İnternetten baktım da kullandığın uygulamayla alakalı hocam. Orijinalinde bu seçeneği kaldırmışlar. Saçma da olmuş. Neyse artık, mecburen kuracağız. Bu arada bunun için yalnızca NavStar mı kurmalıyım? One Hand Oepration+ ile olmuyor mu? Good Lock'u kurarsam, içindeki tüm uygulamalarla birlikte geliyor mu? Yoksa mini store mantığıyla mı çalışıyor? Telefonu uygulamaya boğmak istemediğim için soruyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 8 Mart 2025; 20:5:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (349. sayfa)

-
-
Sorun telefonda mı yoksa simkarttan mı kesin öğrenmek için bu mesajına istinaden bugün hattımı turkcele taşıdım.
Üç dört güne taşıma işlemi biter deneyip buraya yazarım sonucu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
One hand bilmiyorum, kullanmadım hiç. Navigasyon ayarları için navstar kullanıyorum.
İçinden indireceğiniz uygulamayı seçiyorsunuz, komple paket halinde inmiyor. Aynen mini market gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 8 Mart 2025; 20:6:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Yok oradan istediğinizi yüklüyorsunuz
-
Çok teşekkür ediyorum, indirdim şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çıktıgından beri ay başı %5 olarak arttırıldı yüksek ihtimal ile eğitim indirimiyle eşit olucaktır
Hayırlı olsun ben Turkcell ile sorunsuz kullanıyorum darısı başınıza..
Orijinal sitedeki silikon kılıf aldığına pişman oldum. Şimdi telefonu cebe koyamıyorum zor giriyor koyduktan sonra da çıkaramıyorum zor çıkıyor.
Var mı bu nalet olası problemin çözümü?
-
Hocam, valla efsane oldu şu anda. Eski cihazımdaki gibi oldu. Hem de şu ana ekrana dönme hareketinin ipucu ekranda sabit duruyordu, aynı Edge çizgisi gibi. Onu da kaldırdım. Ferahladı ekran. Sağ olasın.
Hocam batarya yüzdelik simgesini nasıl büyüttünüz o şekilde?
Ne kadara aldın hocam? Ben forumdan arkadaştan Ringke Onyx aldım. Müthiş bir dokusu var. Ne kayıyor ne el izi yapıyor ne de aşınır bir yapısı var.
Aşağıdan kaydırma seçeneği için hassaslık ayarı var mı? Yanlardan kaydırmaya tıklayınca hassaslık ayarı açılıyor ama aşağıdan kaydırmayı seçince kayboluyor. Hani şu parmağın temas noktası için alan genişletme yapıyor ya, onu kastediyorum.
Bildiğim kadarıyla yok.
Ankarada yaşayanlar için
TEKNOLOJININ ZIRVESINE ADIM ATMAYA HAZIR MISIN! KENTPARK VE ANKAMALL AVM KUTUP SAMSUNG MAGAZALARIMIZA OZEL 7-8-9 MART Tarihlerinde Eski telefonunuzu 8.000 TL takas destegiyle Galaxy S25 ile degistirin. Üstelik 1199 TL Degerindeki Galaxy Smart Tag ve 2199 TL Degerindeki ikili süper hizli kablosuz sarj cihazi hediye!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 8 Mart 2025; 20:57:2 >
23 serisinden 25 serisine geçmenin pek bi anlamı yok. büyük ekran içinse belki
Bir sene daha kullanayım diyorum bende şahsen.
reddit
From the samsunggalaxy community on Reddit: From S21 Ultra to S25 Ultrahttps://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/s/7qv7imLXQw
Arkadaşlar üstteki linkte birisi S21 Ultra'dan S25 Ultra'ya geçtiğini belirtmiş ve sizin de göreceğiniz gibi S21 Ultra'nın ekranında 5 tane dikey yeşil çizgi var! Yorumlarda insanların sorularına da gönderi sahibi telefonu kötü kullanmadığını, bir gün toplantıda iken saate bakmak için telefonu masadan kaldırdığında ilk yeşil çizginin birdenbire ortaya çıktığını yazmış..
Şimdi benim merak ettiğim şey şu; Samsung S24 ile birlikte 7 yıl güncelleme sözü verdi ve S25'i de elbette kapsıyor. Fakat telefonlar 4-5 yıl sonra yeşil çizgi sorunu yaşayacaksa bunun bir anlamı var mı? Ya da bu yeşil çizgi sorunu mesela S22, S23 ve S24'te var mı?
Mesela bugönderide daha yeni alınmış S24 Ultra'da yeşil çizgi sorunu oluşmuş. Elbette bu kronik bir sorun olarak nitelendirilecek kadar yaygın görünmüyor. Fakat bu yeşil çizgilerle ilgili Samsung'un tavrı çok olumlu değil gördüğüm kadarıyla, sorunu kullanıcıya bağlayan ve ekran değişimine yanaşmayan bir tutum içinde gibi görünüyor.us.community.samsung.com
Samsung S24 Ultra Green Lines on Screenhttps://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/Samsung-S24-Ultra-Green-Lines-on-Screen/td-p/2798639
Umarım kimse bu sorunu yaşamaz. Fakat 2025 yılında ekranla ilgili sorunların çözüme kavuşmuş olmasını bekliyor insan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X