< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (764. sayfa)
-
-
Evet, Samsung S25 ile gelen standart Gemini uygulamasında takvim oluşturma ve etkinlik komutları bulunmaktadır. Bu komutları kullanarak takvim etkinliklerinizi kolayca yönetebilirsiniz.
Takvim Etkinliği Oluşturma Komutları
* Yeni bir etkinlik oluştur: "Yeni bir etkinlik oluştur" veya "Takvime etkinlik ekle" gibi komutlar kullanarak yeni bir etkinlik oluşturabilirsiniz.
* Etkinlik adı ve zamanı belirt: "Yarın saat 10'da toplantı" veya "15 Mart'ta doğum günü partisi" gibi komutlar kullanarak etkinlik adını ve zamanını belirleyebilirsiniz.
* Etkinlik ayrıntılarını ekle: "Konum: İstanbul" veya "Notlar: Hediyeler unutulmasın" gibi komutlar kullanarak etkinlik konumunu ve notlarını ekleyebilirsiniz.
* Etkinliği kaydet: "Kaydet" veya "Tamam" gibi komutlar kullanarak etkinliği takviminize kaydedebilirsiniz.
Örnek Komutlar
* "Yeni bir etkinlik oluştur: 20 Nisan'da saat 14'te diş randevusu"
* "Takvime etkinlik ekle: Yarın akşam 8'de film gecesi"
* "Etkinlik adı ve zamanı belirt: Haftaya cumartesi piknik"
* "Konum: Park"
* "Notlar: Sandviçler ve içecekler hazırlansın"
* "Kaydet"
Ek Bilgiler
* Gemini uygulamasının takvim özelliklerini kullanmak için uygulamanın ayarlarından takvim erişimini etkinleştirmeniz gerekebilir.
* Gemini uygulaması, doğal dil işleme yetenekleri sayesinde karmaşık ve uzun komutları anlayabilir.
* Takvim etkinliklerinizi oluştururken veya düzenlerken Gemini'nin size sunduğu önerileri kullanabilirsiniz.
Umarım bu bilgiler işinize yarar. Samsung S25 ve Gemini ile ilgili başka sorularınız varsa lütfen çekinmeyin.
Kendisine iphone üzerinden sordum. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok kibarca olmuş Uğur bey :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi yapay zeka gibisin kusursuz yazıyorsun 🧿
Ben homeupı yüklemedim ki onu atlamışım 🤣
Tşkr ederim cevap için
Bu tipleri yonetici engelleyemiyor mu gordukce banlasin su sark kurnazlarini
Uzatmanın hiç manası yok abi çünkü :)
Varsa bi %10 doğum günü kodunuzu alırım dedim.. hepsi o kadar.... :)
Arkadaşlar Beymen'de satılan bu şarj adaptörü orijinal mı? Almak istiyordum kararsızım görüşlerinizi merak ediyorum.
www.beymen.comSamsung - EP-T4511X Type-C Hızlı Şarj Cihazı Seti 45W - Siyahhttps://www.beymen.com/tr/p_samsung-ep-t4511x-type-c-hizli-sarj-cihazi-seti-45w_1669867
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Homeup noluyor,galaxy store da mı,birde samsung mesajlar apk mı kuruluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 9 Şubat 2025; 16:14:46 >
-
HomeUP henüz OneUI 7'ye güncellenmedi.. Beta.. Good Lock'un bir parçası bildiğim kadar. Ana ekranda istediğiniz pek çok düzenlemeyi yapabiliyorsunuz.
Samsung Mesajları Galaxy Store'dan kuracaksınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 9 Şubat 2025; 16:23:4 > -
S24 Ultra'dan beri hep Anker 313 ile şarj ediyorum.
Sorduğum soru bu değildi ama :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğur hocam yarın doğum günüm kod gelmedi MH ye yazdım yarin gelir dedi gelirse atarım size.
Hocam teşekkürler, mesajları galaxy store de bulamadım
Geçmiş mesajlarda olması lazım bilen linki atacaktır
X200 pro’nun global fiyatı 800 dolar, tr fiyatı 65 bin. S25U 1300 dolar tr fiyatı eğitim kamu indirimle 71’e alınıyor fıkra bu kadar. Fiyatının şişirme olduğunu düşünüyorum bu Vivo milletin elinde patlayacak gibi benden söylemesi. Influencer tayfa neyi övüyorsa ondan uzak durmak lazım.
Buyrun
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging&cId=000008006129&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Kusurlu yazıyorum ama niyetim iyi ve kusursuz onu ifade edebilirim ( kendimce ) ...
Normal şeyler herkesin başına gelir benim de çok geliyor... Halden anlama biraz da bu vesileyle oluyor.
-
Şikayet kaydı oluşturun hocam. Bütün mesajları takip edemiyoruz bazen.
Beklerseniz benim 27 şubat geçen sene gelmişti muhtemelen bu senede gelir size veririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X