Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın s3 cihazı var ve bu cihaz şuan ekte ki gibi sürekli o aptal yazılar mevcut , farklı romlar yüklemeye çalışıyorum kabul de etmiyor, fabrika ayarlarına da dönrüürüyorum bu yazılar gitmiyor..başına gelen birileri var ise yardım alabilirsem çok iyi olur..hayırlı ramazanlar ..
BatCat
kullanıcısına yanıt
Farklı ROM'ları yüklemeye çalışırken nasıl bi hata veriyor? ve nereden yüklüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Farklı ROM'ları yüklemeye çalışırken nasıl bi hata veriyor? ve nereden yüklüyorsunuz?
aslında hata vermiyor. rom u kuruyor ancak o yazılar bir türlü gitmiyor ve cihaz şebeke bulmuyor artık.. xda dev. den indirip kurdum itina ile..
quote:
Orijinalden alıntı: BatCat
quote:
aslında hata vermiyor. rom u kuruyor ancak o yazılar bir türlü gitmiyor ve cihaz şebeke bulmuyor artık.. xda dev. den indirip kurdum itina ile..
EFS yedeğiniz varmıydı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BatCat
quote: