< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (873. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Memur kampanyasında Aynı fiyata iki katı hafıza kampanyası kalkmış görünüyor ama bende mi sorun var acaba ?
-
512 GB 77 gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chakra7oMemur kampanyasında Aynı fiyata iki katı hafıza kampanyası kalkmış görünüyor ama bende mi sorun var acaba ?
o lansmana özeldi hocam. gelmez artık
-
Lansman hediyeleri olayı bitti mi
aynen şimdi anladım hocam 77 görünüyor çünkü lansmanı uzatınca acaba dedim oda mı uzadı diye ama yok
-
tamamdır hocam
-
evettt genellikle acı tarafını yaşasak da acısıyla tatlısıyla lansman dönemini bitirdik.
hem lansman hediye ürünleri hem de aynı fiyata 2 katı hafıza olayı sonlandı.
telefonun piyasası bir tık normale gelecektir. bu iade edeceğim cihazı uğraşmayım telefoncuya vereyim dedim adam 67ye alırım diyo :D 67ye kim almış ki sana vereyim dedim. gel aynı durumda cihazı 71e vereyim sana hemen diyo artist bi de. sar dedim 71 den 2 tane alıcam lan deyince, arkadaşlara sorayım cihaz var mı ya döndü.
bu telefoncu tayfası tam ölücü yani. neyse bu vesileyle titanyum black arayanlar şu anki güncel fiyatın altında yardımcı olurum.
-
Alayı ölücü hocam...
-
aynen öyle hocam. bi hafta 10 gün içinde satamazsam iadeye gidecek yapcak bişey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mersahinaynen öyle hocam. bi hafta 10 gün içinde satamazsam iadeye gidecek yapcak bişey yok.
Ülkenin tüm geneli böyle ama düzen bozuk
Aracın varsa 2. elde galericiler ölücü
telefon kısmında telefoncular
bilgisayar kısmına hiç girmiyorum bile ahahahhah onlara ölmüş eşşekçi diyorum :)
-
Senden o fiyata alıp en az 77 den okutacak aynısını banada yaptı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene eğitim mağazasını pas geçtiler geçen sene iki katı hafıza kampanyası bile vardı eğitim mağazasında kamu maili olmayan bizler yine alamadık telefonu. tek çare sağlam bir indirim beklemek onun dışında bu telefona bu kadar kazık fiyatlar vermek çılgınlık
Eğitim mağazasında s25 tüm serilerde %5 indirim ve takas desteği vermişler. Normalde indirim oranı eğitimi mağazasında %15 olurdu.
S24 ultra dan sonra 16 promax e geçmiştim güzel de telefon şimdi s25 ultra merak ediyorum acaba 16 promaxtan 25 ultraya geçen kimse var mı deneyim nasıl gecelim mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam benim kargo dağıtıma çıkmış gün içinde gelir. sizinki de verilir umarım bugün kargoya :)
-
Hayırlı olsun Hocam sizin cihaz ama Bu sefer kargo bekleniyor da bekletmeye aldılar bizi ahh ulan zamzunggggg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 14 Şubat 2025; 10:15:49 > -
Evet yüzde 10
Hocam doğum günün olsa bile gelmiyor rastgele atıyorlar bazılarına doğum günü olmasına rağmen gelmiyor.
Şehir neresiydi hocam sizin. Antalya 2 gün gösteriyor Cumartesiye kaldı benim ki :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X