Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün önce Samsung Galaxy S4 aldım. telefon iyi güzel hoş mama bir kaç gündür telefonda kasılmalar başladı menü geçişlerinde veya numara tuşlarken mesaj yazarken tuşladıktan 1 kaç saniye sonra yazıyor. bu sorun bir hayli canımı sıkmaya başladı telefondan soğumaya başladım bu sorunu nasıl çözebilirim ilgilenirseniz sevinirim.

• bazen anroid telefonlar 2 4 veya 6 gün süreyle açık kaldığınd uygulamaları arka planda kapatsanız bile telefonda şişme yapıyor ios gibi kapalı bir işletim sistemi değil anroid acık kaynaklı kod sistemine sahip bazen gerekli olan uygulamaları kendi acabiliyor bu nedenle tavsiyem sana 2 3 günde bir telefonu kapat aç kendine geliyor çok kötü ise fabrika ayarlarına dönder
  • Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi ? Ya da yüklenen uygulamalar güvenli mi ? Belki uygulamalardan da kaynaklanıyor olabilir.
  • Bide görev yönticisindeki ram temizleme yapma çünkü programları kapatıyor ve sistem tekrar programları açıyor ve böylelikle telefonda kasılmalar meydana geliyor
  • telefonda sd kart yok bn kendi hafızasını kullnıyorum tum müzik ve resimleri sildim ayrıca yuklediğim uygulamalrıda sildim telefonu yeniden de başlattım fakat hala kasılma devam ediyor ram e bakyorum hep 1 gb kullanılıyor neden anlamadım.
  • aynı sorun bende de var ve ne yaptıysam geçmedi..
  • bu video işe yarıyor arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=qmc-ZeAjCOk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım, telefonun o görsel animasyon özelliklerini kapattıktan sonra ne anlamı kalıyor ki. Önemli olan, o özellikleri etkili bir biçimde kullanmak değil mi ? Ben mi yanlış düşünüyorum acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

aynı sorun bende de var ve ne yaptıysam geçmedi..

Kardeşim ben sorunu çözdüm.. :D format at ilk günki gibi oluyor tüm verilerin siliniyor resim müzik felan ama olsun tertemiz oldu cihaz çok hızlı :) Ses arttırma tuşu + ortadaki tuş+ kilit açma tuşu bunları telefon kapalıyken aynı aynda bas
    daha sonra ; Daha sonra “wipe data/factory reset” seçeneğini seçip işlemi gerçekleştirin. Bu işlemden sonra sorununuz büyük ihtimalle çözümlenecektir. Telefonunuz fabrikadan çıktığında nasıl ise o hale gelecek içindeki tüm uygulamalar sıfırlanacak ve tüm verileriniz silinecektir.

bu işlemleri yukarı aşağı yaparken ses artrma azaltma ile yapacan ona tuşu işe güç power tuşu yane kilit tuşu. inş. sorun çözülür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.