Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçenekleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçenekleri ortaya çıktı
    Teknoloji devi Samsung, 2025 yılının başlarında yeni serisi Galaxy S25'i piyasaya sürecek. Lansman tarihi yaklaştıkça Samsung'un yaklaşan amiral gemisi telefonları hakkında da daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor. Yakın bir zamanda ise serinin premium cihazı Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçenekleri, bir sosyal medya paylaşımı sayesinde ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 FE, selefine kıyasla daha ince olabilir

İşte Samsung Galaxy S25 Ultra'nın beklenen renk seçenekleri:

Tipster Ice Universe'in X'te yaptığı yeni bir paylaşım, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçeneklerini ortaya çıkardı. Paylaşıma göre Galaxy S25 Ultra; Siyah, Mavi, Yeşil ve Titanyum olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Siyah, Mavi ve Titanyum seçenekleri Galaxy S24 Ultra'nın mevcut renklerine benzer olabilir. Ancak Yeşil renk seçeneği yeni görünüyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçenekleri ortaya çıktı
    Galaxy S25 Ultra, sızdırılan görsellere göre tasarımında bazı yenilikler sunuyor. Daha yuvarlak köşelerle ergonomikliği artıran cihaz, aynı zamanda titanyum gövdesi sayesinde dayanıklılığı da üst seviyeye çıkartacaktır. Son olarak geçmiş raporlara göre cihaz, IP68 sertifikasıyla da suya ve toza karşı daha korunaklı bir hale gelecek.

Kaynak:https://x.com/UniverseIce/status/1847464483763212618

• Uzun süredir Apple ekosistemindeyim. Ekosistemden çıkmak büyük masraf olduğundan Samsung’a geri dönemedim fakat gerçekten çok kaliteli ürünleri. Özellikle Z Fold 6 harika olmuş. Birkaç gün önce de Z Fold 6 SE haberlerini gördüm iyice inceltmişler cihazı daha da güzel olmuş.

S25 serisi de kasa olarak biraz FOLD izleri taşıyor gayet sade ve güzel tasarım olmuş.
  • çok basit duruyor. gerçekten inanılmaz.

• Uzun süredir Apple ekosistemindeyim. Ekosistemden çıkmak büyük masraf olduğundan Samsung’a geri dönemedim fakat gerçekten çok kaliteli ürünleri. Özellikle Z Fold 6 harika olmuş. Birkaç gün önce de Z Fold 6 SE haberlerini gördüm iyice inceltmişler cihazı daha da güzel olmuş.

S25 serisi de kasa olarak biraz FOLD izleri taşıyor gayet sade ve güzel tasarım olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 19 Ekim 2024; 16:12:45 >
  • Süreyya hanımın muhteşem değişimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence piyasada artık doygunluk oldu; kamera hariç dişe dokunur hiçbir yenilik yok. Eskisi gibi heyecanlanmıyorum.

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.Zamaninda yeni modelde bir önceki modelde olmayan özellikler olunca yeniyi almaya çabalardık.Yeni modellerde cezbedici bir özellik göremiyorum.

• alt tarafı telefon işte teknolojiyi seviyorum diyen kendini kandırıyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı kasayı makyajla , 2 -3 özellik koy dünya paraya sat. Üstelik başka ülkelerden daha pahalıya kullanalım ve işlemci seçeneği olmasın. İnşallah uyguna olur da yenileriz bir şekilde elimizdeki cihazları.

• Telefonlarda farklı renk opsiyonları genelde telefonları koruma maksadıyla zaruri biçimde takılan kapların varlığından dolayı anlamlı değil. Kap telefonun rengini kapatıyor ve esas günlük görünümünü belirliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera çerçeveleri kamyon şambreli gibi olmasaydı iyiydi

• Yıllardır aynı tekrarlar... s21 ultra dan beri hep aynı.

Ciddi bir eklenti de yok. S24 ultra üzerine, ultra geniş açı kamerası 12 yerine 50 mp olacak şekilde revize edilmiş satılacak.

s24u da yaptığın 5x yerine 10x optiği, ben 200 mp ile geri getir
    pili 5200-5500 arası yap
    hatta Üstüne 3,5 mm jack girişini geri getir.
    13 mm, 23 mm, 69 mm lenslerin hepsini 50 mp yap,
    8k hepsinde çekebilsin.

Gör bakalım rakip kalıyor mu?

• ironblood19 kullanıcısına yanıt

Hocam 3.5 mm jack girişi asla gelmeyecek hiçbir amiral telefona :) Bundan vazgeçtiler.

• zaten s24 te ip 68 di nasıl daha dayanıklı hale gelecek ? olanı yeni özellikmiş gibi haber yapma moderatör

• Üstte birisi jak mak koy şöyle lens koy böyle pil koy gör bak rakip kalıyor mu demiş kopardı bi tık . Onları koyarsa CAT'in telefon gibi kalınlık 5 6 cm olur herhalde tuğla gibi taşırsın cebinde jxksjsks.

Huawei kamerasının ileri geri açılır kapalı olmasının nedeni zaten lens muhabbetinden ek attığın an incede olması için değişim yapman lazım onu al koy bunu al koy işi değil ürün yapmak.

• Hayir samsung koseleri duzden kavisli yapinca arkadaki kameralari fold 6 ya benzetince tasarimda bisi degistirmeyince niye apple gibi alay konusu olmuyor? insan durusundan belli olur. bu seferde samsung u alaya al? yok..tovbe ha sa

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Sony'de var. 3.5mm jack da var, sd card girişi de var. Yaparsa oluyor.

3.5mm jack çok kalın yapıyor telefonları inceltemiyoruz dediler şimdi telefonların hepsi kütük gibi. Ee?

• her seride kameraların boyutunu 0.5mm arttırarak yenilik yapıyorlar.

apple vardı yenilik diye ıvır zıvır yapan, şimdi samsung da aynı oldu.

icat edecek bişey kalmadı diyorlar herhalde. Samsung Galaxy S25 Ultra'nın renk seçenekleri ortaya çıktı 

• ironblood19 kullanıcısına yanıt

Masraf bunlar hep hocam, hep masraf. :D

• ufo U kullanıcısına yanıt

Sony'nin de dünyaya faydası yok hocam. Global, erişilebilir bir amiral telefonda yok ve olmayacak bundan sonra.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.