Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (553. sayfa)

5 sn
11.118
Cevap
303
Favori
361.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23'ünde sipariş verip kargoya verilen var mı?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Düz 7'nin şarjı kapasitesinden dolayı doğal olarak daha az gider. Her şey açık ve aod da kullanırsanız muhtemelen 36 saat civarı bir kullanım süresi alırsınız. Ama kullananlar daha doğru bilgiler verecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    G-shock tarzı saat seviyorsanız büyüklüğü de tatmin edecektir. Hayırlı olsun diyelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcemre

Çok büyük hocam. S24 ultra da 14gb imiş. Bunda 24 full yazılım belki A/B Seamless olduğu için mi boyutu büyük oldu?

zaten çok büyüktü (miui veya ios bile bu kadar değil boyut olarak) bu seamless özelliği nedeniyle olabilir. ek alan da kaplayacak sistem artık. windows bile kurulduktan sonra 30 gb yer kablıyor bunlar ne yapıyor anlamadım 24 gb.

• @Ali Koç İstifa

Hocam senin cihaz 256GB'tı galiba. Cihaz bakımında sistem kısmı kaç GB harcamış görünüyor?

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    23 ü sabahı verdim, DHL den gönderiniz alınmıştır, Hepsijet aracılığıyla teslim edilecektir mesajı geldi. Fakat sitede kargo bekleniyor durumunda.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 3 Şubat 2025; 11:12:56 >
  • the_tourist kullanıcısına yanıt

Kayınvalide'nin evine söyledim ben telefonu. Uyuyordur o şimdi belki ona da SMS gitmiştir.

Teşekkür ederim hocam. Peki sorguladığınızda Hepsijet teslimatı hangi gün gösteriyor?

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Gün içinde değişir hocam sabah bende de bekliyor yazıyordu şimdi yolda yaziyor teslimi de 6 şubata çekmişler. Sonra da mail geldi gönderiniz yola çıktı diye.

Muhtemelen bugün hepsijet DHL den alıp teslime başlayacak.

• erditepe kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. samsung sitesinde 4 mart tahmini kargolama yazıyor 1 ay sonra gelecek unutacam resmen :)

Hepsijet kargo takip nosu daha gelmedi sadece DHL den geldi.

• Bize gelen giden sms yok, Samsung unuttu bizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hepsijet de sorgulayınca bulunamıyor. Sisteme girdiklerinde oradan da mesaj gelir muhtemelen öğleden sonra, şarj aletinde bu şekilde olmuştu.

23ü sabahı sipariş vermiştim, henüz kargo mesajı gelmedi. Sitede kargo bekleniyor gözüküyor. Kamu, Mavi, 1 tb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da henüz gelen giden yok ama sisteme okuttukça gelir herhalde.

• Bana mail de geldi yola çıktı diye. Sistemde de yola çıktı oldu. Bugün herkese gönderecekler herhalde

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmişken sorayım ilk kez kargo ile telefon gelicek şimdiye kadar hep Samsung mağazalardan aldım yurtdışı ile gelen kargo sağlam korunaklı mı ? Amazon gibi mesela Amazon küçük bir ürünü bile büyük kolide sağlam gönderiyor..

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung çok sağlam yolluyor. Ben çok alışveriş yaptım samsungdan. Kutu içerisinde büyük havalı poşet koyup onunla gönderiyor ürünleri. O havalı poşet zaten bayağı koruyor kutu hasar görse de

• 23'ünde sipariş vermiştim şimdi sistemde standart teslimat normalde 11 Şubatdı şimdi 4 Şubat yazıyor. DHL den sms geldi hepsijetten sms gelmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

teşekkür ederim. samsung sitesinde 4 mart tahmini kargolama yazıyor 1 ay sonra gelecek unutacam resmen :)

yalan o iş merak etme

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Seneye yine böyle ciddi kampanya gelirse yine değiştirir miyim bilmiyorum ama cazip geldi bu durum. 2 yılda 1 değiştirip 27ye geçerim belki.

27 demişken samsung yeni bi isimlendirme numaralandirma getirsin artık. Apple a fark atacağım diye note 10dan direk 20ye geçti şimdi geldik 25e. 30 olunca öyle mi devam edecekler bunlar? S30 ultra hiç hoş bi tınısı yok

• 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.