Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (763. sayfa)

5 sn
15.572
Cevap
358
Favori
495.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne iş çözemedim ben. Gece 4,5 da yattım, şarja taktım, öğlen 1 de %100 deyken çıkarttım telefonu, yaklaşık 2 saattir kullanıyorum telefonu şarjım şu an %88 ama pil menüsünde pil kullanımı %29 yazıyor, ekran süresi 3 saat 53 dakika yazıyor ne alaka?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ara ara sorayım müsadenizle :)

%10 doğum günü kuponu olup kullanmayacak olan var mı??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Son şarjdan itibaren seçerseniz daha doğru sonuç verir

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Teşekkür ederim hocam o ayarı unutmuşum valla 😊

• Fzttm F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, iyi günler.

• CooLBye kullanıcısına yanıt

kutudan cıkan 3a 45 w gelmıyor yenı kablo 5a olanı ve 45w destekleyen adaptor lazım

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Nicke / Rumuza bey denilmez de :D

Formal /resmi bir durum yoktur. Sıradan bir üyeyim o açıdan. Ne forum sahibi ne de yönetici ne de yaşım göreceli büyük bile olsa bey değil abi amca dayı olurum :) ...

Kusur değil de nüans vurgusu diyelim :) .

Burada bazıları şahsileştirmeye çok hevesli kendi dertleri vs bol günah keçisi filan arıyorlar malzeme arıyorlar bu da bir gerçek yani forumda eleştirel duruşlara sabredemeyenler hatta başkalarını gaza getiren gruplaşmalar kuyu kazımalar yıllardır bitmedi de ... O yüzden fazla malzeme verilmemeli .

Duygu birliği önemlidir.

@kenanmorbulut

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Ben de uzun süredir kullanıyorum.. Benim hatam sabırsızlığım oldu bu sefer. Elimde de alternatif olduğu için biraz deneme isteği ağır bastı.

Aslında ekran koruyucunun telefona tam oturması biraz zaman alıyor. AmFilm parmak izin konusunda hep iyi sonuç verirdi. Muhtemelen 1 gün sonra deneseydim çok daha iyi olacaktı. Ama anti-reflection ayrı konu tabi..

• 14pmx den sonra batarya biraz hızlı tükeniyor gibi geldi bana. 14pmx batarya %85 di ama daha yavaş tükeniyordu sanki 

• Yarın fiyatlar ve kampanyalar ne olacak merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 9 Şubat 2025; 15:31:59 >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

iosta yüzde fark edemediğiniz anlarda düşüyor, bilerek programlanmış gibi

• Bu sayfanın özetini oku dedim böyle bir şey yaptı 😀

• Home Up erişme adımlarında Fine Lock uygulamasına gerek yoktur. Yani yüklendi de acaba bir defa yetti mi yoksa diye düşünmeyin. Bunu ONE UI7 Beta3 e tekrardan geri döndüğüm S24 Ultra cihazımda fark ettim.

Peki Fine Lock olmadan nasıl erişilebilir denilirse ( bölgesel yayınlandı Türkiye dahil ülkelerde erken erişimde değildir ) :

Kırmızı aldığım yeri tıklamak kafidir...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ben seni sevmeyen çok kişi var diye bilsemde bu beni bağlayan bir durum değil .İkimiz saygı içerisinde birbirimize davrandığımız sürece ben kim olursa olsun sevgiyle bakarım insanlara.
    Buarada şu home up ta en aşağıda çıkan şey bende çıkmıyor birçey mi yapmam lazım onu açmam için

• Merhaba, ücret karşılığı lansman kodu vermek isteyen varsa lütfen özelden yazsın.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Saygı kelimelerden önce davranışla olur( bence ) . Çok sevilmeyen oluşum da onlar gibi olamamak olsa gerek. Yani çokluğun doğruluğu vardır denilse ki Türkiye veya heryerde bu durum sakattır hatta pragmatik bile değildir...

Şimdi kimsenin görmediği laf ebeliği yaparım öyle ki şeklen nezaket muhteva babında yergiden beter edebilirim. Bazen yaparım da. Ama anlama meselesi yüzünden seyrek yaparım :) . Bu bir kibir veya ego değil. Kendilerince kitlesel haklılık olduğuna inanan kendini ikna etmiş başkalarını da kandıran sorunlu kişilere tepkisel misali etki-tepki hakkıdır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali ...

İnsanlarda yanılma kabullenememe varsa vahimdir. İnsanlar hata da yapar ben de önemli olan farkında olmakta yatar ...

Neyse ... Anlayan anlamıştır yazım/ sözüm ortaya .

Bahsettiğiniz şey nedir ? En aşağıda olması gereken nedir ? Ana Ekranı belli.

Peşin olasılık yoksa : Home Up güncel olanı apkmirror dan indirilmedi mi ? Biri önbellek temizledim dedi . Bunu deneyin ...

Az önce S24 Ultrayı da ONE UI 7 ye yüklettim ve Home Up ona da yükledim bir sorun olmadı.

Belli ki atlanan veya gereksiz olmuş birşeyler yüklenmiş ...

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.