Şimdi Ara

samsung GALAXY s3 i9300 PROBLEM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın s3 cihazı var ve bu cihaz şuan ekte ki gibi sürekli o aptal yazılar mevcut , farklı romlar yüklemeye çalışıyorum kabul de etmiyor, fabrika ayarlarına da dönrüürüyorum bu yazılar gitmiyor..başına gelen birileri var ise yardım alabilirsem çok iyi olur..hayırlı ramazanlar .. samsung GALAXY s3 i9300   PROBLEM ! samsung GALAXY s3 i9300   PROBLEM ! samsung GALAXY s3 i9300   PROBLEM !

• BatCat kullanıcısına yanıt
    Farklı ROM'ları yüklemeye çalışırken nasıl bi hata veriyor? ve nereden yüklüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Farklı ROM'ları yüklemeye çalışırken nasıl bi hata veriyor? ve nereden yüklüyorsunuz?

aslında hata vermiyor. rom u kuruyor ancak o yazılar bir türlü gitmiyor ve cihaz şebeke bulmuyor artık.. xda dev. den indirip kurdum itina ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatCat

quote:

aslında hata vermiyor. rom u kuruyor ancak o yazılar bir türlü gitmiyor ve cihaz şebeke bulmuyor artık.. xda dev. den indirip kurdum itina ile..

EFS yedeğiniz varmıydı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BatCat

quote:

EFS yedeğiniz varmıydı?

malesef almamıştık yedeğimizi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.