Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25/S25+ [ANA KONU] - Lansman Tarihi: 22 Ocak 2025 21.00 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
75
Cevap
32
Favori
4.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendin soyledin iste abi sogutma blogunu ince telefonda boyle guclu bir islemci icin koyup sorun yasamamasi imkansiz ozellikle isinma sorunu. Egilme bukulme bu konuda da cok sikayet olacak ki eski serilerde cihaz kalın olmasina ragmen bunu cok yasadi insanlar herkes senin gibi kullanmiyor iste abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqEagless kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Eskiden düz modelleri ile plus modeli arasında özellik farkı olmuyordu. O yüzden ne güzel ki küçük olanı aklımız arkada kalmadan alabiliyorduk. Ama artık önemli olabilecek özellik farkları koymaya başladılar. Bu nedenle geçen sene mecburen S24 Plus almıştım.

İlk başlarda çok zorlandım. Yavaş yavaş alıştım 3 ayı buldu alışması. Ama hala içim biraz cız ediyor eski boyutlarda bir telefon için. O nedenle bu sene en azından daha ince ve hafif olsun diye S25 Slim almayı düşünüyorum. Plus ile değişim yapmıycam. Düz modelin Ram, ekran çözünürlüğü, nit parlaklık değeri, şarj hızı, UFS gibi özellikler ve diğer özellikleri aynı olsa düşünürüm ama olmayacak belli.

Zamanla alışacaksın bence özellikleri için Plus tercih edebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Snapdragon işlemci ısınmaz diye düşünüyorum. Herkesin bu konuda inancı ve güveni yüksek. Başka da handikap kalmıyor zaten.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Evet Plus ile düz modelin arasını açmaya başladılar. Hem o sebep hem de büyük ekran nasıl olur diye düşünmeye başladım. Bu sene beklediğim gibi çıkarsa düşünüyorum bakalım :) Teşekkürler hocam.

UWB'den başka ne farkları olmaya başladı plus'ların?

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü düzde FHD plusta QHD oluyor.

Hızlı şarj S24 25w plus 45w

Ram seçeneği plus 12 ram düz 8 ram

Ufs 3.1 e 4.0

Bunlar S24 te aklıma gelen farklar. Muhakkak S25 te de farklar olacaktır.

iyi yakalamışsınız. unutmuşum valla bunları. teşekkürler

• Atarsa 9 😁

• Merhabalar herkese. Konuyu favorilere ekledim. Geçtiğimiz yıl Nisan ayına kadar A54 kullanıcısıydım. Sonra bir heves ile İPhone 15 ve İOS e geçiş yaptım.Sanırım hevesimi aldım

İçimde bir kıpırdanma var S25 konusunda.

Biliyorum fiyat vs için çok erken her şey tahminden öteye gidemez.
    S25 çıktığı zaman öncelik düz model olmak üzere, İPhone 15 i verip üzerine nasıl bir fark çıkabilir acaba ? Samsung’un kendi takas desteği olurmu ? Bir zamanlar Samsung un kendi internet sitesinden baktığımda o dönem için İPhone 15’e 45 bin lira teklif vermişti.
    Kısacası çok fazla bütçem de yok elimde bir İPhone 15 var ve hayalimde S25 serisi var bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mert_özcan kullanıcısına yanıt
    Tahminimce kafa kafaya s25 baz modelin sıfırına sahip olacaksınız :)

• ymndogan kullanıcısına yanıt
    Bakalım içimi kemirmeye başladı yavaş yavaş 🤝

Az kaldı 🙂

• Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama çoğu kişi parası olmasına rağmen hevesini kaybetmiş. Genel olarak konuya katılım düşük, alacak kişiler bile ilgilenmiyor. Aman boş ver diyor. Sorun marka kaynaklı değil, iş, güç durumlarından dolayı belki de..

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Sorun inovasyonun olmaması. Bir de ekonomi...

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de bu yıl öyle görünüyor. Misal her sene yenileyen beni bile hiç heyecanlandırmıyor. Sadece Slim çıkarsa ilgim olacak yoksa bu üç klasik modelden birine sırf işlemcisi Snapdragon oldu diye geçmek bana biraz saçma geliyor. S24 Plus işlemci ya da batarya süresi kaynaklı gram sorunum yokken hem de. Çünkü onun dışında neredeyse herşey aynı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.