Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wondererer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.734
Cevap
143
Favori
76.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir buyback kampanyası olursa iPhone 13 256 gb dan geçmeyi düşünüyorum. Takipteyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Benim plus için tahminim 59999 TL. 52999 TL S25 düz olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 hafta sonra buradaki herkese s25 ailesine geçmiş olacak inşallah

• Herkese selamlar, S23+ sonrası ara verdiğim Samsung macerama S25+ ile dönmeyi düşünüyorum. Hazırda Vivo x200 Pro ve Honor 200 kullanıyorum ve X200 Pro'nun kamerasına S25 Ultra bile rakip olamaz o kadar iyi gerçekten ama ben kamera insanı değilim. S23+ sonrası 15PM, Xiaomi 14 gibi günümüzün üst seviye modellerini kullandım ve şunu çok iyi anladım ki One UI yazılımı benim için en iyisi.

One UI 7 beta videolarını yeteri kadar izledim ve deneyenlerden edindiğim bilgilere göre tarihin en iyi Android arayüz yazılımı geliyor. Her türlü özelleştirme, görselleştirme, işlevsellik ve animasyon akıcılığı nihayet zirveye ulaşmış durumda.

Evet yıllardır tasarım aynı, kamera donanımı ve yazılımı aynı ancak telefon sektöründe donanımsal olarak artık zirvedeyiz. Her markanın amiral modelleri kaliteli, aralarında donanım olarak fark yok. Yani diyeceğim o ki bu saatten sonra yazılım tarafında öne çıkan yürür gider ve Samsung bu konuda rakiplerinin önündeydi zaten, şimdi farkı açarak devam ediyor.

Umarım ülkemiz özelindeki uygun fiyat politikası devam eder, herkes gönlündeki cihaza sahip olur. Takas yapacak arkadaşlar Easycep şikayetlerini incelesinler, S24 konusundaki geçmiş mesajlara baksınlar. Başına gelebilecekler konusunda hazırlıklı olsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Biz de yerimizi alalım buralarda. Takas imkanları güzel olursa S25 çekeriz kendimize. 🤣

• Açıkçası Samsung'un en büyük artısı takasta güzel seçenekler sunmasıydı, özellikle lansmandan 2 3 ay sonrasında neredeyse hiç fark ödemeden yeni cihaza geçilebilir oluyordu ama artık fiyat farkları açıldı yeni modellerde. Drk aksesuar ile anlaşmanın bitirilmesinden sonra bir daha avantajlı kampanya olmadı.

Katılıyorum sana kardeşim. Çok doğru tespitler.

• kral012 K kullanıcısına yanıt
    Benim bekleyişim bu defa biraz uzayacak. Mayıs diyor haberde.
    https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-slim-in-ilk-goruntuleri-ortaya-cikti--186597

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 16 Ocak 2025; 13:32:31 >

Valla ben de Samsung'a geri donmek istiyorum ama her ne kadar cok fotograf cekmesem de o kadar para verip S22'deki kameralari kullanmaya devam eden bir cihaza geri donmek istemiyorum. Iphone Xs'ten S23'e gecis yapmistim. Kamera buuyk hayal kirikligiydi benim icin. Sirf kopeklerimin fotosunu cekerim agirlikli olarak. Fotolar rezaletti. S25'ten cok umitliydim ama bu beklentim S26'ye kaldi malesef. Yoksa Oneui ve Samsung ekran kalitesini ozluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 21 Ocak 2025; 19:8:38 >
  • cemark C kullanıcısına yanıt

O zaman konuya hakimsiniz, sorun kamera donanımından ziyade kamera yazılımı. S25 serisinde de donanımsal iyileştirme beklenmiyor ama yazılım tarafını bekleyip görmek lazım.

S23 ana konusunda kamerayı en çok eleştirenlerden birisiyim, rakiplerinden geride kaldığını düşünüyorum ama S23 Plus sonrası bir çok marka kullandım ve artık ne istediğimi çok daha iyi biliyorum.

Kamerayı olduğu gibi kabullenip S25 Plus tasarımı, ergonomisi ve One UI kalitesini yaşamak istiyorum. İnsan ne istediğini bilirse kullandığı cihazdan şikayetçi olmaz çoğu zaman.

• Ilk baslarda S23 kamerasi icler acisiydi. Oneui 6.1 sonrasi dokumanlardaki bananagate sorunu neredeyse ortan kalkti denebilir ama yine de ben cok memnun kalamadim kameradan. Ozellikle hareket eden cisimleri yakalamakta performasni cok dusuktu. Bunun disinda ama her seyini cok sevdim telefonun. Iphone lardan daha daha ergonomik, daha akici bir ekrana sahip, dynamic island sacmaligi yok, cok hizli bir parmak izi okuyucusu var.

Beni en cok rahatsiz eden sey, neredeyse hicbir donanimsal yenilik yapmadan bu paralara sifir cihaz satmalari. Bence dizayni zaten cok guzel S23 ve sonrasinin. Zaten daha ne yapilabilirki? Sadece cerceveleri inceltmek kaldi. Bunun disinda da sadece ucuza kacarak Exynos cip koydular. Ee madem kamerada da donanimsal bir yenilik getir. Yoksa insanlar ne diye elindekini satsin ki. Forumda gordum, bir cok insan S23 ustune cok cuzi bir rakam vererek trade in ile S24'e gecmisler. Yoksa hicbir manasi yoktu S24'un.

S25 icin bakalim nasil bir fiyat politikasi ve kampanyasi uygulayacaklar.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Düz s25 45k üstü çıktığı anda Türkiye de satışları düşer. Samsung s serisi çok iyi, beğeniyorum ama iPhone daki değer kaybının azlığı nedeniyle 50k gibi bir parayı Samsung a veren azalacaktır.

• 22 Ocakta tanitilinca Türkiye'de piyasada ne zaman satışta olur?

• silent kullanıcısına yanıt
    Hemen. Geçen sene S24 17 Ocak ta tanıtıldı o gece sipariş verdim 19 Ocak ta kullanmaya başladım.

• silent kullanıcısına yanıt

Piyasada bulunması Şubat başını bulur gibi. Samsung mağazalarının hepsinde yoktu geçen yıl. Bulunduğum şehre ön satış bittikten sonra gelmişti. İnternetten almayı düşünürseniz 22 Ocak lansman yayını sırasında siparişe açılır.

• Fotoğraf ve video çekmek istiyorum ama kalem kullanmak gibi bir isteğim yok, sizce 25+ mı? Yoksa ultra mı tercih edilmesi gerekiyor. Çok Telefon değiştiren biri değilim de kararsız kaldım iki Telefonda da kameralar eleştiriliyor.

• Arkadaşlar s24 ultra konusu ne oldu ben giremiyorum. Benlik bir sorun mu var bakar mısınız ?

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Konu açık çalılşıyor. Herhangi bir sorun yok.

• Fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum

• 25+ fiyatı tahmini ne olur arkadaslar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.