Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25/S25+ [ANA KONU] - Yalnızca Snapdragon 8 Elite ile Gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
15
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence 100 x zoom geçmeleri lazım düz modellerde artık xiaomi redmi ve realme gibi modellerin orta segmentlerde bile 100 ve 120x zoom görmeye başladık bile 30 x zoom artık az

• S25 ve s25 plus 12 GB ram ile gelecek s25 ultra 12 16 gb ram seçeneğine sahip olacak ve snapdragon 8 elite ile gelecek ve fiyatlar geçen senenin fiyatları aynı olacak fiyat artışı olmayacakmış diye belirtilmiş diğer haber sitelerinde var böyle haber
  • ben bu nesilde şunu gördüm ısınma sorunu çözülmüş bir sd8elite mükemmel batarya performansı sunuyor dimensity bu sefer en arkada kaldı ama ısınma sorunu olmayan chipset en iyisi bakalım çıksın herkes meydana görelim

• Artık kameranın değişmesi lazım yoksa ya s23e devam ederim yada vivo x200 pro miniye geçerim

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Yalan haber,dediğine göre s23,24 fiyat 5,10k düşmeleri gerek yeni cikan cihazlara 5,10k ekle hocam:)

• neden 9400 kullanmıyor? hem çok güçlü hemde daha ucuz bir işlemci. ben olsam Ultra’da bile 9400 kullanırdım harika bir çip
  • Merhabalar iphone 13'ten farklı bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Yıllardır iphone kullandım ancak son ios sürümü ve iphone modellerinden sonra farklı bir marka ve modele geçmeyi düşünmeye başladım. S24 plus aklımdan geçiyordu ama işlemcisiyle ilgili yapılan bazı olumsuz yorumlar nedeniyle s25 plus'ı beklesem mi diye düşünmeye başladım. Acaba ocak ayında tanıtılırsa şubat gibi Türkiye'de de satışa çıkar mı?

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Bakalım bu fiyatların Türkiye için karşılıkları ne olacak.

• Yerimizi alalım bakalım ne olacak durum

• Bir sandalyeye de ben oturup bekleyeyim.
  • Sd ile gelirse ben de yerimi alırım.
  • Bu sene de ön sipariş için kampanya olur mu ? Kod veriyolardı o kodu girince telefonla birlikte hediye geliyordu yanında.

• Yerimizi alalım bakalım fiyatlar ne olacak
  • Umarım çöpnos ile gelmez

Neyse önlerden #rez

• Herhalde yine eski kamera sensorleri ile gelicek, hani şu s22 den beri kullandiklari. Umarim Samsung bizi sasirtir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.