Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (552. sayfa)

5 sn
15.204
Cevap
348
Favori
481.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen mesaj yok,kargo bekliyor hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

9 muş şimdi tekrar baktım.

• Hepsijet ile gönderiniz teslim edilecektir diye SMS geldi.

• arkadaşlar kod olan yollayabilir mi

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Çok büyük hocam. S24 ultra da 14gb imiş. Bunda 24 full yazılım belki A/B Seamless olduğu için mi boyutu büyük oldu?

• Arkadaşlar aranızda iPhone’dan geçen var mı? 2 gündür S25U’ya WhatsApp taşıyamadım hep bir eksikle gidiyor. Şu an iPhone’u whatsapp yüzünden yanımda dolandırıyorum internet paylaşarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Saat konusunda şunu söyleyebilirim. Sırasıyla Active 2, watch classic 4, classic 6 kullanmış biri olarak watch ultra çok iyi bir saat olmuş diyebilirim. Memnun kalırsınız. Bir de heybetli durması çok hoşuma gidiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sitede durumu guncellemisler yolda yaziyor şimdi.

Bu arada ürün yurtiçinde muhtemelen yukarda arkadaşın dediği gibi. Teslimat tarihi 14 Şubat gorunuyordu 6 şubata çekmişler. Muhtemelen hepsi jet DHL den teslim alıp bize iletecek. İyi haber :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 3 Şubat 2025; 10:58:19 >
  • Kod olan paylaşabilir mi acaba arkadaşlar

• erditepe kullanıcısına yanıt

evet almadan önce canlı gidip gördüm koluma taktım beğendim şahsen. spor aktivitelerini çok kullanmıcam 2 gün sarj götürsün yeterli. heybetlik konusunda casio g-shock GG-B100-1A3 kullanıyorum onun yanına yaklaşamaz haliyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 3 Şubat 2025; 11:0:12 >
  • Saat için çok arada kaldım, düz 7 aldım. Bakalım nasılmış

• PHI kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar... Şu kadar ürünü bu fiyata almayanı döverler. Bu alet yurt dışında 16 Pro Max ten pahalı normalde.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Samsung sitesinden daha önce tablet aldım. Gene aynı şekilde DHL den sms geldi sonra hepsijetten sms geldi. Süreç aynı işliyor. Telefonun yurtdışından gelmesi gibi bir durum söz konusu değil.

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Her şey açık AOD açık bi şekilde çok rahat 2 günü çıkarıyor. Aod kullanmazsanız 3 günü rahat bulur

• Passenger kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bizlerde faydalanabiliyor muyuz hocam kod olursa yardımcı olur musunuz. Kombinin aynından almak istiyorum da eğer mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 3 Şubat 2025; 11:2:41 >
  • KARGOLAR YOLA CİKMİS ARKADASLAR MAİL DE GELDİ SİMDİ :)))

Beğenmenize sevindim hocam mahcup olmadık :) siz sorunca beğenmezsiniz diye korkuyordum.

Düz 7’nim şarjı nasıl peki? Ultraya kıyasla çok mu kötü?

teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. akıllı saat karşıtıydım otomatik, quartz ve g-shock saatim var bu ilk akıllı saatim olacak bakalım hiç kullanmadım. bir tane de akıllı saatimiz olsun dedim :)

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Şüphelerim vardı ne yalan söyliyim. Ama cihazın gpsi çok stabil. Hiç şaşmıyor. Hem şarjı da iyi gidiyor. Classic 6 çok şık bir saat o yüzden zorlandım geçiş yaparken.

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.