Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eklesiniz hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Beyler spigen kılıf düşünen varsa sitesinde çok uyguna geliyor bilginiz olsun.

Evet bende fark ettim, fiyat düşmüş. Hangi kılıfı tavsiye edersiniz?
  • Benide eklermisiniz bugun samsung aciksa alacagim yoksa pzt gunu gold rengi ile aranizdayim
    Tesekkurler

• exclusive man E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben neo hibrit cc olanı aldım 77 TL ye 120 TL normalde yanları altın bumperli güzel duruyor gelsin öyle tam yorum yapabilirim zevk işi o yüzden birşey diyemiyorum

• Hocam eline koluna sağlık çok güzel oldu saolsin

• Metz kullanıcısına yanıt
    @Metz Hocam merak ettim işe yaradı mı? :-)
    Yada kullanışlımı?
    Hani hareket halinde yada kişi koşarken edge'ten bu bilgilere ulaşaması biraz sıkıntı diğer düz ekranlı cihazlara göre ne dersiniz?

Yada benim gibi pozitif düşünüp ayrı bir ayrıcalık görüp iyi tarafından bakmak var ;-)

Birde Edge uygulamaları diğer uygulamalara henüz yayılmış değil, zamanla çoğalacaklardır.
    Daha kullanışlı hale geleceğini düşünüyorum.
    Şuan için var mı, var hesabı.

• Hocam yüzüm kızardı benim ismim en başta olunca bir garip hallere büründüm.

Bu arada;
    168 cm. Boyumla 11 yaşındaki küçük oğlumun ellerinden biraz daha büyük bir ele sahip olmam sebebiyle cihazı kavramakta sıkıntı yaşıyorum.
    Daha önce note3 kullanmıştım ama arka kapak hafif deri hissi vermesinden dolayı hiç sıkıntı yaşamamıştım.
    Bu cihazdan öncede S5 vardı zaten elle kıvranır boyuttaydı, birden çok daha ince kaygan ve hafif olan S6edge+'a geçince bunu sıkıntısını yaşıyorum(şahsen)

Bu güne kadar hiçbir cihazda kılıf koruyucu kullanmadım daha doğrusu kullanamadım hatta mesajımın birinde de belirtmiştim.

Galiba ince şeffaf silikon şart oldu bana, buda ilk olacak.

Yaşadığım sıkıntının bir diğeri;
    Ekran kilidi işini parmak izi okuyucu ile yapıyorum.
    Yaşadığım ülke (Almanya) Soğuk, evden 20-22 derece sıcaklıktan 12-15 dereceye çıktığımda parmak izi algısı işe yaramıyor parmaklar hafif soğuyunca illaki parmak izlerinde azda olsa daralma oluyor ve hiç algılamadı cihaz.

Bunun çözümü için en baş mesaja eklenmesi gereken yolu yazayım siz uygulayın:

Cihaz 3 parmak izi kayıt etme özelliğine sahip!
    Birini sıcak yaz günlerinde dışarıda!
    Birini oda ısısı ortamında evde!
    Diğerini Spuk kış günlerinde Dışarda!
    Cihaza okutulursa hiçbir ortamda sıkıntı yaşamayacak kullanıcı!

Ben dışarda halkımın birini kullandım sıkıntım kalmadı!!!

Şuan Türkiye'de illere göre 20-35 derece yarın kış girdimi parmak izi şikayeti başlar ilk mesaja şimdiden eklenmesi kimsenin ötmemesine vesile olur

Birde Edge uygulamaları ve kalem + kalem uygulamaları dışında note5 formundan bilgi alışverişi yapılabilir.
    Zira Bu iki sistem uygulaması dışında tüm özellikler her iki cihazda aynı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 26 Eylül 2015; 16:01:50 >

• Ellerine sağlık hocam,
    Ayrıca rica ederim

• Bir sorum olacak az once gold rengi ile araniza katildim arka kameranin uzerinde jelatin varmi yokmu anlamiyorum herkesde mevcutmuydu acaba flash ve kalp sensorunun orada vardi ancak kamera ustundede varmidir
    Tskler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Bir sorum olacak az once gold rengi ile araniza katildim arka kameranin uzerinde jelatin varmi yokmu anlamiyorum herkesde mevcutmuydu acaba flash ve kalp sensorunun orada vardi ancak kamera ustundede varmidir
    Tskler

Orda jelatin olduğunu siz yazınca fark ettim ve söktüm. Kamera üzerinde yok.
  • LG g2 in ilk çıktığında f/p oranına bakarak alıp bu zamana kadar kullandım, beni hiç üzmemişti, artık uygulamalar kasmaya başladı değiştireyim dedim, çift tel kullanmaktan da bıkmıştım, tam o sırada asus zenfone2 konuşulmaya başlandı, onu beklemeye başladım lansmandan sonra baktım ki g2 nin ekranı daha güzel :P ekranı görünce direk soğudum, öyle böyle derken bi haberde s6 edge + dual sim okudum inanmadım, biraz araştırdım harbiden yeni çıkmış, merak ettim bi şekilde tesadüfler sonucu bugun sipariş verdim 10 güne kadar elimde olacak, yurtdışında da 9287 modelinin beyazını bulamadım, gold olanını ikinci tercih olarak kullandım, elime geçerse çift hatlı modelinde sorularınızı cvplamaya çalışırım.

