Olabilir hocam, ama Meb öğretmenleri, devlet üniversite akedemisyenleri ve öğrencileri kapsıyor. Ona göre çalışma belgesi veya öğrenci belgesi istiyor kayıt olurken.. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (544. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Doğum gününü bekle triple yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu indirimi ile 25u 512GB 70.974TL olması lazım
Birde yeni hesap yuzde 5 indirimi derkeeeennn.. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyleymiş maalesef hocam, bir şey daha fark ettim lansman renkleri de yok. Sadece 4 renk var.
-
29 Ocak'da sipariş vermiştim dün itibariyle "Gönderilmeye hazır" statusüne dönmüş.
Yarın Samsung bayisine 20 adet telefon gelecek istersem elden de alabilirim ancak hediye olarak verilen o 2 zımbırtı olmayacak.
Telefon takas desteği de veriyor, anlık olarak fiyat belli oluyor bu tarafı çok iyi.
Telefonumda gram çizik yok herşey çok iyi ama daha öcne hiç takasla telefon almadım.
Sizce belirtilen fiyattan aşağıya düşerler mi?
S25 Utlra 256GB mavi renk.
-
Kamu indirimi ile JetBlack alan çok kişi var burada yanılmıyorsam.
Ben THY indirimi ile aldım, orada da exclusive renkler mevcuttu.
Anladım hocam. Öyleymiş çoğu kişi kamuda özel renklerden ve çok uyguna almış oldu. Özellikle siyah çok güzel de, eğitime biraz kısıtlama yapmışlar. Neden acaba? Herkese versene şunu başta.. En azından öğrenci için düz seriler uyguna geliyor. Yine de indirim olması güzel tabi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 22:1:47 > -
Ben sormuştum Samsung bayi sitede yazan fiyatı vermiyor. Sitede yazan fiyattan en az 5 lira düşün. Sitedeki fiyatları söylediğimde ise oradaki çalışan sitede yazan fiyatı almanız çok zor fiyat kırıyorlar demişti. bayinin verdiği fiyatla aynıya geliyormuş. Kamu indirimi veya öğrenci indirimiyle almıyorsanız bayiden alın geçin easycep ile uğraşmamış olursunuz. Sitede yazan fiyatları alabilen olmayacak sanırım 2 haftaya burası şikayet ve sitem yorumlarıyla dolup taşabilir
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Kılıf Karbon Fiber Magsafe Şarj Özellikli Benks Hybrihttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-kiliflari/products/galaxy-s25-ultra-kilif-karbon-fiber-magsafe-sarj-ozellikli-benks-hybrid-armorpro-600d-kevlar-kapak
Benks her zamanki gibi şıkır şıkır hem fiyatıyla hem kalitesiyle
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Benks Montahttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-kiliflari/products/galaxy-s25-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-karbon-fiber-benks-montage-hybrid-armorpro-kevlar-kapak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 2 Şubat 2025; 22:9:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yüzde 5 indirimi kamu hesabında kullanmama izin vermedi benim. kamudan çıkınca izin veriyordu
-
Meb öğretmenlerini kapsıyor mu?
Takildim abi. Kombo yapamayiz orasi kesin :)
Ben telefonla görüştüğümde sitedekinin aynısını verdiğini söyledi.
Evet hocam, e-devletten görev yeri belgesi istiyor. Ben öğretmenim, bende oldu. Yalnız kamu gibi maile tanımlanmıyor. Direk belge istediği için ancak tanıdığı olana uygun olur sanırım. Bizde ayrı bir mail adresi olmadığı için o olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 22:16:49 >
Kaça aldınız
Arkadaslar selam benim kafa bu aralar gidip geliyor siparişi iptal etmicem uygun fiyata aldım üstüne fark koyup satabilirim ilgilenen özelden yazsın shop samsung tan ikili kablosuz şarj smarttag 2 3 ay ekran kıırılma garantisi titanım mavi cihaz herkese iyi forumlar..
Hocam, ben daha almadım. Dolanırken denk gelip bakmıştım. Takas vs. olmadığı için malum bütçe yok şuan, belki ilerde bakarım. Uygun olan için söylemek istedim..
Eğitim indiriminde;
256 gb 70.900 tl
512 gb 77.700 tl
1 tb 86.200 tl
şeklinde listeleniyor fiyatlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 22:22:58 >
120FPS Pubg (+) ekran kaydı alırken sıcaklık ölçümü.
Gaming Pathshalayoutube
Experience unparalleled gaming performance with the Samsung S25 Ultra as we put it to the test with PUBG Mobile at 120 FPS! 🔥 See how this powerhouse handles extended gameplay sessions with stable frame rates, efficient heat management, and exceptional battery performance. #samsung #samsung25ultra #pubg #120fps This video is entirely based on my opinion and experience. ====================================================== ✉ Contact Me: pathshala.yt@gmail.com ⫸ My Instagram: http://bit.ly/techypathshala ⫸ Twitter - https://x.com/TechyPathshala / techypathshala ====================================================== Sukhriya Video Dekhne Ke Liye :) #TechyPathshala #TechySenahttps://www.youtube.com/watch?v=MZRgBlS0VVM -
İyiymiş o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X