Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (543. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 26 Misafir (8 Mobil) - 31 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
15.567
Cevap
356
Favori
494.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hangi ara aldınız x200 pro da duruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Ya ben Kasım'da almıştım çok da memnun kalmadım açıkçası sattım sonra 5.000 liraya ama tekrardan bir kampanya falan denk gelirse bakabilirim.

Niyeyse airpods'ların ANC'si daha iyi gibi geliyordu bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BayAFYOK kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ben başvurdum bana ilgileneceğiz diye bir otomatik mail geldi ama hala ekstra bir dönüş olmadı olursa size yazarım ben.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

note 4 de vardı bende iki kez değişime gitmişti akasya samsungdan almıştım kronik şebeke çekmeme sorunu vardı şişli nin göbeğinde tek diş çekiyordu hem de Turkcell di hattım ne soğumuştum note 4 den..

böyle bir durumda acaba avantajix ödenen para üzerinden mi yoksa ürünün fiyatı üzerinden mi iade tutarı belirliyor?

örneğin adaptör 2.800 TL, 950 TL samsung kupon, 600 TL de iyzico bakiyesi derken kartınızdan 1.250 TL ödeme yapılınca bu tutar üzerinden mi %40 iade olacak şekilde 500 TL mi sağlayacak yoksa 2.800 TL üzerinden 1.120 TL mi iade sağlayacak acaba?

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

Duruyor evet

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt
    İşte ben de ondan emin olamadım bu sebeple düşük fiyatı yazıp onun üzerinden %40 iade istedim aslında ekran görüntüsünü de attım ne fiyat yazacağımı ben de tam bilemedim diye de ekledim oraya ama ne yapacaklar bilmiyorum.

ben herhangi bir puan kullanmayacak gibiyim ama sendeki duruma göre iyzicodaki 1.000 lirayı buraya kullanabilirim telefondan gelen bakiye 😅

• Buds 3 pro uçları benimde kılağımı ağrıtıyordu çok değiştirdim hiç yırtılmadı kutuya koyunca şarj etmeme olayı sık sık oluyordu ve sol taraftan bazı müziklerde seste yırtılma oluyordu arkadaşımda aynı müziği onun buds 3 prosuyla da denedim o yırtılmada onda da oluyordu

• headhunter kullanıcısına yanıt

Ben ön siparişle almıştım, sonrasında kulaklık uçlarında problem var diyerek siparişleri 1 ay ötelemişlerdi. Fakat bana gelenin daha ilk güncen ucu koptu. Servise götürmüştüm silikon uç hediye etmişlerdi. Ses kalitesi süperdi fakat kulağımı rahatsız ettiğinden kullanamadım.

• Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Huawei freebuds pro 4 her türlü 👍🏻

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Pro'yu satıp normal Buds 3'e geçince oh dünya varmış dedim. Bildiğin KBB doktoruna falan gitmek zorunda kaldım, bana yaramadı silikon uçlu kulaklık

• bjkali kullanıcısına yanıt

Buds 3 kulakta çok rahat ama anc kulaklık yapısından dolayı çok zayıf kalıyor.

• bjkali kullanıcısına yanıt
    Banada yaramıyor sürekli yeni birşeyler deniyorum. En iyi ve bence kaliteli olan soundcore liberty pro 4 onuda satarsam kulak üstüne geçecem

• quote:

Orijinalden alıntı: fener16

kapaklı kılıf alma fikrim pekişiyor...

Ekstra tedbirli olmak iyidir.

• Yeni S25 serisi alacaklar için; "Eğitim indirimi" S25 Serisine gelmiş. Almak isteyenler bakabilir. Öğrenci, öğretmenler de uyguna alabilir.. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 21:52:49 >
  • Limones kullanıcısına yanıt
    Kamulu hesaba egitimi tanimlayabiliyor muyuz :)) saka bir tarafa egitim indirimi yuzde kac?

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Kamu indirimi ile aynı fiyat, 77 bin 512 Gb versiyonu.. Takas desteği yokmuş sadece.

• Limones kullanıcısına yanıt

Eğitim indirimi öğretmenlerin çoğunu kapsamıyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.