< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (256. sayfa)
-
-
Bak yaaa en önden sıraya girmişti şimdi bize yüklüyo :) :) :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🤣🤣🤣🤣 işimiz bu uğur kardeşim olanı olmamış gibi yapmak .Seviyorum sizi
Bana kamu mail desteği sağla sana doğum günü kodu + lansman hediye kodu vereyim
Biraz da cihazdan bahsedelim. Genel düşünce s24 ultra hatta s23 ultra sonrası gelişmelerin çok az olduğu yönünde. Ben de bu görüşe katılıyorum. Yalnız detayda farklar teker teker çıkıyor.
- Kamera'da sadece geniş açıda donanımsal fark olmasına rağmen geliştiğini gösteren bir çok örnek çıktı. (Portre,geniş açı,telefoto,shutter speed vb.)
- Genel olarak arayüzün daha akıcı çalıştığı belirtiliyor.
- Ekran konusunda özellikle dış mekanda görünürlüğün fazlasıyla arttığı.
- Hoparlör kalitesinin ve şiddetinin daha iyi olduğu.
- Tasarım olarak elde daha rahat kullanıldığı belirtiliyor ama burada emin değilim. Yanların s24 ultra'ya göre düz bırakılması konforu bozabilir diye düşünüyorum.
Şimdilik bunlar ortaya çıktı. Bekleyelim belki de cihaz sandığımızdan daha iyidir.
-
Biz de seni kenan abimmm :) abimizsin....;)
Tekrar hayırlı olsun.. günahıyla sevabıyla yeni cihaz günün sonunda...
Dostum ekran kalitesi konusunda şuan kafanda ne varsa çok çok üstünde...
Muhteşem bir ekranı var ancak adaptif tazeleme oranı yok sürekli ya 60hz ya 120hz sizin seçtiğiniz ayara bağlı
Abartmak gibi olmasın ancak ekranı muhteşem
Batarya performansı s24ultradan iyi
Kamu hesabı ne demek oluyor detaylandırır mısınız hocam
Kamu çalışanları Kurumsal mail adresiyle Samsung un kurumsal mağazasında %15/%20 arası indirimli alış veriş yapabiliyor. Kısaca devlet memuru isen kurumsal mail adresinle alış veriş
Kamu indirimi nasıl oluyor, siteye kurumsal mail ile üye olsak yetiyor mu başka bir işlem var mı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 14pm 15pm 16pm den buna geçilmez
S23 ultradan s24ultradan buna geçilmez yazıktır
Eskisi gibi değil hem Apple hem Samsung cihazlara artık 3 senede bir geçilmeli çünkü fark yok
13pm 14pm 15pm 16pm neredeyse aynı cihazlar
S22ultrq s23ultra s24ultrq neredeyse aynı cihazlar
Teşekkürler
Memurum ve kurumsal hesabım var bu iyi oldu
<- sızıntı yapan hayırlı olsun güle güle kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Ocak 2025; 11:44:53 > -
yazmıştım ama kaçıranlar için tekrar yazıyorum
Dün tanıtımı gerçekleşen S25 serisi'nin ardından yeni kamera özellikleri sahip ilk cihaz oldu 😍
Bu özelliklerden kısaca bahsetmek istiyorum ✨️😍
1.) Yüksek pikselli yakın çekim (Yalnızca S25 Ultra)
50 mp geniş açılı sensörü sayesinde yakın nesneleri Ultra makro çekimi yapabileceksiniz
😍
2.)Video
* Yüksek çözünürlüklü videoda (8K 30fps) bile 0,6x çekim desteklenir.
* Video çekimi sırasında 1x, 3x veya 5x yakınlaştırmayı değiştirirken, anında yavaş çekim motoru uygulanarak lens değiştirme paralaksı iyileştirildi.
Desteklenen modeller: S25 serisi
3.) LOG video çekimi (günlük)
- Bir video çekerken, videoyu Günlük formatında kaydedebilirsiniz. (Video ve profesyonel video modlarını destekler)
* Gölge verileri de dahil olmak üzere dinamik aralığı genişleten profesyonel çekim tekniği kullanılarak 8k 30 fps'ye kadar çekim mümkündür.
Desteklenenen cihazlar : Galaxy S25 serisi
4.) 10bit HDR
* Daha gerçekçi görüntü kalitesi için yüksek dinamik aralığa sahip 10bit HDR standart olarak sunularak daha gerçekçi videolar çekmenize olanak sağlanır.
* Uyumluluk açısından standart olarak Hibrit Log Gama sunulur ve Kamera Asistanında HDR10+ çekim seçeneği sunulur.
* HDR video çekerken veya izlerken HDR fotoğrafları **bleep** görüntüler aracılığıyla kaydedebilirsiniz ve 10 bit tabanlı ton algoritması işleme sayesinde fotoğraflar, mevcut **bleep** görüntülere kıyasla gelişmiş fotoğraflar olarak kaydedilir.
Desteklenen modeller: Galaxy S25 serisi
- Bu özellik, bazı donanım desteği gerektirir ve işletim sistemi güncellemeleriyle desteklenemez , dolayısıyla daha önce piyasaya sürülen modellerde desteklenmez.
5.) Uzman RAW, sanal diyafram (En büyük değişim 😍 )
- Bu, Expert RAW uygulamasının sanal diyafram menüsü aracılığıyla bir fotoğrafın alan derinliğini kontrol etmenize olanak tanıyan ve bir DSLR'de kullanılan diyafram kontrolünü akıllı telefonunuzda deneyimlemenizi sağlayan bir işlevdir.
- Açıklık değeri F1.4'ten F16'ya kadar toplam 22 adımda ayarlanabilir.
