Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (762. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (6 Mobil) - 30 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
15.567
Cevap
356
Favori
494.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun. Abi bu nasıl bir bahttır ben anlamadım. Düzgün ürün denk gelmesi için savaş veriyorsunuz resmen. Önce kum s24 şimdi s25de toz bu nasıl iştir.

Ben de zamanında kamera tozlu mi8, kasa boyası bir haftada atan htc m10, amoled paneli rengarenk olan dubai çıkışlı note 3 4 lerle uğraştım.

Sonrasında tamamen Avrupa cihazlarına yöneldim şans mıdır bilmiyorum cihazlar çok kusursuz denk geliyor. Note 4,8 s23u muazzam çıktı. Yurt dışında da sıkıntılar mevcut ama kalite kontrol sınıfı yüksek olan cihazların kesinlikle Avrupa pazarına sunulduğunu düşünüyorum.

Size de iyi bir cihaz diliyorum en kısa sürede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T Square kullanıcısına yanıt

Bence de kasıtlı olarak Türkiye ye düşük kalite ürün gönderiyorlar.

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkan kablo ile de Super hızlı şarj 2.0 aktif olmuyor Anker ile. Muhtemelen Samsung'un kendi şarj aleti gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gsserhat kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Siyah inci

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Şubat 2025; 14:39:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Evet, eskilerdeniz.

PCMagazine ve SuperOnline News Server'lardan geldik buralara.. Arada Anet'i de unutmadan hasretle analım. Bir de "Jamin" değil de "Imate Jam" ya da diğer adıyla O2 XDA II Mini bahsettiğim cihaz. Diğer bahsettiğiniz markaların da hepsi geçti elimden. HTC Touch Diamond'a hiç girmeyelim muhabbet bitmez  

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Anker in şarj protokolü farklı olabilir.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Kutudan çıkan sanırım kablo sanırım 3 amper, 5 amper olanla denemek lazım bende henüz çözüm arıyorum s24u için

• CooLBye kullanıcısına yanıt
    Bende zaten OnePlus'un kablosu var onla 45W şarj edebiliyorum. Şimdi kendi kablosu ile 45W videosu çıkınca denemek istedim, gerçekleşmedi 45W.

• Reason kullanıcısına yanıt

Selamlar. Evet dediğiniz gibi ama benim dediğim Jamin. Jam bir eski jenerasyon :) ben sizin mesajı okurken ondan bahsediyorsunuz sanmıştım :) 20 sene geçmiş eh normal yanılmak

• Selamlar now brief kullanan var mı yani sadece hava durumu geliyor başka hiç birşey yok ayarı felan mı var her şeyi açtım ama😅

• 4. Kademe olan gönderilmeye hazır. Konumuna gelmiş siparişleride bekletiyorlar mı ?

Gönderilmeye hazır diyor fakat üstte de

tarihinde teslim edilecek 13/02/25
    Standart teslimat
    13.02.25e kadar bekletirler mi yani bu siparişi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi iPhone'dan geçenler sıkılmamıştır daha 😁
    Sıkılınca 1-2 sene sonra falan yükleriz 😂

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Abi kılıf nasıl memnun musun? Spigen Liquid Air Mat Black sipariş verdim kargoda.
    Bu ESR kılıfta çok hoşuma gitti ama, canlı görme fırsatım olmadı. Tavsiye eder misin.

• Mori kullanıcısına yanıt
    Güzel bence hocam. Siyah buzlu olanını aldım parmak izi yapmasın diye. Telefonu çok kalınlaştırmadı. Ek olarak hafif de. Mıknatısı güçlü. Bence aldığınız Spigen de çok iyi. Fazladan elimde kılıf olsun derseniz ESR'nin bu modelini de alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt

Amfilm'i ben S23U, S24U, S24+ gibi cihazlarda kullandım. Hatta şu an yenisi gelene kadar idareten S24+'ın ekran koruyucusunu kullanıyorum. Parmak izlerini, koruyucuyu taktıktan sonra tekrar tanıtınca hiç sorun yaşamadım. Bu aylarda parmak izlerini biraz nemlendirip tanıtmakta fayda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Şubat 2025; 15:19:48 >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Yer neresi

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Herkes bi hype ile aldı cihazı şimdi seri şekilde iadeler başlıyor sanırım:)

Her yeni Samsung lansmanında fiyat cazibesi ile alıp sonra çeşitli sebeplerden iade eden belli bir müşteri kitlesi her zaman olur. Çoğunlukla Apple kullananlar iade ediyor.

• Arkadaşlar Gemini ile Samsung uygulamalarını entegre kullanmak için Advanced almak mı gerekiyor? Basit bir etkinlik bile oluşturamıyorum çünkü. Sorun ne çözemedim. Yardımcı olamam diyor.

• 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.