Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (555. sayfa)

5 sn
11.243
Cevap
304
Favori
365.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk siparişlerden biri olmasına rağmen 17 Şubat tarih verince geç olacağı belliydi, bence tahmini tarihe kadar ulaşacak şekilde gönderecekler. Umudumuzu kaybetmiyoruz tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    512 Gece Siyahı hala Gönderilmeye Hazır ( Kargo Bekleniyor ) aşamasında... gönderemediler de...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Exclusiveler yarın çıkar bence.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

teslimat tarihi otomatik olarak her gün 1 gün ileri atıyor bugün çıkar biizmkiler gün içinde

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

aynen bekliyoruz bakalım ama bugün çıkar bence kimse gönderildi demese sorun oytuda 2-3 kişi gönderildi olunca hepimiz bekler olduk Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! 

• headhunter kullanıcısına yanıt
    12/2 diyor ama sanırım buna bağlı olmaz çıkar bir iki güne...

11 Şubata razı olduk gerçi de işte gönderilince önden 3 5 tane insan hani bana hani bana diyor ister istemez :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı!

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma dostumm ya bende denedim maalesef öyle deklanşör gecikmesini çözemediler gitti lenslerinmi değişmesi lazım bilmiyorum huaweide var bi özellik yazılımla da hallediyordu en son telefonunda

• Bayçora B kullanıcısına yanıt

Eskiye göre çok daha iyi durumda ama...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bana öyle gelmedi mağazada ama siz aldınız telefonu sonuçta daha fazla karşılaştırma şansınız olmuştur

• Ekran koruyucu, şarj aleti ve kılıf geldi. Telefonun kendi yok  Geç kaldım 30 ocakta alarak. Şubatın ortalarına kadar gelmez büyük ihtimal 

• Shadzzo kullanıcısına yanıt
    Bende 30 ocakta aldım sizin teslim tarihi kam gözüküyor benim ki 4 Mart yazıyor

• Anlamadığım adamlar facede YD cihaz satıyor kaç gündür, Samsung TR bu face satıcılarından daha mı beceriksiz hala stok yetersiz.

• Bence gönderilmeye hazır kısmı hikaye. Gerçekten hazır olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metal bilek M kullanıcısına yanıt

28 Şubat görünüyor benim. 512gb gece siyahı (jetblack). Büyük ihtimal yazan tarihten daha önce alırız telefonları.

• harbi24 H kullanıcısına yanıt

Gürcistanda, geçen hafta cumartesi mağazalarda satışa çıktı. Samsung TR beceremiyor bu işi.

• ben az önce aldım 11 şubat yazıyor titanyum gümüş.onaylandı yazıyor, sonradan ileri atarlarmı?

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Beceriksizlikten ziyade kendilerince bir stratejileri var senelerdir ama vallahi anlamadım..

Bi arkadaş demişti burdan.. onca zamandır ticaretin içinde kenarında kıyısındayım ben böyle ticaret ne gördüm ne duydum diye... vallahi de ben de görmedim.. :) :)

Akıl sır ermez Samsung TR işine.. fazla mıncıklamayalım... :)

• Kargo mesajı falan gelmemiş bize de. Neyse saldım artık, ne zamana gelirse. Baktıkça gelmiyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bakma bakma.. bi de sen yurtdışına çıkacaksın iyice sıkıştırır.. kargo gelirse teslim alabilecek var mı peki?

• 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.