* Gün içinde bile gelişmiş uzun pozlamalı çekime olanak sağlamak için iki tür Dijital ND filtre gücü eklendi. (2048, 4096)
Desteklenen modeller:
Galaxy S25 serisi
※ Desteklenmesi planlanan modeller: Galaxy S25 serisinden sonraki amiral gemisi modelleri
6.) Hareketli Fotoğraf
* Çekim düğmesine basmadan önce ve sonra 1,5 saniyelik video standart olarak sunulur ve çekimden önce 3 saniyelik video kaydetme seçeneği eklenmiştir.
* Yakalanan hareketli fotoğrafların sonuçları 'video klipleri birleştir' işlevi kullanılarak videolarda birleştirilebilir.
* Bir kişinin yüzünü AI ile analiz edebilir ve en iyi yüze değiştirebilirsiniz. (En fazla 5 kişi, önerilen 3 yüz)
Desteklenmesi planlanan modeller;
• Çekimden 1,5 saniye önce ve sonra , VDIS desteği : Galaxy S24 serisi , Z Fold 6, Z Flip 6
• Boomerang , Slowmo , En İyi Yüz desteği : Galaxy S23/S24 serisi , Galaxy S24FE, Z Fold 6/5, Z Flip 6/5
7.) Tek Çekim
* Yakalama düğmesine basmadan önce 5 saniyeye kadar video kaydetmek için bir zaman makinesi işlevi eklendi.
* 12MP sonuçları yakalamak için çekim sırasında, galerideki tek çekim sonuç penceresinden kontrol edilebilecek bir **bleep** görüntü düğmesi eklendi.
Desteklenen modeller : Galaxy S23/S24 serisi
8.) Filtreler
Film tarzı filtre: Analog filmin benzersiz hassasiyetine sahip 6 yeni filtre (yumuşak, net, yoğun, ince, sıcak, karanlık) ve kullanıcıların daha önce kullandığı 4 temel filtreye yönelik iyileştirmeler. Toplam 10 tür sağlanmıştır. ve filtre renk sıcaklığı/kontrast/doygunluk dahil 50 seviyeli bir ince ayar menüsü sağlanır.
* Özel Filtre: Yapay zeka tabanlı fotoğraf analiz teknolojisi kullanılarak oluşturulan kendi filtrenizle çeşitli ortamlarda profesyonel kalitede fotoğraflar oluşturabilirsiniz.
Desteklenen modeller :
One UI 7.0 ile piyasaya sürülen tüm Galaxy modellerinde bulunabilir .
Ancak ince ayar kullanıcı arayüzleri arasında film gren efektinde referans görseli ve Filtrem'i seçmek gibi senaryolarda kullanılabilirliği artıran yeni kullanıcı arayüzü , yalnızca One UI'yi destekleyen S serisi ( FE hariç ) ve Katlanabilir seriler için sağlanacak 7.0 ile .
Arkadaşlar yeni kamera özellikleri bu şekilde kısa özet geçtim Samsung Moderetörleri daha açıklayıcı bir şekilde anlatım yapmıştır
Arkadaşlar şimdilik planlanan cihazlar bu şekilde ama ilerleyen zamanda liste güncellenebilir ve daha fazla yeni kamera özellikleri gelebilir.😍
Sabırsızlıkla cihazımı bekliyorum yeni özellikleri yakından test etmek için 😍
Kamera özelliğine eklenen diyafram değiştirme fonksiyonu oldukça başarılı; nihayet DSLR kalitesini deneyimleme fırsatı yakalayacağız.😍
İşlemcinin önemini vurgulamak ve yazılımı geliştiren kamera ekibine teşekkürlerimi sunmak isterim.(Sensörün aynı olması kötü bir şey olmadığı umarım anlaşılır her şey işlemciye bağlı sensörler zaten kaliteli 😍)
Kaynak:Samsung kamera moderetörü
-
Teknik detaylarını geçtim fakat incelemelere bakınca s25u müthiş elden geçmiş ve rafine bir cihaz olmuş.
s25u ile yan yana kıyas yapınca tabiri caiz ise s24u, köyden yeni gelmiş gibi duruyor.
Shane SymondsyoutubePre-order S25 Ultra (Get $900 trade-in & $350 Credit) ➡ https://howl.link/xce6g4lvjekqc In this video we are going to be unboxing the new Samsung Galaxy S25 Ultra in the Titanium Silverblue color with 12GB RAM and 256GB Storage. I will give also give my first impressions on the S25 Ultra after 1 day of personal usage. Thanks for watching! Timestamps 0:00 Intro 0:17 Colors & Specs 0:41 Unboxing 1:05 First Look 1:56 Weight 2:11 Sidings Comparison (S25U vs S24U) 2:38 Physical Tour 3:22 Display 4:14 Biometrics 4:35 Display Analysis 5:14 OneUI 7 5:47 Battery Life 7:19 Cameras 8:34 Audio Eraser 9:56 Galaxy AI 10:12 Google Gemini & Bixby 12:39 Final First Impressions 14:24 Your Thoughts? #s25ultra #samsung #galaxys25ultra Subscribe to Shane Symonds YouTube Channel: http://bit.ly/newSSub Affiliate links are in this description. I may earn a small commission at no extra charge to you.https://www.youtube.com/watch?v=-XKhmfvkL2s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Ocak 2025; 11:46:38 > -
Tkrrdan çok tşkr ederim
beyler bir anket açamıyormuyuz içimizde en çok satan renk vs gibi?
-
kamu indirimi ile kurumsal fatura kesilebiliyor mu? bir engel var mı?
-
Tasarı gerçekten başarılı, eğer iphone gibi elde tutuş konforlu olursa mükemmel olur. Çoğu incelemeye göre cihaz biraz daraldığı için konforu çok artmış.inş öyledir
Yok, ben kurumsal olarak verdim siparişi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X