Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mobil Veri Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android 4.3 kullanıyorum özellikle Mobil Veri açıkken bildirimler çok geç düşüyor hatta Whatsapp çok geç düşüyor ve ben bağlanmaya veya mesaj göndermeyi denediğim de defalarca tekrar deneyip gönderebiliyorum. İnternet sayfası açmak istediğim de bazen açmıyor bazen geç açıyor ve bu durum artık sinir bozucu bir hal aldı.. IOS tan sonra Android hiç akıl karı değilmiş.. Turkcell ile görüştüm APN ayarları yapıldı zaten orjinali ile aynı ayarlar yani değişen birşey olmadı.. Telefona kurulu ekstra gereksiz bir uygulama yok yani Mobil Ağını engelleyecek telefon kaça göçek değil orjinal cihaz üzerinde hiç oynanmamış yani rom yapılmamış. Ben çözüm bulamadım.. Bilgisi olan arkadaşlarımdan ricam eğer çözüm var ise çok memnun olacağım yoksa yakın vadede gözden çıkaracağım telefonu..

Wi-Fi bağlıyken de nadir de olsa geç bağlanma oluyor ama çok nadir.. Mobil Veri H+ genel de.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yok mu arkadaşlar bir çözüm? Sorun devam etmektedir.
  • yan yatir dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga mı geçiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Elma

Dalga mı geçiyorsun?

hayir

• Yan yatır dene ne demek peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Elma

Yan yatır dene ne demek peki?

mesela telefon elindeye onu hafifce sola ceviriyorsun ekrani asagi bakicak sekilde yan yatmis olacak bir de oyle dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.