Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (544. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 26 Misafir (4 Mobil) - 30 Masaüstü12 Mobil3 iOS1 Android
5 sn
15.563
Cevap
356
Favori
494.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olabilir hocam, ama Meb öğretmenleri, devlet üniversite akedemisyenleri ve öğrencileri kapsıyor. Ona göre çalışma belgesi veya öğrenci belgesi istiyor kayıt olurken..

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Doğum gününü bekle triple yaparsın  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limones kullanıcısına yanıt

Kamu indirimi ile 25u 512GB 70.974TL olması lazım

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Birde yeni hesap yuzde 5 indirimi derkeeeennn.. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grisales G kullanıcısına yanıt

Öyleymiş maalesef hocam, bir şey daha fark ettim lansman renkleri de yok. Sadece 4 renk var.

• 29 Ocak'da sipariş vermiştim dün itibariyle "Gönderilmeye hazır" statusüne dönmüş.

Yarın Samsung bayisine 20 adet telefon gelecek istersem elden de alabilirim ancak hediye olarak verilen o 2 zımbırtı olmayacak.

Telefon takas desteği de veriyor, anlık olarak fiyat belli oluyor bu tarafı çok iyi.

Telefonumda gram çizik yok herşey çok iyi ama daha öcne hiç takasla telefon almadım.

Sizce belirtilen fiyattan aşağıya düşerler mi?

S25 Utlra 256GB mavi renk.

Kamu indirimi ile JetBlack alan çok kişi var burada yanılmıyorsam.

Ben THY indirimi ile aldım, orada da exclusive renkler mevcuttu.

• grisales G kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Öyleymiş çoğu kişi kamuda özel renklerden ve çok uyguna almış oldu. Özellikle siyah çok güzel de, eğitime biraz kısıtlama yapmışlar. Neden acaba? Herkese versene şunu başta.. En azından öğrenci için düz seriler uyguna geliyor. Yine de indirim olması güzel tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 22:1:47 >
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

Ben sormuştum Samsung bayi sitede yazan fiyatı vermiyor. Sitede yazan fiyattan en az 5 lira düşün. Sitedeki fiyatları söylediğimde ise oradaki çalışan sitede yazan fiyatı almanız çok zor fiyat kırıyorlar demişti. bayinin verdiği fiyatla aynıya geliyormuş. Kamu indirimi veya öğrenci indirimiyle almıyorsanız bayiden alın geçin easycep ile uğraşmamış olursunuz. Sitede yazan fiyatları alabilen olmayacak sanırım 2 haftaya burası şikayet ve sitem yorumlarıyla dolup taşabilir

• Benks her zamanki gibi şıkır şıkır hem fiyatıyla hem kalitesiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 2 Şubat 2025; 22:9:34 >

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

yüzde 5 indirimi kamu hesabında kullanmama izin vermedi benim. kamudan çıkınca izin veriyordu

Meb öğretmenlerini kapsıyor mu?

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Takildim abi. Kombo yapamayiz orasi kesin :)

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt
    Ben telefonla görüştüğümde sitedekinin aynısını verdiğini söyledi.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

Evet hocam, e-devletten görev yeri belgesi istiyor. Ben öğretmenim, bende oldu. Yalnız kamu gibi maile tanımlanmıyor. Direk belge istediği için ancak tanıdığı olana uygun olur sanırım. Bizde ayrı bir mail adresi olmadığı için o olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 22:16:49 >

Kaça aldınız

• Arkadaslar selam benim kafa bu aralar gidip geliyor siparişi iptal etmicem uygun fiyata aldım üstüne fark koyup satabilirim ilgilenen özelden yazsın shop samsung tan ikili kablosuz şarj smarttag 2 3 ay ekran kıırılma garantisi titanım mavi cihaz herkese iyi forumlar..

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Hocam, ben daha almadım. Dolanırken denk gelip bakmıştım. Takas vs. olmadığı için malum bütçe yok şuan, belki ilerde bakarım. Uygun olan için söylemek istedim..

Eğitim indiriminde;

256 gb 70.900 tl

512 gb 77.700 tl

1 tb 86.200 tl

şeklinde listeleniyor fiyatlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 22:22:58 >
  • 120FPS Pubg (+) ekran kaydı alırken sıcaklık ölçümü.

Gaming Pathshalayoutube
    Experience unparalleled gaming performance with the Samsung S25 Ultra as we put it to the test with PUBG Mobile at 120 FPS! 🔥 See how this powerhouse handles extended gameplay sessions with stable frame rates, efficient heat management, and exceptional battery performance. #samsung #samsung25ultra #pubg #120fps This video is entirely based on my opinion and experience. ====================================================== ✉ Contact Me: pathshala.yt@gmail.com ⫸ My Instagram: http://bit.ly/techypathshala ⫸ Twitter - https://x.com/TechyPathshala / techypathshala ====================================================== Sukhriya Video Dekhne Ke Liye :) #TechyPathshala #TechySena
    https://www.youtube.com/watch?v=MZRgBlS0VVM

İyiymiş o zaman

• 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.