Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (351. sayfa)

-
-
benimde 12 gün oldu her gün arıyorum. şikayetvar da kayıtda açtım
-
Ya bu telefonun alarmı aşırı sinirimi bozmaya başladı. Alarmı müzik çalmıyor bi kadın sesi İngilizce hava durumunu söylüyor alarmı çalınca. Bir türlü bulamadım nasıl kapanıyor bu konuşma sesi acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 9 Mart 2025; 2:8:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alarma girip seçtiğiniz sese tıklayın, seçtiğiniz zil sesine tıklayın. Alarm Sesini değiştirir gibi tekrar basin , orada altta "Alarm sesli oku" var, onu kapatın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam şimdi baktım sizin dediğiniz yere bixby alarm diye bi saçmalık açıkmış onu kapatınca düzeldi
aynen
-
sipariş verdikten bir saat sonra gördüm..
-
Kupon kod vs bişi yoksa iptal edilip tekrar verilebilir?
sipariş aşamasında iptal edilemiyor kamu indirimiyle aldım geldikten sonra iade edilebilir ya da ben bulamadım
-
Nasıldı hatırlamıyorum ama lansman gecesi shop uygulamasında doğum günü kuponu ile 76ya almıştım.. kamuyu öğrenince ordan iptal ettim hemen.. sonra kamu mağazasından aldım.. olmuştu yani.
siz söyleyince kontrol ettim kargoya verildikten sonra iptal edilemiyormuş henüz verilmedi ama hafta sonu saat 11.00 itibariyle müşteri temsilcisi görüşmeye açık. o saatten sonra bilgi verip güncellerim buraya da teşekkür ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owlate -- 9 Mart 2025; 8:7:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Owlatesiz söyleyince kontrol ettim kargoya verildikten sonra iptal edilemiyormuş henüz verilmedi ama hafta sonu saat 11.00 itibariyle müşteri temsilcisi görüşmeye açık. o saatten sonra bilgi verip güncellerim buraya da teşekkür ederim :)
Müşteri hizmetlerini aradım gergin görünüşlü adamla 3-4 dk muhabbet ettik.
Ödedigim tutarın karta geri iadesi süresi ve iyzicio ile uğraşmak istemediğimden bu savaştan vazgeçtim vardır bi hayır. Bir şey olur iade etmem gerekir iyzicio ile uğraşmayayım.
-
-
Hocam güç tasarrufu modu açık mıydı, 120hz mi kullandınız? 4000mah bataryaya sahip bir telefonun bu değerleri vermesi çok iyi maşallah
Açık olduğunu yazmıştım geçen hafta buna yakın sonuç vermişti bu hafta da böyle çıktı. Memnunum
Bixby devre dışı bıraktım ben herhangi bir işe yarıyor mu bixby bilmiyorum
iyizico uygulamasından kampanyaya girince smarttag hediyesi vermiyor.
samsung shop uygulamasında smarttag var ödeme seçeneklerinde iyizico ödeme seçeneği de var.
acaba samsung shoptan iyizico ile alınca 1000 lira geri verir mi :D
-
Ben geçtim, bence geçilebilir :)
Büyük ekran ve büyük batarya beklentim vardı, o nedenle şikayetim yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X