Yok hocam şimdi baktım düşmemiş. Yarın müşteri hizmetlerine yazacağım. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (505. sayfa)
-
-
Liste fiyatından indirimsiz alınanak ise yd telefonu almak mantıklı olabilir. İndirimli alındığında hediyelerle yd ile arasında 23 - 24 bin fark oluyor, o zaman bana göre yd mantıklı gelmiyor. 40 bin fark olunca değerlendirilebilir. Server kaydı olursa belli bir ücrete kayıt ettirilebilir ya da çift sim girişi ile yılda 8 ay kullanılabilir.
-
-
Beyler tahmini teslim tarihi gönderiye hazır diyenlerde ne görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten ayıp bence. Baştan aşağı herkes garip ülkede. Hayır 5k falan da değil 20k fiyat koyuyor.
-
O zaman Anti Reflective olanı atalım sepete.
Parmak izi okumasıda iyiyse misss.
benks türkiyeGalaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyuhttps://benks.com.tr/products/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yurtdışı cihazları bildiğim kadarıyla ücret dahilinde Samsung servisinde yaptırabiliyoruz ekran yada pil değişimi diye biliyorum.
Kargo bekleniyor, gönderilmeye hazır, teslim 13 Şubat gözüküyor.
-
Bende 18 birinde 12
bende gönderilmeye hazırken teslimat tarihi 12/02 görünüyordu.
-
İşini bilen özeller de var. Ffpro ayyfonu Apple servisinden iyi yapıyor 😁
✅ Önce çift katmanlı anakartı ayırıyoruz... 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu görseli sabah sağlam bir maille samsunga ileteceğim. Herkese eşit davransalar hem herkes ucuz alır hem fırsatçılara kalmaz ortalık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum size.😃
Onlar da iyi şovmen bence. Anakartı, ekranı, pili kasası değişmiş Pro max yenilenmiş cihazı geçen sene 75k'ya satıyorlardı. Sıfır 15 Pro ücretine.
-
Olur tabi
Hocam hayalet ekranla karıştırdınız o herkesin görmesini engelleyen ve sadece önden görünen ekranlar gibi değil bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X