Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (257. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 54 Misafir (20 Mobil) - 45 Masaüstü25 Mobil1 Android
5 sn
5.483
Cevap
214
Favori
181.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belli zaten hocam. Cihaz dış görünüşü mükemmel olmuş ve elde tutuş hissiyatının iyi olduğu videolardan bile anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Bilmeyenler ve kullanmamış olanlar için şarj aleti hakkında da minnacık bilgi vereyim..

15watt kablosuz şarj eder.. saat kulaklık ve telefon şarj edebilirsiniz kablosuz özelliği olan. İphone da şarj eder samsung da.. içinden siyah kablosuz ikili şarj pedi + 1 metre kablo ve adaptör çıkar.. adaptör ve kablo ile telefonunuzu kablolu olarak 25w hızında şarj edebilirsiniz. Yani bu hediye olarak gelirse 2 bin lira civarındaki 45w şarj için çook da acele etmenize gerek yoktur.. kimine göre 10-15-20 dakika arasında şarj süresi farkı vardır 45w ile arasında.. her dönem yancı hediye olduğu için sahibinden üzerinden sıfır kapalı kutu olarak 900-1000-1100 gibi paralara alıp satabilirsiniz.. genelde 1.400 istiyorlar ama onlar uzun süre satılmıyor.. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Faydalı bilgilendirme için teşekkürler. 45w şarj cihazı bakıyordum, şuan için almaya gerek yok bu durumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 24 Ocak 2025; 11:51:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Gaz verme gaz verme

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Yok abi gerçekten öyle görünüyor. Samsung bu sefer becermiş gibi. Ek olarak bixby müthiş yetenekli. Umarım Türkçe gelir.

Doğrudur ama zor tutuyorum kendimi sipariş geçmemek için. Bixby e Türkçe desteği gelmişse bu başlı başına bir devrim Ama hiç ümidim yok bixby için.

Bixby mi var cihazda? Gemini olmadı mı tüm asistan?😳

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

Evet aslında görünenden fazla iyileştirme var gibi. Youtubeda Ömer Faruk hesabı var. Ben keyif alıyorum kendisini izlerken. Özellikle video konusuna sıklıklar değiniyor. S25 Ultrayla ilgili de bir ön giriş yapmış. Makro modunun çok iyi olduğundan bahsetmiş. Tabi iş güç video olunca log kayıt da önemli hale gelmiş ve çok rahat bir şekilde renklendirme yapılabildiğini söylüyor. Detay çekecektir mutlaka, takipteyim :)

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen tercih tabi :) ben biraz arabayı lpgden (25w) benzine (45w) almaya benzetiyorum bu durumu.. ama işte bu ay zaten telefon alınan ay.. bütçe sıkışıkken bi de 2 bin sıkıştırmaya gerek yok.. bi kaç aya toparlanınca ya telefonum 45w alayım ya denebilir.. evde 2 şarj aleti olması esneklik de sağlıyor... o bakımdan 45in acelesi yok ama bence düşük şarjlarda hızlı doldurma özelliği güzel...

• @ saitates İkisi de var hocam.

Şurayı izleyin 10.10 dakika

Shane Symondsyoutube
    Pre-order S25 Ultra (Get $900 trade-in & $350 Credit) ➡ https://howl.link/xce6g4lvjekqc In this video we are going to be unboxing the new Samsung Galaxy S25 Ultra in the Titanium Silverblue color with 12GB RAM and 256GB Storage. I will give also give my first impressions on the S25 Ultra after 1 day of personal usage. Thanks for watching! Timestamps 0:00 Intro 0:17 Colors & Specs 0:41 Unboxing 1:05 First Look 1:56 Weight 2:11 Sidings Comparison (S25U vs S24U) 2:38 Physical Tour 3:22 Display 4:14 Biometrics 4:35 Display Analysis 5:14 OneUI 7 5:47 Battery Life 7:19 Cameras 8:34 Audio Eraser 9:56 Galaxy AI 10:12 Google Gemini & Bixby 12:39 Final First Impressions 14:24 Your Thoughts? #s25ultra #samsung #galaxys25ultra Subscribe to Shane Symonds YouTube Channel: http://bit.ly/newSSub Affiliate links are in this description. I may earn a small commission at no extra charge to you.
    https://youtu.be/-XKhmfvkL2s?si=l7bsZTk67qdc9Mb1&t=609

@DODANLI abi sen zaten kesin alırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Ocak 2025; 12:8:53 >
  • Bu özel renkler Samsung sitesinde yok nerden alabiliyoruz

Çok iyiymiş ama Türkçe olmayacağı kesin bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Benim hesaptan alalım sanada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Pixeller de satıldı sen bir düşün abi :)))

• Kamu kampanyası ile telefonu sepete ekledim, ardından şeffaf kılıfı ekledim. Sepet şu şekilde görünüyor. smarttag ve sarj cihazı yok ortalıkta. Kupon kodu kullanın diyor ama ben herhangi bi yerde bi kod görmedim. buraya ne kodu gireceğiz?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • bukentay B kullanıcısına yanıt

lansman öncesi kayıt esnasında veriliyordu o kod

herkes için ayrı kod mu yani? ben direk samsung shopa kendi kullanıcı adım ile girip kamu maili onaylattım.

• Halen kod isteyen var ise yardımcı olayım, ilk özelden yazan ile paylaşacağım.

• bukentay B kullanıcısına yanıt

hocam sorduğunuz şey başka kamu hesabı başka. kamu hesabı ile indirimli alıyorsunuz telefonu diğer kod hediyeler için.

forumda elinde kod olan arkadaşlar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Ocak 2025; 12:30:34 >
  • Kayda değer gözle bariz görülür farkı sanırım ekran parlaklığı iyileştirilmiş :

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

https://x.com/AhmedQwaider888/status/1882667941084426677/photo/2

onu şimdi anladım. kodu artık alamıyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.