Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mini Fiyat Farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Basmane civarında bir telefoncuda Samsung Galaxy S3 mini'nin fiyatını sordum 280 TL alıcıysan bi indirim yaparız dedi satıcı. Bu telefon modelinin fiyatı internetten araştırdığım kadarıyla 800 lira falan.

Bana 280 TL fiyat çeken adamın sattığı telefon kesinlikle taklit ürün olmalı değil mi? Birde adam 700 TL falan dese farkına bile varamayız

Bana telefon satın alırken orjinal ürünü nasıl anlıyacağımı öğretir misiniz? Bir de 700 TL bütçe ile alabileceğim telefon modelleri önermenizi istiyorum. SAR oranı düşük bir model olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
     Samsung Galaxy S3 Mini Fiyat Farkı

• _kingovski_ _ kullanıcısına yanıt
    Ayarlar'dan Telefon Hakkındaya bak. Veya klavyesine bak. Kaçak değil de spotta olabilir telefoncunun dediği. 700 tl bütçeye de 520 alın derim. 100 tl koyarsanız 625 çok daha iyi olur
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan telefon hakkındaya bakınca ne görmem gerekiyor?
    Spot olunca garantisi olmadığı anlamına geliyor değil mi? 2 yıl garanti mi aradaki 520 TL fark? 2 yılda bozulsa bozulsa anca 1 kez bozulur onun da yenisini alırsın zaten o paraya. Sırf garantiyse problem spot falan alınır.

520 ve 625 telefon modelleri mi? Hangi markanın modelleri bunlar? @emrecan21
  • _kingovski_ _ kullanıcısına yanıt
    Spot telefon normal garantili telefonla aynı fabrikadan çıkmış. Ama Türkiye'ye gelip IMEI atmışlar. Normal telefon olmuş. Sadece garantileri yok. 520 ve 625 Nokia'nın. Lumia 520 ve 625
  • 520 yada 625 yerine gm discovery alın daha iyi o fiyata.
  • Menüler arası geçiş,android sürümü,telefonun ekranı,parlaklığı klavyyesine bakın göz kırpar zaten orjinal olup olmadığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.