Sensörler aynı. Bu UI7'de çözülmüş olmalı o zaman S24U'da da yakın zamanda yüzlerdeki sararma durumu çözülecektir diye düşünüyorum. Bunu sırf yeni diye S25U'ya özel bırakırlarsa o firmanın köküne kibrit suyu dökmek lazım. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (234. sayfa)
-
-
S24+ kullandım. İyiydi ama aynı Premium hissi alamadım S24U daki. Böyle nasıl diyeyim orta segment bir Samsung gibi gelmeye başlamıştı bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lansmandan önce katılmak gerekiyormuş sonra mail geliyor. Sağolsun paylaşan arkadaşlar var forumda.
-
Kamu ile doğum günü kampanyasını deneyrbilen oldu mu , birleşiyo mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birleşiyorsa kahroluruz :)
Ben hiçbir şekilde katılmadığım halde gönderdiler. E-posta hesabınızı kontrol edin, belki yollamışlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 23 Ocak 2025; 16:6:18 >
S23 Ultradan 24 Plus a geçmiştim, aynı duyguları hissettirdi.
Evet öyle bir durum da var. Eşimde var, ne demek istediğinizi anlıyorum.
-
Biliyorum hocam. Bir sorun var bakılacak haberleri var.
-
Ne kadar çok memur ve memur tanıdığı olan varmış hayret ettim.
Elini sallasan memura çarpıyor gerçekten. Benim çevrede sıfır valla, herkes özel sektörde :)
Forumda Bu memur indirimi olmasa, ön siparişte cihaz satamayacaktı samsung :)
-
Ben de zaman zaman tam tersi beğeniyodum aslında ya
Kesinlikle ama kesinlikle almazdım. Haklısınız.
-
Yoksa alınmazdı.. ancak makul seviyelere geldi.. bakmayın yine çok da işte neyse dedik...
Aynen, benimde çevremde hiç yokmuş memur onu anladım:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim merak ettiğim bir konu var Samsung s24 ultrada yoktu galiba.Ses codecleri s25 ultra da aptx ve aptx hd yi destekliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PriNCeLy_ -- 23 Ocak 2025; 16:32:21 >
arkadaşlar kodu olup da kullanmayacak olan varsa, bana özel mesaj olarak gönderebilir misiniz?
-
Deri kılıflar 2600 tl, silicon kılıflar 1100 tl civarlarında. Malları yüklemeye başladılar, işin garibi mağazalarda stok gözüküyor.
-
-
Arkadaşlar selam, ben de Türk Hava Yolları personeliyim ama %15 indirimi nasıl uygulayabiliriz? Konunun ilk mesajında yazılmış.
Kamu indiriminde de deri kılıflar 2.975'e geliyor....
Mağazalarda stok işi güzel.. senin tel de erken gelcek demektir.. 6 şubata yetişir belki???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X