< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (542. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Airpods Pro 2 6500e sattım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman sizden gelecek yoruma göre karar vereyim. Ben de daha çok Huaweiden yanayım ama ekosistem muhabbetleri konuya dahil olunca acaba Samsung daha mı iyi olur diye de düşünmüyor değilim. Bu arada airpods Pro 2den çok memnundum ama iPhone'u elden çıkarınca onu da çıkartmak durumunda kaldım. Bir tek saati kaldı o da satışta bakalım :)
Teşekkür ederim ikisinden birini seçeceğim gibi duruyor.
Bende buds 3 pro vardı sorunlu bir kulaklık şarj olmuyor uyarlaro soldan gelen çıtırdamalar ve bir çok kişide var
Android tarafında ekosistem olayına pek takılmamak lazım zaten hepsi birbiriyle uyumlu ve sorunsuz. İncelemelerde Huawei daha başarılı sonuçlar vermiş hep, deneyelim görelim.
Airpods pro bence Apple'nin parasını hakettiği nadir ürünlerden biri:)
-
Batarya testlerinde x200 pro ortalama yüzde 20 daha iyi diye izlemiştim sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vivoda karışık kullanımda 7-8 saat ekran süresi alıyordum bakalım zaman gösterecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam.
Bende Buds 3 Pro vardı, kulağımı rahatsız etti ve ağrıttı. Hatta silikon uçları çıkarmaya çalışırken yırtılıyordu.
Bende Pro'yu satıp satıp Buds3 aldım. 4 ay kullandım bozuldu, servise götürüp bire bir değişim istedim.
Büyük ihtimal yenisi gelicek bir kaç gün içinde. Samsung'dan şaşmıyoruz ama bu kadarda kalitesiz olmamalı.
-
3D algılama yok, ultrasonik parmak izi sensörü var bunu yerine. Yüz tanıma olsun diye konulmuş bir şey
Buds 3 Pro'ların silikon ucunda kronik sorun var herhalde.
hangi adaptörü aldın kardeşim benimde eski aslında..
-
Hocam Samsung sitesinde orjinal 50W olanı aldım. Samsung'dan 950TL kuponum vardı. Üstüne İyzico'dan gelen 600TL para vardı. Böylece ucuza almış oldum.
ilk üretim serilerinde vardı hatta bunu samsung kabul etti isteyene iade hakkı verdi şuankiler gayet iyi benim aldığımda yukarıda bahsedilen hiç bir sorunu yaşamadım 1 haftadır kullnıyorum
-
Büyük bir kamera güncellemesi alır gibi
Tough armor aldım ama dışardan eve gelince kılıftan çıkartıyotum,dışarda nolur nolmaz diye. İşimden dolayı küçük çocuklar devamlı çevremde o konuda kafam rahat olmalı. Evde bazen kendi çocuklarım alıyor; küçük olan düşürmeye çok meyilli.Bu arada bencede takoz oluyor
sonuçtan bana da haber verebilir misin rica etsem, ben de sipariş edeceğim adaptör avantajix üzerinden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X