Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cangk , Leonthas , edebi86 , termomuk , AmunG , Byblack58 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
5.043
Cevap
198
Favori
167.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %100 haklı ama alıyoruz işte. Yapacak bir şey yok. Dünyanın en büyük Samsung düşmanı bu arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metalchesh M kullanıcısına yanıt

Ya kendimiz bireysel olarak satışını yapacağız veyahut hepsiburada gibi yerleri bekleyeceğiz veyahut da bir süre bekleyip eğitim indiriminden faydalanacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Hepsiburada 6 taksit yapıyor demişti belli modellerde. Samsung un basit seviye cihazlarında... Ama üst modellerde bile 2 taksit olsa yine iyi olurdu :/

• yuemef kullanıcısına yanıt

İşte ben de sizin gibi anlık not almam gerekiyordu. Ekranı açmadan alıyordum. Ama şimdi kalkmasına üzüldüm doğrusu.... ://

Acaba Ultra yerine S25+ almak daha mı mantıklı diye düşünmedim değil :))

Sahi Ultra modeline göre S25 Plus modelinin yapamadığı ne var acaba??? Çok fark var mı aralarında?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Abi Spen'deki uzaktan komut özelliklerinin kalktığını fark edememiş galiba :) "Hiçbir yenilik yapmadıkları gibi birde üstüne önceki serilerde olan özelliğide kaldırmışlar" diye iki kuble laf ederdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 23 Ocak 2025; 15:15:37 >
  • Özetle s23 veya s24 serisinden bir telefon kullananın s25 e geçmek için hiç bir nedeni yok.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

Farkı yok hatta ekranın 6.7 olması sebebiyle PPI artısı bile var S25+'ın. Kalemdi fark o da yoksa geçmiş olsun. Batarya 4900'e düşüyor 5000'den bunun farkını da kimse anlayamaz.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/920038-986720-989051/samsung-galaxy-s24-ultra-512gb_samsung-galaxy-s25-plus_samsung-galaxy-s25-ultra-512gb/

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Ekran kapalıyken not alma çalışıyordur, bluetooth'un gitmesinin bunu etkileyeceğini sanmıyorum.

O zaman avantajı yok gibi duruyor :/

Aslında S25 ultra nin 23u veya 24u dan Gemini Yapay Zekanın yerleşik olması dışında spesifik bir farkı yok gibi duruyor.

Hgs bir de yanları titanyum kasa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 23 Ocak 2025; 15:22:53 >
  • Kamu alışverişi yapan arkadaşlar, hediye kablosuz şarj ile smart tag'i nasıl eklediniz ?

• Arkadaşlar bu easycep ile daha önce takas yapan oldu mu acaba? Nette ki yorumları beni biraz korkuttu açıkçası. Bayağı kesinti yapıyorlar diyorlar. Asla tam ücret vermiyorlar gibi şeyler var. Acaba doğru mu?

• Reason kullanıcısına yanıt

Lansman a özel kod veriyordu. O kodu ekleyince otomatik ekliyor.

• Ekran kapalı iken spen hala kullanılıyor, screen off memo var. Bakınızhttps://www.samsung.com/us/support/answer/ANS10004602/

• S25 ultra jet blackle aranızdayım 😀

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,

Mail adresine mi geliyordu bu kod ? Yoksa web sitesinden olan bir falan mı ?

• S23U telefonum var. S24U yu pas geçmiştim. S25U alırım diyordum. Ancak hiç bir değişiklik yine yok. Her geçen yıl daha da geri gidiyor.

S24U da 10x optik zoom gitti 5x zoom geldi.
    S25U da s-Pen den bluetooth özelliği gitti.
    Benim beklentim,

1 inç kamera sensörü,
    10x optik zoom ve daha iyi bir sensör,
    Ekran altı selfie kamerası,
    En az 65w kablolu, 25w kablosuz şarj,
    6000 Mah pil kapasitesi,
    Bas çek de daha iyi optimizasyon. İphone bu konuda çok iyi.
    Sosyal medya hesaplarına medyayı kaliteli yükleyebilme,
    Videolarda kamera arası geçişlerin iyileştirilmesi,
    Ekran çizilmesi in önlenmesi için daha sağlam bir ekran.
    Daha fazla ram kapasitesi.

Gibi özelliklerin gelmesi.

S26U da inşallah bu yazdıklarımdan bir kısmı gelir. Yoksa bu şekilde devam edeceğim. Kamu indirimim olmasına rağmen S23U ile devam edeceğim. S24u telefonu olanlar hele hiç bir şekilde S25U ya geçmesinler yazık günah aradaki fiyat farkına.

Herkese iyi forumlar.

S25+'ın bence tek dezavantajı, 256GB ile gelmesi. 512GB ile gelse düşünmeden onu alırdım. Ama hala kararsızım, işim belli olmaz.

• F@ruk F kullanıcısına yanıt

E o zaman çoğu şey duruyor gibi. Sadece uzaktan deklanşör görevi gören veya sunu yaparken kumanda vb gibi özellikler gitmiş. Gerisi duruyor. Şahsım adına çok da bir şey fark etmemiş o zaman...

Gemini'yi bu kadar sahiplenmeleri beni şaşırtıyor açıkçası. Benim telefondaki herşeyi kuzenim 5 sene önceki OPPO'sunda gemini'ye yaptırabiliyor neredeyse. Sanki SAMSUNG'a özel bir şey gibi sunmaları çok saçma geliyor hocam. Android cihazların %90'ına geliyor bu özellikler. Gelmeyenler ise kendi yapay zekasını yazan daha ileri firmalar. HONOR bile kendi yapay zekasını konuşuyor Samsung Google'a gebe. Zamanında Apple'da yaşamıştı bu sorunu Google yan çizdi senelerce kendi harita uygulamalarını doğrultamadılar. Şimdi onlar da OpenAI'a gebe kalmış saçmalık. Samsung ve Apple kendi yapay zeka modellerini geliştirmek zorunda yoksa günün birinde yine gol yiyecekler.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.