Color Banding yazılımla çözmüşe benziyor. Umarım bu çözüm hareketli videolarda da geçerlidir. Umarım bu yazılımsal çözüm eski modellere de gelir! .... https://www.donanimhaber.com/galaxy-s25-ultra-selefindeki-iki-buyuk-ekran-sorununu-duzeltti--187195 |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (478. sayfa)
-
-
Bende aynı durumdayım.. 5 yıllık bir redmi note 9 pro var elimde. Ekran arızalı kendi bağımsızlığını ilan etti 😄 batarya bitik zaten sabahtan yatana kadar full şarjda çalışıyor. Kamera bitik, kasa çatlak içinde elime ufalaniyor 🤣🤣 bir an önce gelsin diye bakıyorum ama hiç umudum yok açıkçası erken gelmesi konusunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugun s25 ultra inceledim. S23plus var bende. Valla bi fark hissetmedim. S26ultraya bakalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamanın adı Inware, Batttery -> Power kısmında şarj cihazını taktığınız gibi anlık gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 14:57:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bir fark hissetmek istiyorsunuz?
Ben de incelemelerde hep buna dikkat ettim çözülmüş gibi. 8 bit olsa da çözebilirler. Biri reddit'te S9 Plus telefonunu atmış hiç banding yok demek ki yapılabiliyor.
kimsede yok sanırım plus sipariş vereceğim hediyesini alsaydım iyidi :) ben iyice inceledim ultradan ziyade plus kullanmaya karar verdim
-
banding ile kumlanma çözüldü diye kesin haber yapıyor donanım haber siz inandınız mı buna?
Adamlar 1200 liraya adaptör satıyor başka ifrma 1500 liraya. Birbirine takınca sorun oluyor hahah😀
Hocam pixel 9 pro xl aldım 😁 M14 panel miss
kumlanma?
9 pro sonrası kayıtta yok hiçbir esprisi kalmadı bence. Kayıtlı pkseller bunu tahtından eder. Yurt içi o kadar parayı da bunlara kimse vermez
9 pro xl alacağıma one plus 13 alırım. diğer Çinli markaların hiçbirini düşünmüyorum. 9 pro xl yi hiç kimse önermiyor
Apple taktiğine geçmişler çok satılmış gibi yapıp stok sorunu yapacaklar. Apple da buna yıllardır alışığım ikinci gün sipariş verirsen kasımda alıyorsun erkende gelmiyor.
Ekran canliligi wow dedirtecek. S23umu gunluk kullanımda yavas derecesine sokacak. Bataryasi ile bariz fark yapacak. Ama bence artik mobil cihazlar zamaninin zirve noktasına ulasti. Suan yapay zeka ve %10-20lik lerle islemci performansına odaklandilar.
Cidden kendime neden gecmeliyim dedim sebep bulamadim. Ki yurtdisinda yasiyorum daha ucuz burada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada yok temiz 😁
tamam one plus 13 ü gördünüz mü? tüm isteklerinizi karşılayacak düzeyde. ekran muazzam batarya 6000 mah SD 8 Elite işlemci ve dahası
Abi naçizane deneyimlere dayanarak ufak bir bilgi geçeyim. Anakart arızası çok net belli olabilen bir sorun genelde. Telefonun çektiği standart bir akım var ve cihaza bağlanıp kontrol edildiğinde kısa devre gibi bir sorun varsa zaten alması gereken akımın çok çok altında bir akım gösteriyor. Dolayısıyla servisin söylediği olay %99 doğrudur. Farklı cihazlarla şarj edildiğinde serviste kullanılan program net bir şekilde uyarı veriyor orijinal olmayan şarj aletiyle kullanım diye. Hatta bunu kayıt alan herhangi bir arkadaşta görebiliyor ilk test uygulaması üzerinden. Geçmiş olsun diyelim, S25U bekleyenler kervanına yeniden hoş geldin :)
-
valla ben onu tercih etmezdim ekranda kumlanma olmayabilir ama dediğim gibi ya s25 ultra yada one plus 13 😄
Bu 50W olanı yeni çıktı hocam bu yıl. GaN özelliği ve stand by özelliği de var. Kablosu da dahil. 65W çıkalı 5 yıl oluyor sanırım eski teknoloji var içinde. Model kodu vs de değişmedi yıllardır aynı adaptör.
https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/50w-power-adapter-duo-black-ep-t5020xbegww/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 15:9:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X