< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 15 Şubat 2025; 20:23:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 15 Şubat 2025; 20:23:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Düşerse ne olacak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 15 Şubat 2025; 20:22:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 15 Şubat 2025; 20:28:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
lansman kodu hala geçerli smart tag ve kablosuz şarz standı hediye ediyor ama 2 kat hafıza olayı geçerli değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benks de o manada iyiymiş, Spigenden sonra anlamış bulundum. Neyse, kullanayım biraz da yazın çekilmez hale gelirse yansıma işi, tekrar bir Benks alabilirim. Bakın Spigen kötü demiyorum ama ben S24U'yu koruyucusuz, S25U'yu da ilk ve sadece Benks AR ile kullandığım için bu özelliğe fena alışmışım. Aşırı parlıyor gibi geldi ekran. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 15 Şubat 2025; 20:35:16 > |