< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (552. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
9 muş şimdi tekrar baktım.
-
Hepsijet ile gönderiniz teslim edilecektir diye SMS geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kod olan yollayabilir mi
-
Çok büyük hocam. S24 ultra da 14gb imiş. Bunda 24 full yazılım belki A/B Seamless olduğu için mi boyutu büyük oldu?
Arkadaşlar aranızda iPhone’dan geçen var mı? 2 gündür S25U’ya WhatsApp taşıyamadım hep bir eksikle gidiyor. Şu an iPhone’u whatsapp yüzünden yanımda dolandırıyorum internet paylaşarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saat konusunda şunu söyleyebilirim. Sırasıyla Active 2, watch classic 4, classic 6 kullanmış biri olarak watch ultra çok iyi bir saat olmuş diyebilirim. Memnun kalırsınız. Bir de heybetli durması çok hoşuma gidiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitede durumu guncellemisler yolda yaziyor şimdi.
Bu arada ürün yurtiçinde muhtemelen yukarda arkadaşın dediği gibi. Teslimat tarihi 14 Şubat gorunuyordu 6 şubata çekmişler. Muhtemelen hepsi jet DHL den teslim alıp bize iletecek. İyi haber :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 3 Şubat 2025; 10:58:19 >
Kod olan paylaşabilir mi acaba arkadaşlar
evet almadan önce canlı gidip gördüm koluma taktım beğendim şahsen. spor aktivitelerini çok kullanmıcam 2 gün sarj götürsün yeterli. heybetlik konusunda casio g-shock GG-B100-1A3 kullanıyorum onun yanına yaklaşamaz haliyle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 3 Şubat 2025; 11:0:12 > -
Saat için çok arada kaldım, düz 7 aldım. Bakalım nasılmış
-
Samsung sitesinden daha önce tablet aldım. Gene aynı şekilde DHL den sms geldi sonra hepsijetten sms geldi. Süreç aynı işliyor. Telefonun yurtdışından gelmesi gibi bir durum söz konusu değil.
-
Her şey açık AOD açık bi şekilde çok rahat 2 günü çıkarıyor. Aod kullanmazsanız 3 günü rahat bulur
Bu şekilde bizlerde faydalanabiliyor muyuz hocam kod olursa yardımcı olur musunuz. Kombinin aynından almak istiyorum da eğer mümkünse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 3 Şubat 2025; 11:2:41 >
KARGOLAR YOLA CİKMİS ARKADASLAR MAİL DE GELDİ SİMDİ :)))
Beğenmenize sevindim hocam mahcup olmadık :) siz sorunca beğenmezsiniz diye korkuyordum.
-
Düz 7’nim şarjı nasıl peki? Ultraya kıyasla çok mu kötü?
teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. akıllı saat karşıtıydım otomatik, quartz ve g-shock saatim var bu ilk akıllı saatim olacak bakalım hiç kullanmadım. bir tane de akıllı saatimiz olsun dedim :)
-
Şüphelerim vardı ne yalan söyliyim. Ama cihazın gpsi çok stabil. Hiç şaşmıyor. Hem şarjı da iyi gidiyor. Classic 6 çok şık bir saat o yüzden zorlandım geçiş yaparken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X