Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: the_tourist , oRHaN_7 , mertkahya Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.836
Cevap
385
Favori
639.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki watch 7 saat ile ödeme için telefonu unlock yapıp saati mi tutacağız pos cihazına?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan 3uTools programını indirip telefonu bağladıktan sonra Verification kısmına tıklayıp en alttaki screen/display yazan kısımda yazar. G9N ve G9P Samsung, GVC ve GH3 LG. Apple için tabii ki. Mac ile de uyumlu program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2025; 18:5:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Beterin beteri vardır. Ben de neredeyse 10 gün oldu cihazı teslim alalı. Hanımdan korkuma telefonun kutusunu açamadım daha😂 Odada kargo kutusunda öylece duruyor. Forum'u okuduğumu gördükçe almadın değil mi telefonu, çok pahalı falan diyor. Şaka bir yana, hanımı ikna ederiz de fırsat bulamadık diyelim😂 Hafta sonu geldi. Aktarım falan rahat olur. Bugün yarın açarım herhalde artık.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle yapacaksınız hocam saatim yok açıkçası yanıltmayayım sizi ama mantıken öyle olabilir

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Tamamen bağımsız çalışıyor saat, ama saat için desteyler 2-3 banka var zaten

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam sadece demir üzerinde ve buzdolabı yüzeyinde test ettim,Sadece kılıfdaki magsafe gücü,diğer yüzeyinde mıknatıs yok siz kararverin

• yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu mıknatıslar elektronik cihazlar için zararlı değil miydi kullanışlı oluyor evet ama herhangi bir zararı yok mu

• erturk unal kullanıcısına yanıt
    Biz daha o aşamaya gelmedik hocam 🙈 o boyutu da var ama dün hallettim ben bir konser patlattım telefon sorunsalı kaynadı hocam 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hasantarık kullanıcısına yanıt

Zararlı olduğunu sanmıyorum,Zararı olsa Samsung orjinal kılıflarına mıknatıs koymazdı sanırım.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben bu ekran koruyucudan iki adet aldım. Bir tanesini iade edeceğim. Stokta yok ise isteyen kişiye kargoyu ödemesi şartı ile aldığım fiyata gönderebilirim. Veya iade etsem hemen stok açarlar mı bilmiyorum. Öyle olursa en azından kargo bedava ve isme faturalı alınmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 15 Şubat 2025; 18:36:6 >
  • shades99 kullanıcısına yanıt
    Hocam csc değiştirince telefon güncelleme almaya devam eder mi? Ederse geçtiğimiz ülkenin güncelleme sırasına göre mi güncelleme alırız?

• Herkese selam, daha önce kontrol ettigimde ek takas destegi cikmiyordu suan 8000 TL ek takas destegi gorunuyor. Kamu mailim yok bu nedenle mail adresi bulabilirsem ek destek gecerli olacak mi ? Yakin zamanda cihazini takasa veren oldu mu easy cepten cok sikayet okuyorum forumda son durumlar nasil bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

• unifeb70 U kullanıcısına yanıt

Yaptığınız CSC bağlı THL yaparsanız örnek olarak güncelleme oraya ne zaman gelirse size de aynı anda gelir (S24 için orası buradan daha önce alıyordu)

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Ben de Samsung un orijinal ekran filmini uyguladım bugün, temperli cam değil ama en azından ufak tefek çizilmelere karşı korusun yeterli. Ekranın yansıtmama özelliği muhteşem, bunu kaybetmek istemedim. Orijinal filmle de belki çok az belki hiç kaybetmiyor bu özelliği.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki iki sorum daha olacak hocam. İstediğimiz her ülkenin csc sine geçebiliyor muyuz, yoksa onda sınır var mı? Bir de bu işlem garantiyi bozan bir işlem midir? Benim için özellikten ziyade güncellemeler Türkiye'ye geç geldiği için erken almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 15 Şubat 2025; 18:56:29 >
  • Arkadaşlar bir günlük satlık s25u 512gb var

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Yok artık 😀

• unifeb70 U kullanıcısına yanıt

Garanti bozulmaz istediğin an değiştirebilirsin. OXM altındaki cscler kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 15 Şubat 2025; 19:12:21 >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Biz daha telefonla buluşamadık hocam 😂 satma sebebiniz nedir acaba (özel değilse)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse kamerayı dayayıp çektim. Kameranın bu kadar yakından odaklanması şaşırttı beni. Herhalde yeni 50mp UGA kameranın mahareti.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 15 Şubat 2025; 20:27:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.