ile geliyor Samsung takoz gibi ama 600 mah daha düşük pil koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 14 Haziran 2024; 14:54:38 >
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    S23 gayet kötü bu arada teledonu az kullanıp tasarruf öoduna alırsan idare ediyor

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, hiç bir zaman güç tasarrufunu açmıyorum ve mobil veri ile ortalama bir kullanım ile gün boyu yetiyor bana şarjı

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Bana yetmiyor her zaman Powerbank ile çıkıyorum pil bitmesin diye kablolu kulaklığa geçtim. Ufak ama pili giden bir cihaz çıkar çıkmaz kurtulacağım. Yada katlanan flip tarzı bişey alacağım Samsung olmamak kaydıyla.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım tarzı ve ihtiyacı farklı yapacak bir şey yok ben memnunum

• 5 yıldır Samsung cihaz kullanıyorum... Her şeyim Samsung diyebilirim.

M51

S23 Ultra

Galaxy Watch 5 Pro

Buds 2 Pro

S9 Ultra Tablet

Hiçbiri pil içmiyor.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Bir de baz modelde batarya kapasitesi artışının azlığını veya noksanlığını S serisindeki Plus ve Ultra versiyonların varlığı çerçevesinde görmek de gerek. Kısaca fazladan batarya kapasitesi isteyenlere Plus ve Ultra modelleri sunuyorlar. Bu modeller olmasaydı muhtemelen sunacakları tek bir ana modelin batarya kapasitesini çoğaltacaklardı. Ama ortada daha büyük batarya kapasiteli Plus ve Ultra versiyonlar varken bence baz bir modelin kapasitesinin fazla artması beklenmemelidir. Hatta S24 serisinin tanıtım yazısını okuduysanız Samsung'un kendisi artılırmış batarya ihtiyaçları adı altında geniş kapasiteli batarya ve yüksek pil ömrü meraklısıysanız normal versiyonu değil de Plus versiyonu alın demeye getiriyor. Bu versiyonlar ortadan kalkarsa işte o zaman tek bir ana versiyonda batarya kapasitesi - rekabetçi kalabilmek - için büyümeye başlar. Ancak - bence - Plus ve Ultra modeller mevcutken bu beklenmemelidir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ince ve kibar olması daha önemli bana göre. Ağır kaba veya tabak gibi telefonlardan bıktık. Takıyorsun doluyor ne bu batarya fetişi anlamak mümkün değil.

• Onunla alakalı değil aslında. Telefon ağırlığı tamamen Apple'a bağlı. Apple 350 gr telefonu standart yapsa yeni çıkan ultra'da bir anda onunla aynı ağırlıkta olacaktır. Zaten Ultra, Pro Max ile rekabet için çıkmıştı.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi Samsung Ultra serisi eski note serisi yerine galaxy ailesi içinde temsil edilmeye başlandı. Diğer deyişle kalemi olan note serisi ve galaxy serisi iki farklı segment olarak sunmaktansa tek çatı altında galaxy serisi olarak piyasaya sürüldü. Kalemli note serisi sektörde öncüydü yiğidi öldür hakkını yeme. Bu kalem meselesinde Samsung öncü oldu ve taklit edildi. Pro Max ile Kalemli Note serisi, yeni adıyla Samsung Ultra telefonlar birbirinden bağımsız cihazlar ama rakipler. Ultra modeli ile Samsung markasının apple markasını taklit ettiğini düşünmüyorum.

• Samsung ile Apple akıllanmıyacak. Yetmiyor işte pil, yetmiyor. Bari 50W civarı Apple getirse hızlı şarj şaşarım.

Hayvan gibi işlemci yapıyorsunuz, hayvan gibi ekran yapıyorsunuz telefon 5 Litre benzini olan Bugatti misali tükeniyor. Şu bataryayı minimalist bir şekilde bari en kötü 4500 mAH yapsa Samsung iyi olur yada donanımı daha tasarruf odaklı tutmalı.

Apple zaten Plus model alalım diye diretiyor direk.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Hocam M51 zaten kendisi powerbank Samsung Galaxy S25 pil kapasitesi ortaya çıktı: Kullanıcıları üzebilir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.