< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (676. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hayırlısı artık inş öyle olur. Bende Konyaaltında yım🤗
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konu çok önemli, birçok insan aynı problemi yaşıyor.
Çözebilen var mı? Mevcut yöntemler çoğunlukla işe yaramıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon Jet Black - Gece siyahı 512 Gb. Kamu indirimi ile alındı.
26 Ocak -> Sipariş oluşturuldu.
6 Şubat 10:11 -> DHLLOJISTIK SMSi geldi.
6 Şubat 16:08 -> Samsung'tan siparişiniz yola çıktı e-maili geldi.
6 Şubat 18:41 -> HEPSIJET SMSi geldi.
-
Bana da gelmiş yarım saat önce. O tarih olumsuz bir durum için ileri atılmıştır. Bende de 8 şubat diyor ama Gebze.den istanbul.a yarın teslim eder onlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kablo ile aktardım iphone 15 pm den hiçbir problem olmadı.Bütün whatsapp konuşmalarım aktarıldı.
-
Hocam bilmediğimden soruyorum daha telefon ulaşmadı bana.Aktarma yaparken iphonedaki fotoğraflarımız falan eksiksiz geliyor mu ?
-
Hocam bu olayı yapınca güncellemelerde problem yaşıyor muyuz? Güncelleme Türkiye ye göre mi geliyor israile göre mi
Merhaba.Ben telefonu actım direk aktarmayı sectim type-c kablosu ile bagladım.İphone da ne varsa ise hepsini samsunga aktardı duvar kağıdı dahil.
-
Sizde 8i Cumartesi çalışıyoruz diyor bari, bende direk pazartesine atmış😺 Neyse bundan sonrası nasip artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok uzun sürüyor mu hocam ?
-
Beyler şu amazonda orj ekran koruyucı linkini atarmısınız
Geldi geldi
Zaten dhl kodunu hepsinete girin sisteme girilmişse çıkıyor
ortalama 20-25 dk arası kadar.
-
şarj adaptörü için mi iade verdi avantajix hocam?
Karanlık ortamda ekranı test eder misiniz? Ekranda kumlanma belli oluyor mu merak ediyorum. S24U'yı bu konuda çok eleştirmiştik. Kimisini rahatsız etmemişti ancak yine de göz önünde bulundurulması gereken bir konudur.
-
Evet
Yaklaşık 6-7 saattir telefonla cebelleşiyorum herşeyi Manuel kurdum,gördüğüm kadarıyla ekranı 10 numara. Yanında s23 ultra aynı ayarlarda sönük kaldı. Renk titanyum griydi ve ben çok beğendim. Oysa media markt ta baktığımda acaba dedirtmişti,ama oranın spot lambalarından olsa gerek gerçek rengini yansıtmamış.
-
Şu telefon düzgün bir kılıf ve ekran koruyucu bulamadım.Spigenler stoga girmemiş benks pahalı o paralar verilmez bana göre :D Bütün telefoncuları dolaştım gecici birseyler yaptırayım diye oda yok :D Alan arkadaslar nereden aldı yardımcı olacak var mı acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X