S25Ultrayı 71.526 TL'den veriyorsa, 48k da S24U ya sayıyorsa 23.526 TL vermeye değmezmi hocam? Bende kararsız kaldım. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (232. sayfa)
-
-
Takasla iki katı hafıza kampanyası birleşmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sana özelden sayayım.. ona rağmen girdim... bence sen de gir :)
Bende ultra düşünüyorum telefonun yanına siyah olanından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona da tek. Ticariler uzun süredir bir halta yaramıyor zaten.
-
Kaçırma al hocam 2 gün sonra beblşi olmaz kamuyu falan kaldırırlar yeni cihazdan al geç düşünme bile
Bono kahkahayı bastı
Volkan ManavyoutubeGalaxy S25 Hayal Kırıklığı ile Tanışın! YAZIKhttps://www.youtube.com/watch?si=fc9idCIxbcdU4gqw&v=O_53XsT3Tus&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende de S23U var. Ben de napsam bilmiyorum. Akademisyen olmama rağmen mail adresimi kabul etmiyor üstelik.
EasyCep'le çalışması ayrı bir dezavantaj. Hepsiburada güzel bir kampanya yapsa keşke.
-
Ben tasarımı çok beğendim, el ağrıtmaz ise bende ip15max dan geçiş yapacağım.
-
Evet aynen olmadı.
Şimdi ben 91.499 TL ödersem , 51.917 TL'yi sonradan bana iade edecekler sanırım. Fark 39.582 TL.
S24U üzerine 39.582 TL verip S25U almak ne kadar mantıklı bilemedim.
Acaba şu an için beklemekmi lazım? Belki 39.582 TL'lik fark daha da azalır.
Ne dersiniz?
-
Ekran kapalıyken yazma özelliğinin olmamasına şahsen üzüldüm. Güzel bir özellikti.
Ama diğer notlardaki el yazısını dijitale çevirme gibi özellikler halen duruyor değil mi? Bari onlar dursun....
Saglik maili buldum arkadaştan kendi hesabıma girsem sorun olur mu yeni hesap mı açalım
Kendi hesabınızla girebilirsiniz. Yeni hesaba gerek yok.
Ben başkasının egm mailini kendi hesabımdan girdim.. kişiye mail gitti.. o maili bana yönlendirdi oradaki linkle girdim.. sorun olmadı.
Yoo ticari karta taksit yapan oluyor.
Bu çok riskli bir soru.. ne desek boş.. ama kendi mantığım 512yi 256ya al kamu indirimi ile dedi.. eldeki cihazı kendim satacağım. Öyle daha avantajlı bi de easycep sıkıntılı o bakımdan..
Online alışveriş sitelerinde uzun süredir ona özel taksit yapan bir yer denk gelmedi bana.
-
Nasıl ya bunu da kaldırmamışlardır oha. Hadi bluetooth'u kaldırdın uzak hareketleri eledin de bu özellik kalkarsa ultranın ne özelliği var ki? Ara sıra açıp çok hızlı not alıyorum çok işime yarıyor S24U'da. Puuuuuuu size samsung.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X