< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 aya kadar belli olur... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sanırım total asistan gibi bir şey için geçerliydi o dediğiniz. diğer circle to search ve fotoğraf düzenlemede geçerli olacağını sanmıyorum. |
olmasın mümkünse hiçbir anlamı olmaz o zaman teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 23 Ocak 2025; 18:21:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok saçma olacak ama, S21 Ultra da hoparlör çok iyiydi, S22 Ultra çok bozdular S23 Ultra da hoparlör çok mükemmeldi, S24 Ultra da yine bozuldu. Şu an S25 Ultradaki hoparlöre çok iyi diyorlar. Sanki tekli rakamlarda hep hoparlörler kaliteli ve bass lı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalniz degilsiniz hocam 😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luminouse -- 23 Ocak 2025; 18:29:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çıkmadan önce özel renklere verirler dedim fakat Türkiye de olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Ocak 2025; 18:30:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet saçmalık bağlandım onlar sadece eğitim kampanyasından yararlanabilir diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |