Şimdi Ara

samsung galaxy s5 on boot acil yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar be exynoslu galaxy s5 in yeni güncellemesi olduğunu ogrendim ve sammobile den arjantine gelen en son romu yukledim telefon sorunsuz yuklendi ama acildiktan bir sure sonra on boot diye bi yazi altta cikip kayboluyor beni tedirgin etti bir bilgisi olan varmi romu yüklerkenmi hata yapti acil lutfen yardim edin

• Bendede cikiyodu s4 active telefonunn yazilimiyla hic oynamadim zamanla gitti bu sorunla karsilasanlar var bende konu acmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki korkulacak bi sorunmu 2 gundur tedirginim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy s5

Hocam peki korkulacak bi sorunmu 2 gundur tedirginim

Hocam ben bi sorun farketmedim sonradan zaten kendiliginden gitti yani korkmaya gerek yok diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunSağEli

quote:

Hocam ben bi sorun farketmedim sonradan zaten kendiliginden gitti yani korkmaya gerek yok diye dusunuyorum

Teşekkürler bir sorum daha olacakdi peki orjinal rom yukledikden sonra otomatik guncelleme ota guncellemesi yapilabiliyormu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunSağEli

quote:

Teşekkürler bir sorum daha olacakdi peki orjinal rom yukledikden sonra otomatik guncelleme ota guncellemesi yapilabiliyormu ?

Hocam yapilabiliyo diye biliyorum ama emin degilim yanlis bilgi vermek istemem

• Arastiririm ozaman verdiğiniz bilgiler icin tesekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.