Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: siteamsorunsali Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.397
Cevap
366
Favori
555.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun hocam, aynı arayüz zaten s24u ya da gelmeyecek mi, hatta 7 yıl diye biliyorum. Aksine bende s24 ultraya s24plusdan geçtim plus oval olduğu için düşüyordu bu düşme konusunda daha iyi gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Faydalı diyenler de var bazı testlerde ( geçici mi bilinmez ) .

Ama mantığını bilirse insan uzak durur.

Ram Plus ile en başta dahili depolamada GB larda yer kaplıyor kullanılamaz oluyor.

Ek olarak, RAM e erişim hızı ile çok hızlı UFS 4.0 lı da olsa bir RAM kadar hızlı değildir ve eğerli RAM yetersiz hallerde olunursa RAM yerine dahili depolamadan çağıracaktır hem aynı depolama birimi zaten faal kullanımda bu da depolama birimine okuma yazma da ciddi performans düşürtecektir.

Yukarıda bahsettiklerimden hiçbirini dert edilmese bile dahili depolama aşırı okuma yazma işlemleri yüzünden yıpranacak ömrü kısalacaktır. Bu sorun belki de 2 yıl sonra veya 1 yıl sonra kullanım sıklığınıza göre anakart değişimi gerektirecektir başka yolu standart usullere göre yoktur .

Telefonda RAM sıkıştırması vardır. Performans ciddi düşmez ama sanki RAM daha yüksekmiş veya müsaitmiş gibi de olabilir ...

Burada bahsettiklerim bilgisayarlar için de geçerlidir. Tavsiyem her yerde kapatın. Mümkünse yüksek RAM li olanları tercih edin.

Ya da gereksiz hizmetler veya uygulamaları devre dışı bırakın adb komutlarıyla . Kullanılmayan şeyler cihazdan kaldırılmalıdır.

• Arkadaşlar lansman kodu en son bugün mü kullanım? Ve kamu indirimi bugün mü son

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

Zaten bu Çinli markalar Türkiye'ye gelince gerçek fiyatlarına Allah ne verdiyse giydiriyor, millet te muadili olan bilindik markalardan ucuz diye gidip koşa koşa alıyor. Çinli araba markalarında da durum aynı.

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt
    X200Pro'nun ön kamerası en hafif tabirle çöp. Denemeden görmeden almayın pişman ve rezil eder toplu selfielerde.

Ben o cihaza aşırı meraklıydım. Passenger hocam uyardı. Sonra telefoncu arkadaşımda buldum ve inceledim. Arayüz vs. gibi konuları geçtim. Bunlar insanın kişisel tercih meselesi. Ama ön kamerası ciddi anlamda berbat. 65 bin TL verip de o kamerası alınmaz. Samsung A34'ün ön kamerası daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Şubat 2025; 16:49:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    S24 serisinden sonraki amiral gemileri 7 yıl güncelleme alıyor. Ses ve arayüz oldukça iyileştirilmiş. İyi günlerde kullanalım.

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim.. o güne kadar olmazsa şurda 20 gün kaldı :) yeni yaşın şimdiden hayırlı olsun :)

• metal bilek kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :) süper...

Kamu sayfasında doğum günü geçmiyor değil mi bu arada? Mecbur shoptan alacağız sanırım..

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam donanımhaberin incelemesinde, s25u için ses kalitesi s24u nun çok gerisinde diye bir inceleme var youtube kanalında. Belki yazılımdandır

• Spigen koruyucular bugün kargo diyordu, teslim olup kullanan var mı?

İkisi de elimde şu an. S25 hem seste hem de yüz tanıma olarak önde. Aynı az ışıklı ortamda S24U yüzümü okuyamazken S25U okuyor.

Arkadaşlar incelemelere pek de kulak asmayın ya.. kullanıcı deneyimi eğriyi doğruyu söyler... şuradaki profesyonel olmayan denememden bile kalite farkı anlaşılıyor.. kulak var izan var :)
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160666476

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 9 Şubat 2025; 16:53:59 >
  • Bu arada bugün tüm gün bilek ağrımadı, ilk başta sıkıntı olacak sanıyordum. Bugün tüm gün elimde gayet ergonomik bu sefer.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bence geçmiyor hocam indirimli ürünler belli ama inşallah su kod yarın gelsin mahcup etmesin bizi sonrasında yarın bi denersiniz kamu sayfasından:)

• S24 Ultra kullanıyorum daha 2 aylık cihazım. Kamu kampanyası hoşuma gitti 25u siparişi verdim gelince kıyaslayacağım inşallah 24 kadar severim cihazi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Öm bekliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• arkadaşlar düşüncenizi merak ediyorum. bende samsungun 25 ve 45w lık orijinal sarj aletleri mevcut. telefonu hangisiyle sarj etmeliyim. sürekli 45w hızlı sarj ile sarj etmek batarya sağlığına olumsuzluğu olur mu

• metal bilek kullanıcısına yanıt
    Deneyelim.. zaten shoptan %10 bi anlam ifade etmiyor abi.. fiyatlar o kadar uçuk ki.. robot süpürge bakıyoruz.. bi yerde 58 bin bi yerde 41 bin.. %21 falan fark var.. anlayamıyorum...

• 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.