Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendede sizinki ile aynı hocam.
    Gerçi bu tür detaylara hiç takıntım yok.
    İyi olsun neolursa oldun diyenlerdenim kamera iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

Sanırım sende almanyadasın.
  • sakiri kullanıcısına yanıt
    Saol hocam yardımcı oldun :) haklısınız kesinlikle asla fotograf mak. kıvamında foto lar elde edemeyiz ama mevcut kamerası dahi sınıfında yeterli düzeyde o yüzden takmamak gerekiyor takanlar da ne fark anlıyacaksa artık :)
  • şu anda sony xperia z2 kullanıyorum rehber neyse de whatsapp verileri (ses kayıtları,resimler vs) ,fotolar ve smslerimi kayıpsız bir şekilde s edge+ a geçirmenin yolları hakkında tavsiyelere ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 1 Ekim 2015; 23:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Aynen, NRW Bocholt
    Sizde mi Almanyadasınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Aynen, NRW Bocholt
    Sizde mi Almanyadasınız?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

şu anda sony xperia z2 kullanıyorum rehber neyse de whatsapp verileri (ses kayıtları,resimler vs) ,fotolar ve smslerimi kayıpsız bir şekilde s edge+ a geçirmenin yolları hakkında tavsiyelere ihtiyacım var

Whatsap aynı cihazda tekrar kurulduğunda sorunsuz geçmişi geri yüklüyor.
    Edge+'a whatsap uygulamasını kurduktan sonra S5'ten NFC Yoluyla komple whatsap dosyasını aktaarıp kopyala yapıştır yaparak denedim var olanın üstüne yazılsınmı? Tümüne evet desemde uygulamayı açtığımda geçmiş görünmedi OLMADI yani.

Siz birde sistemi kandırarak deneme yapın isterseniz;

Önce Eski cihazınızdan Whatsap Dosyasının tamamını Edge plus'a direk ana sürğcüye atın ve daha sonra WhatsApp uygulamasını kurun yani sistemi kandırmaya çalışın belki tutar.

Ben bu yolu denemedim önemli mesaj ve videolarım yoktu diye

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Güzel, Forumda Yurt dışı olarak tek olmadığıma sevindim
    Şaka Bir yana memnun oldum hocam.
    Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 2 Ekim 2015; 0:20:05 >
  • quote:

Güzel, Forumda Yurt dışı olarak tek olmadığıma sevindim
    Şaka Bir yana memnun oldum hocam.
    Saygılar....

Yurt dışından buraya giren bayagı kişi var diye tahmin ediyorum. Bende memnun oldum ustam.

• Sonuc olarak kamera sensorunu ogrenmek icin hangi kodu yazmamiz gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Sonuc olarak kamera sensorunu ogrenmek icin hangi kodu yazmamiz gerekmektedir.

Kendi kameranızın hangi sensörü kullandıgınımı ögrenmekmi istiyorsunuz.

Marketten
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.finalwire.aida64
    indirin ve cihazlar bölümüne bakın.
  • tahayasin1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler cihaz geldiğinde deneyeceğim umarım işe yarar sms ler için bir fikir/tavsiyeniz var mı?
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Selam,
    SMS ve daha fazlası için.
    12 GB içeriği cihazdan cihaza 20-25 dk'da aktardım.
    Eski cihazda kullandığım uygulamalar dahil herşey yerli yerine geldi sadece hesap şifrelerini tekrar girmek gerekti başka bir şey değil.
    Her iki cihazda kurulu olması gerekir. S6 Edge plus ta yüklü geliyor eski cihazınızda kurulu değilse market linkinden kurun.
    Biraz kurcalayan cihazınız gelene kadar

"Smart Switch Mobile"
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover

• Youtube app kurdunuzmu yoksa kurmaya gerek yokmudur arka planda kullaniyormu bu telefon ayrica
    material desing team kullanoyorum sarjda daha fazla yermi degisik tema kulanmamiz
    tesekkurler

• Kimse yokmu yardim edecek

• Temalarin degistirilmesi telefonun sarjini yorarmi yokaa istedigimiz temayi magazadan kullanabilirmiyiz

• 64 gb modeli nereden bulunur? 32 yetmez gibi. Note 4 te 128 gb hafıza kartı kullanıyorum. Bu telefona nasıl sd card girişi olmaz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Temalarin degistirilmesi telefonun sarjini yorarmi yokaa istedigimiz temayi magazadan kullanabilirmiyiz

Siyah renkli temalar kullanırsan daha az enerji tüketimi saglar.
  • çift hatlı olan modeli bugun elime ulaştı, dil seçiminde türkçe olmasada, gömülü olarak varmış, arkadas bilg bağlayarak ve Program yükleyerek o dil seçeneğini aktif etti, çift hattı kısa bir süre deneme fırsatım oldu, beklediğimden daha iyi çıktı, haftaiçi sim kartları ve imei kayıt ettirme işlemlerinden sonra kullanmaya başlarım. şimdilik G2 ye devam :) birde şeffaf silikon kılıf kullanan varsa kullanım hakkında bilgilendirirlerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

çift hatlı olan modeli bugun elime ulaştı, dil seçiminde türkçe olmasada, gömülü olarak varmış, arkadas bilg bağlayarak ve Program yükleyerek o dil seçeneğini aktif etti, çift hattı kısa bir süre deneme fırsatım oldu, beklediğimden daha iyi çıktı, haftaiçi sim kartları ve imei kayıt ettirme işlemlerinden sonra kullanmaya başlarım. şimdilik G2 ye devam :) birde şeffaf silikon kılıf kullanan varsa kullanım hakkında bilgilendirirlerse sevinirim

Selam,
    Hayırlı olsun hocam, çift sim çift İMEİ çift kayıt çift ödeme diye biliyorum umarım yanılıyorum.

Silikon kılıf kullanmak "zorunda" kaldım elim biraz küçük ve cihazın her iki tarafı cam olmasından dolayı kayacak düşecek hissi verdi o yüzden silikon kılıf kullandım. Kaygan lık hissi geçti cihazın estetiğini bozmadı ama edge bölgesinden araya toz giriyor malesef, arada temizlemek şartı dışında sorun yok.
    Ben sıkıntı etmedim ama bu durum var.

Tavsiye edermiyim evet! Kayıp düşmesini ciddi anlamada engelleyecektir Kayıp düşsede bir nebze korunacaktır.
    Cihazın Alt ve üst kısmından yarım milim kasa üstüne çıkıyor edge bölgesinde ise tam ekrana denk geliyor.
    Cihazı yüz üstü koyarsanız alt ve üst kısımdaki hafif çıkıntı ekranın masaya yada koyduğunuz yere temas etmesini önlüyor engelliyor.

Geride bir arkadaş bu linki verdi, benim aldığım aynısı yada benzeri ama bulunduğum yerde bir shop'tan 7.50€'ya aldım.

http://www.amazon.de/Samsung-i-Blason-transparentes-kratzfestes-Transparent/dp/B013D5FFUS/ref=sr_1_cc_2?s=aps&ie=UTF8&qid=1443433366&sr=1-2-catcorr&keywords=i-blason+s6+edge+plus

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.