İzmir Basmane civarında bir telefoncuda Samsung Galaxy S3 mini'nin fiyatını sordum 280 TL alıcıysan bi indirim yaparız dedi satıcı. Bu telefon modelinin fiyatı internetten araştırdığım kadarıyla 800 lira falan.
Bana 280 TL fiyat çeken adamın sattığı telefon kesinlikle taklit ürün olmalı değil mi? Birde adam 700 TL falan dese farkına bile varamayız
Bana telefon satın alırken orjinal ürünü nasıl anlıyacağımı öğretir misiniz? Bir de 700 TL bütçe ile alabileceğim telefon modelleri önermenizi istiyorum. SAR oranı düşük bir model olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
_kingovski__
kullanıcısına yanıt
Ayarlar'dan Telefon Hakkındaya bak. Veya klavyesine bak. Kaçak değil de spotta olabilir telefoncunun dediği. 700 tl bütçeye de 520 alın derim. 100 tl koyarsanız 625 çok daha iyi olur
emrecan21E
kullanıcısına yanıt
Ayarlardan telefon hakkındaya bakınca ne görmem gerekiyor? Spot olunca garantisi olmadığı anlamına geliyor değil mi? 2 yıl garanti mi aradaki 520 TL fark? 2 yılda bozulsa bozulsa anca 1 kez bozulur onun da yenisini alırsın zaten o paraya. Sırf garantiyse problem spot falan alınır.
520 ve 625 telefon modelleri mi? Hangi markanın modelleri bunlar? @emrecan21
_kingovski__
kullanıcısına yanıt
Spot telefon normal garantili telefonla aynı fabrikadan çıkmış. Ama Türkiye'ye gelip IMEI atmışlar. Normal telefon olmuş. Sadece garantileri yok. 520 ve 625 Nokia'nın. Lumia 520 ve 625
520 yada 625 yerine gm discovery alın daha iyi o fiyata.
Menüler arası geçiş,android sürümü,telefonun ekranı,parlaklığı klavyyesine bakın göz kırpar zaten orjinal olup olmadığı.