Saçmalık demek ki Türkiye ile sınırlı da değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (350. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jamiryovreddit
From the samsunggalaxy community on Reddit: From S21 Ultra to S25 Ultrahttps://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/s/7qv7imLXQw
Arkadaşlar üstteki linkte birisi S21 Ultra'dan S25 Ultra'ya geçtiğini belirtmiş ve sizin de göreceğiniz gibi S21 Ultra'nın ekranında 5 tane dikey yeşil çizgi var! Yorumlarda insanların sorularına da gönderi sahibi telefonu kötü kullanmadığını, bir gün toplantıda iken saate bakmak için telefonu masadan kaldırdığında ilk yeşil çizginin birdenbire ortaya çıktığını yazmış..
Şimdi benim merak ettiğim şey şu; Samsung S24 ile birlikte 7 yıl güncelleme sözü verdi ve S25'i de elbette kapsıyor. Fakat telefonlar 4-5 yıl sonra yeşil çizgi sorunu yaşayacaksa bunun bir anlamı var mı? Ya da bu yeşil çizgi sorunu mesela S22, S23 ve S24'te var mı?
Mesela bugönderide daha yeni alınmış S24 Ultra'da yeşil çizgi sorunu oluşmuş. Elbette bu kronik bir sorun olarak nitelendirilecek kadar yaygın görünmüyor. Fakat bu yeşil çizgilerle ilgili Samsung'un tavrı çok olumlu değil gördüğüm kadarıyla, sorunu kullanıcıya bağlayan ve ekran değişimine yanaşmayan bir tutum içinde gibi görünüyor.us.community.samsung.com
Samsung S24 Ultra Green Lines on Screenhttps://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/Samsung-S24-Ultra-Green-Lines-on-Screen/td-p/2798639
Umarım kimse bu sorunu yaşamaz. Fakat 2025 yılında ekranla ilgili sorunların çözüme kavuşmuş olmasını bekliyor insan..https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/s/SPWxdBSOkS
S21'den iPhone'a bu yeşil çizgi nedeniyle geçen birisi. Bu mesaj da 11 saat önce gönderilmiş...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düşünme bunları hocam. Ben eskiden telefon aldığımda manyak oluyordum. Artık salabildiğim kadar saldım. Cihazı aldığımda sadece ilk ben açtığımdan emin oldum, *#0*#'den fonksiyon testleri yaptım. Bir kereliğine de %100 şarjla ne kadar ekran süresi alıyorum, ona baktım. Şimdi umrumda değil ne olduğu. İstemediğimiz şey burnumuzda biter, unutma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallah özellikle onu büyüteyim diye bir şey yapmadım bi fikrimde yok. Ama yazı stili ile alakalı olabilir. Bir de kalın yazı işaretli bende. O yüzden büyük görünüyor olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oneui 7 ile şarj ve deneyim daha iyileşecek zaten daha stabil olacak a15. S25 serisini satmak için yapilmis bir strateji kapalı kutu sattım ben s25 i. S23 ultra kullanmaya devam donanım olarak geçmenin hicbir avantaji yok.
S25+ telefonumu hepsiburada üzerinden sorunsuz teslim aldım. Honor cihazımdan aktarmaları basit bir şekilde hallettim. Resim ve videoları kablo ile iki cihazı birbirini bağlayıp aktardım. Uygulamaları tek tek kurdum temiz bir şekilde çalışmaları için. Cihazı 1 gündür aralıksız kullanıyorum. Gerekli testlerin bir kısmını yaptım gayet akıcı ve stabil bir cihaz. Şimdilik bir sorun ile karşılaşmadım. Özlemişim Samsung'un yazılım rahatlığını. Arka kamerası ve hoparlör kalitesini beğendim. Cihaz hızı muazzam. Kullandıkça detaylı yazacağımı. Uygun fiyatlı bulursanız kaçırmayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wish26 -- 8 Mart 2025; 22:4:45 >
Arkadaşlar, sosyal medyadan vodeo indirmek için kullandığınız sağlam bir uygulama var mi acaba
Bende batarya simgesinin içinde duruyor şarj yüzdesi siz yanına koymuşsunuz onu sormak istemiştim hocam.
Hocam yazı stili ile alakası yok sanırım acaba farklı bir temamı kullanıyorsunuz bende de yüzdelik içinde gözüküyor. Bu şekilde görmekte bazen sıkıntı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakobb -- 8 Mart 2025; 23:10:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Snaptube kullanıyorum işe yarıyor
Büyüttünüz deyince ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Ben bir şeyleri kurcalarken şarj göstergesinin içine gelmişti. Görünmesi zor olmuştu değiştirmiştim diye hatırlıyorum. 30 dakikadır bakınıyorum bulamadım. Bir de ben s23 kullanıyorum acaba s25 te batarya göstergesi içinde mi gösteriyor. O da olabilir
S23 ise o şekilde olması normal. UI 7.00 da değişiyor.
iPhone da da oluşur 😂
benim 1 haftalık cihazda oldu .Ekran serviste değişti
Rica etsem operatör şebekesi bakmak için mağazadan bir uygulama yükleyip ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz
Tam anlayamadım dediğinizi biraz daha detaylı yazarsanız yardımcı olabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wish26 -- 9 Mart 2025; 0:14:45 >
Arkadaşlar, telefon sessizde olmasına rağmen bazı uygulamalarda hâlâ titreşim var. Örneğin; ChatGPT bana yanıt verirken ufaktan titriyor cihaz. Titreşim ayarlarında dokunma etkileşimleri, klavye vs. titreşimleri hep kapalı. Acaba uygulamalara özel titreşim ayarı için farklı bir yer mi var? Uygulamanın bildirim ayarlarına baktığımda ses ve titreşim diye bir yer var. Muhtemelen oradan kapanır ama bunu tek bir merkezden yapamıyor muyuz? Sonuçta cihazı sessize alıyorum.
Edit: O kısım sadece bildirimlerin titreşimi içinmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 9 Mart 2025; 0:11:53 >
Mesaj atacağım size
-
Oldu hocam. Demek ki kısmî titreşim açarken uygulamaların tümünden kaçınamıyoruz. İlla kapatmak gerekiyor sistem titreşimini. Ben bir düşünüp ayar çekeyim o zaman. Teşekkürler.
Amazondan S25+ için amfilm almıştım bugün geldi taktım ama hiç dikkat etmemişim, hayalet korumalı almışım. Hem renkler soldu hem de çalışırken ekrani göremiyorum 🤦Alırken dikkat edin arkadaşlar. Ya spigen sipariş edeceğim ya da amfilm in hayalet korumasız olanı tekrar :)
Şu orjinal sert şeffaf kılıfı 1300 tl altına bulamadım bir türlü, aynı incelikte şeffaf kilif önerisi varsa açığım biraz baktım ama emin olamadım. Düz S25 te çok memnundum o kılıftan telefonun inceliği va hafifligini çok iyi hiseettiyordu. Eşime verdim teli zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 9 Mart 2025; 0:32:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X