< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (900. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Abi bende anlamıyorum bende benks uyguladım ne parmak izinde sıkıntı ne görüntüde zerre bozulma var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondan 150 tiye idarelik ekran koruma aldım kavganlıgı ekran kalitesi mükemmel şaka gibi hiç beklemezdim parmak izi dahil bir sorun yok
Kolay takma aparat falan yok eliniz yakınsa alın paranız boşa gitmesinamazon
Rongep Samsung Galaxy S25 Ultra İçin Ekran Koruyucu Anti-Static Temperli Cam 9H Sertliğinde Ekranı Kaplayan Görüntü Kalitesini ve Dokunmatiği Etkilemeyen Darbelere ve Çizilmeye Karşı Premium Korumahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DVHMVT53?th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 15 Şubat 2025; 19:29:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Lazer af ve 50 mp kamera tam olmuş makro için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden gelen bir yanlış bilgi paylaşımı gibi geliyor bana bu durum.
Crt tv ve monitörler de manyetizmadan kaynaklı renk değişimi oluyordu. Bu durumu bütün elektronik cihazlar için de olabilecegine dair bir paylaşımın, yanlış bilgi kirliliğine sebep olduğunu düşünüyorum. Apple ürünleri içindeki mıknatısları görünce zararsız olduğuna ikna oldum ben.
YouTube'da mıknatıs röntgeni ile iPad içindeki mıknatıslari gösteren videolar mevcut.
telefon kılıfla kullanmıyorum telefonun arkası aşırı derecede parmak izi ve leke tutuyor ve şu durum çubuğunda ki büyük simgelere kıl oldum. gerçi bilmiyorum samsung iade alıyor mu ama şansımı deneyeceğim almazsa satacağım.
-
Ekran ayarlarından ekran yakınlaştırma seçeneğine bakın oradan küçültebilirsiniz.
Bu marka yeni girdi piyasaya sanırım, aynı markadan watch 7 kordon ve Huawei kulaklık için kılıf aldım. 2 üründe fiyatına göre çok kaliteli çıktı.
Öyle hocam. Neredeyse kamerayı saate soktum. Halen net. Demek ki isteyince kamerayı çok da güzel geliştiriyor Samsung.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teklifi kabul etmedim ki :)
-
Evet yeni girmiş valla hiç beklemiyordum iyi gözüküyor şuan kayganlık falan şok oldum 😀
20-80 işi bana çok saçma geliyor. Nedir bu pil sağlığı takıntısı gerçekten anlayamıyorum. Ben 15'in altına düşürmem o kadar. Ayrıca ben yıllardır garanti bitimine 2-3 ay kala Kadıköy Destek Samsung servisine götürüyorum telefonlarımı pilini şarj soketi ile birlikte ücretsiz değiştiriyorlar. Hatta en son cumartesi bıraktım oğlumun S23+'ını (nisanda bitiyor garantisi) salı günü gittim aldım. Yanında bir de orjinal kablo hediye ettiler :)
-
Samsung Türkiye bu konuda iyi ver hemen neredeyse telefonu sıfırlayıp veriyorlar 😀
İdarelik Bende kullanıyorum fiyatına göre çok iyi
Corning® Gorilla® Glassyoutube
Corning® Gorilla® Armor 2 Scratch Bot Testhttps://www.youtube.com/watch?si=UUGTSjFjT1Ucv2Xv&v=uKtGpBucg8c&feature=youtu.be
Bu telefonun camı öyle kolay çizilen bir cam değil. 4kg ağırlık altında bile çizilmiyor. Ben kesinlikle cam filmi takmayacağım.
-
Aynı ben:))))
sim kart takılmış telefonu iade alıyorlar mı peki ?
-
Mehmet akif ozdemir ceo
Hayırlı olsun. Ben de sipariş verdim Amazon dan. Mat siyah rengini. Spigen Liquid Air a kıyasla nasıl bir kılıf acaba. Merakla bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X