• Merhaba pil kullaniminda siyah renkte android os kullaniyor sizdede boylemi acaba en basta duruyordu sonrasinda actim kapadim halen daha gozukmekte ilk siradan indi ortalara ama.normalmidir
    tesekkurler

• Yardim edecek varmidir acabaa android os siyah renkte en fazla guc harcayanlarda cihazin uyku moduna girio girmedigini nasil ogrenebilirim.
    tesekkurler

• adamantium kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer cihazda hiç birşey yapmazsanız tabiki sadece Android OS ilk başta olacak.
    Başka çalışan birşey yok anlamına geliyor

Siz bir İnternet'e girin biraz dolaşın yada başka birşey yapın Android OS 3. Ve yaptığınız işlemlere göre dahada aşağı iner.

Siyah beyaz Gold fark etmez
    Kısaca sıkıntı değil dert etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

Hocam eğer cihazda hiç birşey yapmazsanız tabiki sadece Android OS ilk başta olacak.
    Başka çalışan birşey yok anlamına geliyor

Siz bir İnternet'e girin biraz dolaşın yada başka birşey yapın Android OS 3. Ve yaptığınız işlemlere göre dahada aşağı iner.

Siyah beyaz Gold fark etmez
    Kısaca sıkıntı değil dert etmeyin.

Tesekkur ederim dostum bir sey daha soracagim %100 olduktan sonra 20 dakika daha tutuyorum sarjda ancak 10 15 dakika sonra hemen %99 a dusuyor bu sizlerdede boylemi aktif kullanim yok uyku modunda cihaz

• adamantium kullanıcısına yanıt
    Dolduğu an çıkarın şarjdan, zira cihaz batarya tam dolunca şarjı otomatik olarak keser. Şarjda bırakmak sadece zaman kaybı.

%99 düşmeside gayet normal 10-15 dk birşey yapmazsanız da 99-98'e de düşebilir.

Mühim olan günü sizi sıkıntıya düşürmeden tamamlaması!
    Tabii çok yoğun kullanılırsa batarya haliyle günü tamamlayamaz ancak genelde biraz yoğun biraz sıradan kullanımla gayet başaralı.

Ben sabah 07:30'da alıyorum şarjdan akşam 23:30~01:00 kadar dayanıyor bu süre zarfında ortalama %30-35 civarı ekran süresi ile 6 saat civarı sonuç alıyorum.
    Şuana kadar kullandığım tüm akıllı cihazlardan daha başırılı.

Şahsen bu sürelere pek takılmam ama bilgi amaçlı yazdım

Yazdığım Aynı zaman içerisinde 4 saat ekran açık süeresi de aldığım olmuştur yaptığınız işe bağlı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

Dolduğu an çıkarın şarjdan, zira cihaz batarya tam dolunca şarjı otomatik olarak keser. Şarjda bırakmak sadece zaman kaybı.

%99 düşmeside gayet normal 10-15 dk birşey yapmazsanız da 99-98'e de düşebilir.

Mühim olan günü sizi sıkıntıya düşürmeden tamamlaması!
    Tabii çok yoğun kullanılırsa batarya haliyle günü tamamlayamaz ancak genelde biraz yoğun biraz sıradan kullanımla gayet başaralı.

Ben sabah 07:30'da alıyorum şarjdan akşam 23:30~01:00 kadar dayanıyor bu süre zarfında ortalama %30-35 civarı ekran süresi ile 6 saat civarı sonuç alıyorum.
    Şuana kadar kullandığım tüm akıllı cihazlardan daha başırılı.

Şahsen bu sürelere pek takılmam ama bilgi amaçlı yazdım

Yazdığım Aynı zaman içerisinde 4 saat ekran açık süeresi de aldığım olmuştur yaptığınız işe bağlı olarak.

Yorum ve yardiminiz icin tesekkur ederim

• arkadaşlar telefonu alma aşamasındayım ancak aşağıdaki videoda s6 edge+ ekranında dalgalanma dikkat çekici acaba sizdeki cihazlarda durum nedir?
    https://www.youtube.com/watch?v=DDWX6qJjY-0&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

arkadaşlar telefonu alma aşamasındayım ancak aşağıdaki videoda s6 edge+ ekranında dalgalanma dikkat çekici acaba sizdeki cihazlarda durum nedir?

kamera çekiminden dolayı o. normalde öyle bir şey olabilir mi sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

arkadaşlar telefonu alma aşamasındayım ancak aşağıdaki videoda s6 edge+ ekranında dalgalanma dikkat çekici acaba sizdeki cihazlarda durum nedir?

khaos ekran dalgalanma sebebi çekim yapan kameranın Shutter degerini 120 yada 200 degerine getirmesi ile alakalı bir durumdur. Senin anlıyacagın öyle bir durum yok. Gönül rahatlıgı ile kullanabilirsin.
    S3, s4, s5, ve note4 edge ile ekranları yanyana getirdim. S6 edge plus ekranı onlardan daha iyi ve daha net gösteriyor. 10 güne yakındır kullanıyorum sadece 1 kez kasma sorunu oldu onunda arkada çalişan casus bir program ile alakası vardır diye düşünüyorum.

Bu arada s6 edge plus için şeffaf kılıf arayanlar için tavsiye edebilirim. Bu ürünü aldım gayet güzel duruyor ürün kaliteside gayet başarılıdır. Türkiyede varmı yokmu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 28 Eylül 2015; 11:47:00 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.