Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ruzgar_ressam , Mori , Mori , DarkrockZ , ns41 , cnzynp11 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
5.440
Cevap
211
Favori
239.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şikayetvar yazdım.Samsung ve hatta Samsung Türkiye Ceo ya bile mail attım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

En üst S serilerinde kesinlikle RAM Plus kullanmayınız. Cihazın dahili depolama birimini RAM gibi kullanacağından ötürü UFS 4.0 hızında bile olsa ilerleyen aylarda okuma/yazma hızlarının düşeceği aşikârdır. 12 GB RAM zaten OneUI 7 için gayet yeterli bir kapasite olduğunu düşünüyorum. Cihazı fazla zorluyorsanız veya kullandığınız render uygulamaları gereksinim duyuyorsa, işiniz bittiğinde RAM Plus'ı geri kapamanızı kesinlikle tavsiye ederim.

• rota21 R kullanıcısına yanıt
    Bakın o dedikleri şey şu. Kendi sitesine ya da mağazasına başvurup telefon satmak istersen bu çıkıyor. Ben benim sattığım S24 Plus için girdim. Nakit ve takas olarak iki teklif sunuyor. Onlardan başka bir telefon satın alırsam. 30303 TL ye sayıyor. Ama sadece satıp nakit ödeme istersem %10 düşük 27273 TL bana ödüyor.

Onun anlattığı bu. Ama Samsung değişim kampanyasında bunu asla uygulayamaz.

Bu arada bizden 30000 TLye aldığı S24 Plus ları 38499 TLye satışakoymuşlar bile.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• kral012 K kullanıcısına yanıt

Sakarlığınız varsa kesinlikle bunu öneririm.

• Arkadaşlar selamlar , Eşimin kamu indirimi ile giriş yaptım fiyatlar indirimli olarak yansıdı.

Sizlere sorum bazı satın alımlarda hediye kablosuz sarj ünitesi ve smart tag 2 alanlar olmuş.

Kablosuz sarj ünitesi stoku bitmiş sanırım.

Uygulama üzerinden normal bir hesapla girince smart tag2 hediyesi ekleniyor.

Fakat kamu hesabıyla girince uygulama üzerinden smart tag gelmiyor.

Birde kılıf indiri gitmiş s25+ için şeffaf kılıf 1.104 TL ye geliyor.

Bu konuda bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla9292 -- 15 Şubat 2025; 16:44:22 >
  • atilla9292 A kullanıcısına yanıt
    O smart tag hediyesi kampanyası mobil uygulama ile yapılan işlemler için. Ama Kamu indirimi mağazası mobil uygulama üzerinde görülmüyor. Sadece standart ve eğitim mağazası var mobilde. O yüzden ondan faydalanamayacaksınız.

merhaba. kablosuz şarj ve smartag2 için lansman kodu gerekli.Sipariş vermeden kodu tanımlamak gerekiyor.

uygulama üzerinden her türlü smartag2 veriyor.

• ademis kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim ozaman hediyesiz bu şekilde alacağız.

Birde gördüğüm kadarıyla Kamu indirim sayfasında 1 den fazla telefon satın alınabiliyor.

Sepete 2 adet telefon ekleyebiliyorum. Kamu sayfası için bir alım sınırı varmı bilgisi olan varmı ?

Son olarak eşimin hesabıyla açtım ama fatura TC adresini kendimi girsem ilerde sorun olurmu sizce ?

Her 6 ayda bir yenilenen toplamda 3 telefon kotanız var.

Sipariş adımında istediğiniz kişi adı adresi ve fatura bilgisini ekleyip ona çıkmasını ya da gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 15 Şubat 2025; 16:49:33 >
  • Arkadaşlar düz s25 için by kılıftan almak istiyorum sizce nasıl kullanan var mı

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim.

İkili hediye için burada ve ultra konusunda lansman kodu sorabilirsiniz.Ücretsiz verenler oldğu gibi para ile verenler de var.

Ben de iş ortağı mağazası ile aldım. İş ortağı Epostası bana ait değildi.Ama telefonun faturası benim adıma.

Adres ve sipariş bilgilerine yazdığınız bilgiler üzerine faturası kesiliyor.

Yanlış bilmiyorsam 3 telefon alımı kotası var.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için,

Ozaman genel olarak burada yazayım , Ücretsiz ve makul ücretli İkili hediye için lansman kodu verecek arkadaşlar DM üzerinden bana ulaşabilir mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla9292 -- 15 Şubat 2025; 17:4:6 >

Rica ederim.

Ultra konusuna da lansman kodu sorun bence. Bir de ücretli olarak kullanılmış kod verebilirler dikkat edin. Şimdiden telefonuzu iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim Henüz sipariş vermedim.S23 den geçiş yapacağım küçük geldiği için.Normalde S24+ alacaktım bu hafta 42.000 TL ye.

Kamu avantajı işleri karıştırdı. s25+ yükseltiyim dedim 53,900 TL ye ama kamu avantajından dolayı S25 Ultrada 71.000 TL bir göz kırpıyor.

Dün mağazada inceledim iki cihazıda kalem çok önemli deil ama S25 Ultra kamerası cezbediyor. Aradaki 17.000 TL ye değermi düşünüyorum.

• Bu Samsung kamu indirimi saçmal ığı nereden geldi acaba aklına kamu personeli benden telefonu daha ucuza niye alıyor kamu personellerinin maaşı ı yerlerde mi Asgari ücretli adam belki almak istiyor belki kendini Zorlayacak saçma sapan işler Yani ben bir mühendis olarak 55.000 TL alacağım adam kamu personeli diye 43'e alacak olaya bakar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 15 Şubat 2025; 18:20:36 >
  • mustafa3232 kullanıcısına yanıt
    Bugün S25+ için olanı Zore Mağazasından aldım,hissiyatı çok güzel ama biraz kaygan güzel durdu telefonda..
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Düz S25 için kılıf önerisi yapabilecek var mı

• kral012 K kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajdatrendyol.com
    Fibaks Galaxy S25 Kılıf Kamera Çıkıntılı Karbon Desenli Renk Atmaz Koruyucu Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/fibaks/galaxy-s25-kilif-kamera-cikintili-karbon-desenli-renk-atmaz-koruyucu-kapak-p-894331259?boutiqueId=61&merchantId=110546

• MzBag kullanıcısına yanıt

memnun musunuz hocam

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.