takas desteğinde sorun yaşanıyormu s23 cihazım hatasız 19900 fiyat artı 8000 destek var kamu indirimi ile 256gb olanı 56 ya gelecek 1 adet daha almayı düşünüyorum ama fiyatta sorun yaşatırlarsa bi anlamı olmaz tecrübe eden varmı |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (255. sayfa)
-
-
Eğer yapay zeka özelliklerini kullanıyorsanız, iş gereği çoklu uygulama ve pratiklik ihtiyacınız varsa kesinlikle değer. Ama sadece web ve sosyal medya ağırlıklı bir kullanımınız varsa iphone ile devam edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağa yetkili bir abiye benziyorsun ön sipariş kodunu nasıl bulabilirim yardımcı olur musun
Kapalo ekran yazıyordu videolarda.. ama kumanda gitmiş.. yazık olmuş.
Kolay çizilse de çizilmese de koruyucu alalım biz.. dünyanın bin türlü hali var...
o zaman en azından kaliteli cam almamız lazım ben wrapsoll kullanıyorum gerçeğe yakın görüntü veriyor tavsiye ederim marka ile görüştüm camları sipariş vermişler biraz uzun sürecek ama gelecek diyor
-
Kamu indirimi ile hesabımdan 3 cihaz aldım sorun yok
bunu söylediğin için teşekkür ederim bende başka kamu hesabı arıyordum :) diğer sorum takas desteğinde telin fiyatını düşürürlermi bi bahane bulup sonuçta hatasız cihaz
-
İşin içinde easycep varsa her şey mümkün 😁
S25Ultra'ya ekran koruyucu ve kılıf takmak telefona hakarettir. Tüm o estetik, premium görüntüyü, hissi yok ediyor.
Ben ince jelatin kullanıyorum hep kapaklı kılıf kullandığım için.. ama bu sene kapaklı kılıf modeli de yok :) benden başka kimse sevmiyor ve kullanmıyor sanırım :)
kılıfı bütün tellerden atmak lazım :) ben yıllardır yine wrapsoll kaplama kullanıyorum güzel dikkatli kullanınca 1 yıla kadar atma yapmıyor şeffaf kaplama tel hem elden kaymıyor hemde çiziklerden koruyor düşmeyede dayanıklı ben wrapsoll full body olmadan tel kullanamıyorum
-
Fark etmedim hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.
-
-
%15 indirim ile takas birleşiyor mu?
indirim veya takas yazmışlar, denediğimde birleşmiyor?
-
Nerede? Birleşti bende, takas indirimi ve x2 hafıza birleşmiyor sanırım. Bu şekilde sipariş aldı benden
Titanyum çerçeveli telefonların kılıfla kullanılmaması lazım.
Ben 1 yıldır hem iPhone 15 PM'i hem de S24 Ultra'yı kılıfsız kullanıyorum.
On numara hissiyat, düşünce ekran falan da kırılmıyor.
15 PM'i fayansa düşürdüm bir kez, nokta kadar ezilme oldu.
-
Mesajınızı tamamen yanlış okuyup, bir de yanlış cevap vermişim.
Evet hocam dediğiniz doğru.
Hafıza kampanyası ile birleşmiyor.
-
Kamu kampanyasından şipariş vericem arkadaşlar kullanmayacak olan varsa bi kod rica ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😀😀😀 sayenizde oldu ama sen ata a.k istifa olsun sızıntı yapan bir kardeşimiz 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X