Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (6. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 39 Misafir (13 Mobil) - 41 Masaüstü16 Mobil
5 sn
3.300
Cevap
178
Favori
145.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 K

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • slck55 S kullanıcısına yanıt

Samsung sitesinde S24 Plus fiyatı şu an neyse o olur. Ben hiç takip etmiyorum siteyi bilgim yok fiyatlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Orada 56999 TL 24 plus 12/256.

Bence bi tık üstünde olacaktır ve o yüzden 59999 TL diyorum S25 Plus için.

• Bir kaç gecedir uyuyamıyorum heyecandan. S25 çıkınca hemen almalıyım. Heleki Snapdragon Elite ise offff, hayatım boyunca Snapdragon Elite işlemcili bir telefona sahip olmak istedim. Kahvede herkes çatlayacak ilk ben alıcam. Tornacı Caner'in yüzünü görmek isterdim bende S25'i görünce kuduracak :D Melahat'a da çıkarıp koycam önüne, al lan dicem, S23 varken yüzüme bakmadın, hani noldu şimdi! Ha?! Hahahahha Hadi çıksın artık S25'te alalim :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Ocak 2025; 21:26:26 >
  • Lansmandan sonra hemen satışa çıkar mı burda da arkadaşlar. S24+ alıcaktım ha çıkıyor 25 çıkacak diye bekliyorum. Emektar s20fe patladı patlıcak.

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen günde yazdığım gibi son 4 yıldır lansman yapıldığı sırada Samsung Online Shop ta siparişe açılıyor ve bana hep öyle oldu ertesi gün kargoya verildi ve bir gün sonra da kullanmaya başladım. Bayilerde ve mağazalarda bazen biraz gecikebiliyor. Ama 4 yıldır böyle. Daha önceden de tam tersi Samsung Online Shop dan sipariş verip günlerce beklerdik ama bayiden gidip ertesi gün alıp kullanırlardı sinir olurduk.

Aynı durumdayız hocam emektar s20 fe yi verip s25 almayı planlıyorum. Öğrenci indirimi artı takas desteği ilengüzel bir fiyata alırız umarım.

• İnş yine hemen açılır en azından takas desteği değişim derken uygun bir fiyata gelirse hiç 24 e bulamadan direk 25 almayı düşünüyorum.

Çıkış fiyatıda önemli uçuk birşey çıkarsa mecbur ikinci el 24 e bakıcam.

S20fe gerçekten yarı yolda hiç bırakmadı ama artık günü çıkaramıyorum, 60 hz de bile.

• Snapdragon işlemci de gelmiş s25 lere. bi eksiği kaliteli kamera kalmış iPhone ile arasında. keşke bi süpriz olsa da kameralar değişmiş olsa

• Sürpriz yok, 3 yıldır olmadığı gibi. Marka zaten kamera tarafında bir iddiada bulunmuyor, yapay zeka ve yazılıma odaklanmış durumdalar. İnşallah bu konuda kamera mevzusu dönmez S23 konusu gibi. Artık Samsung amirali alan yazılımı için alıyor şaka gibi ama gerçek :)

Kamera isteyen Vivo X200 Pro alsın derim fiyatıda mükemmel kamerasıda ama almıyor ve Samsung alıyorsak kameraya laf etmeyelim çünkü iddiası yok markanın. Sözüm şahsınıza değil genel hocam yanlış anlamayın.

• S23'ten s24'e geçmiştim lansman günü fakat 2 hafta sonra tekrar s23'e dönmüştüm. Daha sonra kayıtsız iphone 15 pro, xiaomi 14 ultra, s24 ultra ve vivo x200 pro kullandım. Genel itibariyle fotoğraf ve video kalitesi olarak iphone hepsinden önde bana göre. Vivo x200 pro özellikle fotoyla çok fazla oynuyor yazılımsal olarak. S25'i bu defa mağazaya gidip almayı planlıyorum. Sitesinden daha iyi fiyat vermişti geçen sene s24'e geçerken.

• slck55 S kullanıcısına yanıt
    60k iyimser tahminim ama. Tahminime göre 64999-69999 dan gelir. Bunun sebepleri olarak 8 elite i görüyorum. Çok pahalı bir işlemci.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Bir elmacı gördüm sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 20 Ocak 2025; 15:50:10 >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

Yeni lansman ürüne hemen öğrenci indirimi yapmazlar hocam. 3-5 ay sonra belki...

Oo hocam bende s20 plus var tam 5 yıl oldu , şuan pil yüzde 14 acıkcası pek telefonla aralıksiz takılmıyorum ama kararsızım

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Pilin yüzdesine nereden bakıyoruz hocam?

• Her ne kadar tasarım değişmemiş olsada sızan son görüntüler bu şekilde.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

Hocam ayarlar / pil ve cihaz bakımı / pil / en altta pil yüzdesini göster yazmakta

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında iphonedaki gibi pil sağlığını sormak istedim. Pil sağlığı yüzdesi.

Hocam onu bilmiyorumda sagligi yerinde gibi 😃

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.