< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (236. sayfa)
-
-
Ben alınca söyleyeceğim :) ama linç etmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapma abi efsane rugged kılıf olmuş :)
arkadaşlar kamu indiriminde fiyat indirimi ne kadar oluyor?
doktorlar alabiliyor mu?
-
kamu indirimini öğretmene/akademisyenlere yapmıyor sistem çok saçma değil mi?
-
Memurum ama kurum anlaşmalı olmadığı için yararlanamıyorrum. Var mı yardımcı olacak biri 😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer öyleyse saçma.
-
%15
thy çalışan indirimide %15 mi?
Evet
teşekkürler.
Hocam sizin mailden bende yararlanma şansım varmı?
hocam doktor kısmında bi bilginiz var mı?
-
Kamu indirimi ile aranıza ben de katılmış bulunuyorum ben kendim kamu çalışanıyım. mail ile üye olup denedim kabul etti. normalde almayı düşünmüyordum, ancak hem şu indirim ve yanında verdiği hediye zamanzingolarla piyasadan uygun fiyata gelmesi hem de 11 yıl android kullandıktan sonra, son 1 yıldır kullandığım iphone 15 pro'ya bir türlü alışamamam satın almamda etkili oldu . Gerçekten samsung kullanınca ufak tefek pek çok pratik şeyin iphone'da olmaması zaman zaman yoruyordu. ha tabi hiç biri öyle kritik veya hayati şeyler değildi. Bir de tabi en önemli şey hanımda iphone 11 düz modeli var. ona da yeni telefon almayı düşünüyorduk. benim iphone 15 pro'yu da hanıma vereceğiz. yeni telefon almış gibi olacağız.
-
SamsungyoutubeCases of Galaxy S25 Series | Samsunghttps://www.youtube.com/watch?si=y3qZzP-5FNljWeTf&v=9aE2Oi_0mC4&feature=youtu.be
Yok ama saglik.gov.tr uzantılı mailleri kabul etti...
Vay arkadaş herkes memur çıktı yeni site yolda donanimmemur.net
Tek beyaz alan benim sanirim
Evet.
Öğlen saglik.gov.tr uzantılı mailde başta hata almıştım ama sonradan düzeldi ve bu şekilde fiyatı düşürdüm. %15 indirim sağlıyor.
Geçen günlerde ön kayıt olanlara kod gönderdiler mail ile. Kablosuz şarj ve smarttag ücretsiz olarak ekleniyor sepetinize bu şekilde. Forumda kullanmayan arkadaşlar oluyor, onların paylaştığı kodları da ödeme ekranında girerseniz bu ürünler de hediye olarak sepetinize eklenir.
( bu arada ben halen sipariş geçemedim. bu sefer de ziraat bankası kafasına göre şüpheli işlem diye blok koymuş. telefona onay kodu gelse de sipariş oluşturmuyor bir türlü. mh kaçıncı arayışım)
-
öyle çıktı valla. biz değiliz ama.
bu arada konu sahibi olmana da ayrıca sevindim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X