Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel fikir hocam ekleyelim. Kullananlar lütfen konuya yazarsa sevinirim. İyi Bayramlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw hocam sizede iyi baylarmlar :)

• Hayirli bayramlar arkadaslar. Konu basina s6edge plus sahipleri eklense iyi olur zamanla sayimiz artacaktir.

• 22.09.2015 itibarı ile aranıza katılıyorum ilk SAMSUNG cihazım umarım hayırlısı olur :)Herkese selamlar
  • Konu başlığında fark ettim; SM-G928F yazıyor.

Benim cihaz SM-G928C , fark nedir acaba.

Ben iki gün önce Media Marktan 3.099 TL ye aldım. 370 TL değerinde 1 yıllık kasko hediyesi ile beraber. İyi bir kılıf araştırıyorum, Clear View Cover Orijinal Kılıf - Gold ile Spigen Ultra Hybrid - Crystal Clear arasında kaldım. ...SİZCE HANGİSİ...
  • Şöyle bir haber var.

• arkadaşlar s6 edge plus sahiplerine soruyorum cevap alabilirsem şimdiden teşekkürler sizin pluslar hissedilecek derecede ısınıyor mu oyun oynarken örneğin sürekli internet bağlantısı gerektiren oyunlarda mesala basit bir oyunun adını vereyim battle run bunu veya her hangi bir oyunu oynarken en son fifa 16 da denedim 10 15 dakka yarım saate yakın bir süre sonra hissedilir derecede ısınıyor yanıyor ve battle run dediğim oyunda hatta takılmalar bile yapmaya başlıyor diğer oyunlarda takılma falan yaşamadım belki bu oyundan kaynaklıdır bilmiyorumda böyle sorun yaşamadım ama hangi oyunu oynarsam wifi veya 3g fark etmiyor ısınıyor havalarda sıcak zaten adamın elini terletiyor rahatsız ediyor kısacası bu normal mi sizlerde de böylemi yoksa sorun bende mi acaba beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbgstudios -- 24 Eylül 2015; 22:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive man

Konu başlığında fark ettim; SM-G928F yazıyor.

Benim cihaz SM-G928C , fark nedir acaba.

Ben iki gün önce Media Marktan 3.099 TL ye aldım. 370 TL değerinde 1 yıllık kasko hediyesi ile beraber. İyi bir kılıf araştırıyorum, Clear View Cover Orijinal Kılıf - Gold ile Spigen Ultra Hybrid - Crystal Clear arasında kaldım. ...SİZCE HANGİSİ...

Selam,
    Hocam Başlıktaki modelle sadece ülke kodu farkı var gerisi aynı
    C-Türkiye
    F-Germany

Buda benim cihazım bende Almanyadayım
    Diğer sorularınıza yanıtım yok, hiçbir cihazda kılıf kullanamadım saldım çayıra mevlam kayıra

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 24 Eylül 2015; 23:36:09 >

• Merhaba s6 edge kullandim sarji yetmedi gunluk suan iphone 6 plus kullaniyorum sarj konusunda gunu rahat cikariyorum s6 edge plus bataryasi gunu cikariyormub
    Tesekkurler

• adamantium kullanıcısına yanıt
    Hocam bende iphone 6+ dan s6 edge + a geçiş yaptım şarjı günü çıkartıyor iphone 6+ ne ise bu aşağı yukarı öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam bende iphone 6+ dan s6 edge + a geçiş yaptım şarjı günü çıkartıyor iphone 6+ ne ise bu aşağı yukarı öyle.

Hangi rengini tercih etmeliyim sizce gold mu black sapphire mi tesekkurler

Hocam golden rengi genel olarak en beğenilen renk ve edge ekranı gold renkte ekran kapalıyken belirgin ama siyahtan ekranda siyah boğuluyor kıvrımları çok belli olmuyor ekran kapalıyken bence gold ama siz canlı görüp seçmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam golden rengi genel olarak en beğenilen renk ve edge ekranı gold renkte ekran kapalıyken belirgin ama siyahtan ekranda siyah boğuluyor kıvrımları çok belli olmuyor ekran kapalıyken bence gold ama siz canlı görüp seçmelisiniz.

Tesekkur ederim yardiminiz icin

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden :)

• Arkadaşlar kardeşimde note4 var s-health kilit ekranında görünüyor ve spora teşvik ediyor. Bu telefonda kilit ekranında nasıl gösterebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Arkadaşlar kardeşimde note4 var s-health kilit ekranında görünüyor ve spora teşvik ediyor. Bu telefonda kilit ekranında nasıl gösterebiliriz?

Selam,
    Düz ekranlı not4'en ve diğer düz ekranlı galaxy cihazlardan farklı oluyor.

Bu cihazda kilit ekranı yerine, şayet ilgili uygulamanın edge'e uyarlanmış yolu varsa, Edge ayarları kısmında pencere olarak ekleyebilirsiniz

Edge Barı çekin;
    Ayar butonu>Bilgi Akışı> kaynakları yönet= orada varsa aradığınız uygulamanın uyarlanmış kısa yolu, kutuyu işaretleyin ve çıkın. İşlem tamam.

Ama edge'te görebilmek için ekran kilitleyen ve siyah ekranda iken Edge kısmına parmağınızı hızlıca yukarı aşağı sürtün(videoda 18. Dk. Gibi) edge uyanır sonra orada daha önce işaretşediğiniz tüm uygulamaları sayfa kaydırır gibi ekrana doğru kaydırarak tek tek hepsine ulaşabilirsiniz.
    Ben adım Sayarı kilt ekrana eklemek istedim malesef mümkün olmadı biraz araştırınca yazdığım yol ile küçücükte olsa mümkün olduğuna ulaştım.

• Beyler spigen kılıf düşünen varsa sitesinde çok uyguna geliyor bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Arkadaşlar kardeşimde note4 var s-health kilit ekranında görünüyor ve spora teşvik ediyor. Bu telefonda kilit ekranında nasıl gösterebiliriz?

Selam,
    Düz ekranlı not4'en ve diğer düz ekranlı galaxy cihazlardan farklı oluyor.

Bu cihazda kilit ekranı yerine, şayet ilgili uygulamanın edge'e uyarlanmış yolu varsa, Edge ayarları kısmında pencere olarak ekleyebilirsiniz

Edge Barı çekin;
    Ayar butonu>Bilgi Akışı> kaynakları yönet= orada varsa aradığınız uygulamanın uyarlanmış kısa yolu, kutuyu işaretleyin ve çıkın. İşlem tamam.

Ama edge'te görebilmek için ekran kilitleyen ve siyah ekranda iken Edge kısmına parmağınızı hızlıca yukarı aşağı sürtün(videoda 18. Dk. Gibi) edge uyanır sonra orada daha önce işaretşediğiniz tüm uygulamaları sayfa kaydırır gibi ekrana doğru kaydırarak tek tek hepsine ulaşabilirsiniz.
    Ben adım Sayarı kilt ekrana eklemek istedim malesef mümkün olmadı biraz araştırınca yazdığım yol ile küçücükte olsa mümkün olduğuna ulaştım.

Teşekkürler hocam sagolasin

• Arkadaşlar imzalarınıza imzamızı eklerseniz kullanıcı sayımız artar.
  • benide ekleyin hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.