Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25/S25+ [ANA KONU] - Lansman Tarihi: 22 Ocak 2025 21.00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
75
Cevap
32
Favori
4.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle abartılı bir fiyatla gelmez. Düz s24 128 gb 42 binden gelmişti 1 senede neredeyse 10 bin lira daha ucuza satılıyor şu anda. 256sı bile 36 gibi bir şeylere satılıyor. Bence 50'yi geçmeyecek düz s25.

Tahminim 45 binle gelecek. Snapdragon 8 Elite ile gelirse 50 olabilir. Ama her halükarda 50'yi geçmeyeceğini düşünüyorum.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

ben de öyle bekliyorum rahat kullanım açısından s25 256 ya da 512 takasla güzel verirlerse değerlendiririm. aradaki farka tablet alıp evde tablet keyfi daha iyi

• crashris kullanıcısına yanıt
    Bende iPhone 14 var gözümde Apple bitmiş bir firma inovasyon açısından. Aşırı yüksek fiyatları kısıtlamaları hala 60 hz ekran vermesi bunlar saçmalık. Yıl sonu pasaport süresi geçiyor elimdekinin satar ya da takasa verir s25’e geçerim artık. Tabii Samsung da batırmazsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S25 hakkında kesinleşen bilgiler var mi varsa bağlantı atar mısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panel, kamera, batarya aynı. Artık Apple'da olduğu gibi Samsung'ta da değişiklikleri büyüteçle arayacağız. Bence buçuklu ara modeller gelmeli. S24,5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Buçuğa gerek yok 2 senede bir telefon çıkarırlarsa sorun çözülür. Tabi önce bunu sorun olarak görmeleri lazım ki o da zor.

• yeni bi bilgi var mı işlemci Snap mı yoksa çöpcynos mu olacakmış 😂

• Bu sene de kamerayı toparlamadilar ise vivo x200 pro iyi alternatif olacaktır sanırım. Acaba fiyatı ne olur?

• Bir aksilik olmazsa s24+tan 25+a geçicem

Exynos baya toparladı kendini ama rakiplerin seviyesine halen gelemedi Biraz daha yolu var Umarım quallcommla gelir

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Geçen seneki gibi çok iyi bir kampanya yapmazlar ise bence paranıza yazık edersiniz..

• Bence yine exynosla gelecek,hiç şüphem yok... Maliyet, fiyat politikası vb. Nednelrden. İyi bir kampanya yaparlarsa S24 128 den, s25 256 geçerim, ama telim 256 olsa geçmezdim.

• weneorn kullanıcısına yanıt

Geçen seneki iyiydi evet ama bu sene öyle olmaz heralde Hele quallcommla gelirse asla olmaz bence de Eğer çok fiyat farkı olursa kararımı bir daha düşünürüm Hali hazırda memnunum da s24+tan

• Epey den baktım, Düz modelin 512 GB versiyonu da olacakmış.

İnşallah Türkiye ye de gelir.

• RİDEN7 R kullanıcısına yanıt
    S24 un 256 si nasi daha pahaliysa s25in 256 ile gelmesi de oyle pahali olacaktir. Keske direk 256 alsaydiniz. S25 düzgün bir gelişim sunmuyor gibi simdilik. Verilecek farka asla degmez gibi

• weneorn kullanıcısına yanıt

S24 başlığı içerisindeki yorumlara bakıldığında güzel kampanyalar en son 2024 yılının başında S24 serisine geçiş ile birlikte son bulmuş. Takas ile uygun fiyata model yükseltme dönemi Samsung'un DRK ile olan anlaşmasının sona ermesiyle birlikte bitmiş. Takasta kullanılacak eski telefon için EasyCep ölü rakamlar veriyormuş, yani yeni serilere takas ile geçiş artık eskisi kadar rahat ve uygun fiyatlı olmayacak gibi gözüküyor.

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Haklısıniz, S24 e çok güvenmediğimden 128 almıştım (şebeke vs.) ama yersizmis.. Aslında çok alana ihtiyacım yok, video vs çekmiyorum çok. Ama ileride yazılım kısmı çok yer tutarsa sıkıntı olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİDEN7 -- 9 Ocak 2025; 23:33:26 >
  • Slim de çıkacak galiba 22 Ocak ta.

Hadi inşallah. Beni tek motive eden model şu anda.🙏🙏

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-slim-cikmadan-test-edildi-iste-sonuclar--186375

• ssavtak kullanıcısına yanıt

O kadar geregi olmayan bi cihazki abi ben olsam direk s25 e de ultranin ozelliklerini koyar gecerim ince bi cihaz cikartmayla da ugrasmam cunku dezavantajlari olacak gorursun bak bidaha cikartmayacaklar boyle bir cihaz ilk ve son olacak

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Dezavantajları ne olabilir ki düşünüyorum bulamıyorum. İnce olması bana çok çekici geliyor.

İşlemci herkesin bayıldığı SD olacak o yüzden ısınma handikapı taşımayacaktır.

İçine günü çıkaran bir pil koyacaklar görünüyor açıklamadaki mah değeri yeter zaten bu yüzden bana.

Telefonu arka kot cebinde taşıma huyum da yok. O yüzden üstüne oturup yamulacak korkum da bulunmuyor.

Düşünüyorum başka ne gibi dezavantajları olabilir bulamıyorum.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar. S23'ten S24+'a geçmiş ve yaklaşık 1 sene deneyimlemiş birisiniz. Bu sene bir ihtimal ben de S23'ten S25+'a geçmeyi düşünüyorum. Bu süreçte boyut farkına alıştınız mı? Büyük telefon kullanmak nasıl bir şey ve tavsiye eder misiniz? Büyük ikilemdeyim deneyimlerinizi merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.