Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 ahize ve kulaklık cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar galaxy s4 ümle 3.senemizide beraber geciriyoruz yalnız bu sıralar sıkıntıları var telefon da kulaklıkdan muzik dinlerken bi an cızırtı başladı ve bu inanılmaz boyutlara yükseldi telefonla konusurken karsı tarafın seside ahize den cızırtılı gelmeye başladı ve şöyle bir problem var muzik dinlerken veya telefonla konusurken ses ne kadar az ise okadar fazla cızırtı oluyor. Hoparlör de sıkıntı yok ses ne kadar az ise kulaklik daki cızırtı daha da yükseliyor ama sesi yukseltip dinledigim zaman ses cizirtisinda azalma oluyor sizlere denedigim yontemleri asağıda soyleyeyim ve bunlarin hic birisi cozum olmadi.Yardimlarinizi ve goruslerinizi bekliyorum arkadaslar.

1.kulaklik giris soketi ve ahize soketi degisimi
    2.wipe/data format
    3.melody test kodu ile denendi cızırtı devam ediyor
    4.başka orjinal s4 kulaklik ile denendi cızırtı devam ediyor
    5.orjinal batarya ile denendi (elektiriksel donanım hatası olabilir ve buda parazit yapabilir) cızırtı devam ediyor.

Geriye tek denemediğim şey kaldı oda yeni bir anakart :) bunu da yapana kadar yeni bir telefon alinir diye dusunuyorum ve samsung sever arkadaslarimizdan yardim gorus ve onerilerinizi bekliyorum. Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhabalar. Bu sorunun tam olarak aynısını ben de yaşıyorum. Tamamen aynı sorun ve hiçbir çözüm bulamadım. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 31 Ocak 2016; 17:58:47 >
  • Cobbie kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz problemin aynısını yaşıyorum. Çözüm elde ettiniz mi acaba?

• fthkrkmaz F kullanıcısına yanıt
    maalesef :( telefonu degistirecegim Xiaomi mi 5 alacagim kismetse.

• merhaba hala bır cozum yok mu acaba?
  • hakanderler H kullanıcısına yanıt
    yöntemleri tek tek deniyeceğim ama tahminimce sorun çok ama çok ince bir problem telefonun akım dengesi yok veya zamanla hasar görüyor ya fazla güç alımından yada az güç alımından sorunu yapıyor bataryadan güç emen dişleri değiştirmeyi deneyeceğim haberdar edicem arkadaşlar sizi en ufak bi gelişme kaydedersem. özetlemek gerekirse telefonda gezen bir parazit var elektirik kaçağı gibi düşünün.Benim şüphem bu yönde saygılar.
  • acaba sıvı temasıyla ılgılı bır problem olabılır mı cunku telefonda baska belırlı hıcbısey yok ıkısının aynı anda olması ben spordayken muzık dınlıyodum bırden kesıldı sonrası cızırtı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbie

yöntemleri tek tek deniyeceğim ama tahminimce sorun çok ama çok ince bir problem telefonun akım dengesi yok veya zamanla hasar görüyor ya fazla güç alımından yada az güç alımından sorunu yapıyor bataryadan güç emen dişleri değiştirmeyi deneyeceğim haberdar edicem arkadaşlar sizi en ufak bi gelişme kaydedersem. özetlemek gerekirse telefonda gezen bir parazit var elektirik kaçağı gibi düşünün.Benim şüphem bu yönde saygılar.
    Çok zaman geçmiş ama noldu bu sorun?

• Telefon çöp çözüme ulaşmadı. :)

• arkadaşlar s4 değil de başka Samsung c5 var bende kulaklıktan bi anda anlamdjğım bi şekilde müziği kestiğinde cızırtı gelmeye başladı hafif müziği açtığında kesiliyordu. Sonra dedim çıkaruyım takıyım olmadı hatta bi ara kulaklık mı bozuldu diye düşündüm. Sonra telefonun şarja takılı olduğunu fark ettim çıkarttığımda düzeldi belki bikaç arkadaşın sorunu benimle aynıdır çözülsün istedim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.