Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (255. sayfa)

5 sn
11.218
Cevap
304
Favori
364.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takas desteğinde sorun yaşanıyormu s23 cihazım hatasız 19900 fiyat artı 8000 destek var kamu indirimi ile 256gb olanı 56 ya gelecek 1 adet daha almayı düşünüyorum ama fiyatta sorun yaşatırlarsa bi anlamı olmaz tecrübe eden varmı

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Eğer yapay zeka özelliklerini kullanıyorsanız, iş gereği çoklu uygulama ve pratiklik ihtiyacınız varsa kesinlikle değer. Ama sadece web ve sosyal medya ağırlıklı bir kullanımınız varsa iphone ile devam edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Ağa yetkili bir abiye benziyorsun ön sipariş kodunu nasıl bulabilirim yardımcı olur musun

• aesca kullanıcısına yanıt
    Kapalo ekran yazıyordu videolarda.. ama kumanda gitmiş.. yazık olmuş.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Kolay çizilse de çizilmese de koruyucu alalım biz.. dünyanın bin türlü hali var...

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

o zaman en azından kaliteli cam almamız lazım ben wrapsoll kullanıyorum gerçeğe yakın görüntü veriyor tavsiye ederim marka ile görüştüm camları sipariş vermişler biraz uzun sürecek ama gelecek diyor

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Kamu indirimi ile hesabımdan 3 cihaz aldım sorun yok

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

bunu söylediğin için teşekkür ederim bende başka kamu hesabı arıyordum :) diğer sorum takas desteğinde telin fiyatını düşürürlermi bi bahane bulup sonuçta hatasız cihaz

İşin içinde easycep varsa her şey mümkün 😁

• S25Ultra'ya ekran koruyucu ve kılıf takmak telefona hakarettir. Tüm o estetik, premium görüntüyü, hissi yok ediyor.

Ben ince jelatin kullanıyorum hep kapaklı kılıf kullandığım için.. ama bu sene kapaklı kılıf modeli de yok :) benden başka kimse sevmiyor ve kullanmıyor sanırım :)

• mikarichi kullanıcısına yanıt

kılıfı bütün tellerden atmak lazım :) ben yıllardır yine wrapsoll kaplama kullanıyorum güzel dikkatli kullanınca 1 yıla kadar atma yapmıyor şeffaf kaplama tel hem elden kaymıyor hemde çiziklerden koruyor düşmeyede dayanıklı ben wrapsoll full body olmadan tel kullanamıyorum

• headhunter kullanıcısına yanıt

Fark etmedim hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Bilmeyenler ve kullanmamış olanlar için şarj aleti hakkında da minnacık bilgi vereyim..

15watt kablosuz şarj eder.. saat kulaklık ve telefon şarj edebilirsiniz kablosuz özelliği olan. İphone da şarj eder samsung da.. içinden siyah kablosuz ikili şarj pedi + 1 metre kablo ve adaptör çıkar.. adaptör ve kablo ile telefonunuzu kablolu olarak 25w hızında şarj edebilirsiniz. Yani bu hediye olarak gelirse 2 bin lira civarındaki 45w şarj için çook da acele etmenize gerek yoktur.. kimine göre 10-15-20 dakika arasında şarj süresi farkı vardır 45w ile arasında.. her dönem yancı hediye olduğu için sahibinden üzerinden sıfır kapalı kutu olarak 900-1000-1100 gibi paralara alıp satabilirsiniz.. genelde 1.400 istiyorlar ama onlar uzun süre satılmıyor.. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 24 Ocak 2025; 11:5:1 >

%15 indirim ile takas birleşiyor mu?

indirim veya takas yazmışlar, denediğimde birleşmiyor?

• zipmaker kullanıcısına yanıt
    Nerede? Birleşti bende, takas indirimi ve x2 hafıza birleşmiyor sanırım. Bu şekilde sipariş aldı benden

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Titanyum çerçeveli telefonların kılıfla kullanılmaması lazım.

Ben 1 yıldır hem iPhone 15 PM'i hem de S24 Ultra'yı kılıfsız kullanıyorum.

On numara hissiyat, düşünce ekran falan da kırılmıyor.

15 PM'i fayansa düşürdüm bir kez, nokta kadar ezilme oldu.

Mesajınızı tamamen yanlış okuyup, bir de yanlış cevap vermişim.

Evet hocam dediğiniz doğru.

Hafıza kampanyası ile birleşmiyor.

• Kamu kampanyasından şipariş vericem arkadaşlar kullanmayacak olan varsa bi kod rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    😀😀😀 sayenizde oldu ama sen ata a.k istifa olsun sızıntı yapan bir kardeşimiz 😀

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.