Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: promox

arkadaşlar cihazı alma arifesindeyim yalnız bir sorum olacak
    SM-G928
    SM-G928c
    SM-G926
    var piyasada bunların farkı ne ve bu ilandaki cihazı almalımıyım
    çünkü fiyat uygun
    teknosada vatanda 3099 çünkü burda
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-g928-galaxy-s6-edge-plus-4g-32gb-189605620?gclid=CJ-VyKSqssgCFRESGwodCo8NoA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
    2765

Almadıysanız yazacaklarımdan dolayı şanslısınız ya da garanti şekli sizin için önemli değilse hemen alın.
    Linkteki ilanı iyi okursanız şöyle yazıyor: ÜRÜNLERİMİZ BAKANLIK ONAYLI RESMİ İTHALAT OLUP %100 ORJİNALDİR.
    Bu da telefonun Samsung TR garantili olmadığı anlamına geliyor. Yani paralel ithalat.
    Ben, Samsung TR garantili altın renkli ürünü 20 Eylülde aşağıdaki linkten/n11'den aldım. O zamanki indirimlerle 2475 TL'ye geldi. (Daha iyi bir fiyata henüz rastlamadım)
    Şu an sadece siyah görünüyor ama bonusunuz varsa 2600 TL'ye gelir..
    Süper, başlıklı ilk yorum da bana ait..
    Aslında siyah renkte çok asil duruyor..
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s6-edge-plus-sm-g928-P77009867

• quote:

arkadaşlar cihazı alma arifesindeyim yalnız bir sorum olacak
    SM-G928
    SM-G928c
    SM-G926
    var piyasada bunların farkı ne ve bu ilandaki cihazı almalımıyım
    çünkü fiyat uygun
    teknosada vatanda 3099 çünkü burda
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-g928-galaxy-s6-edge-plus-4g-32gb-189605620?gclid=CJ-VyKSqssgCFRESGwodCo8NoA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
    2765

Hocam merhaba :)

İphone 6 plus'tan bayağı memnundunuz. Sizi S6 Edge Plus almaya iten neden denir?

Bu arada bende NOte 5 kullanıyorum...

Edit: linkteki ürün paralel ithalat hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 8 Ekim 2015; 21:25:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Scream senden kaçış yokmu

Öylesine sıkıldım jb yide kaybettim yanlışlıkla 9 a yukselttim birazda değişik olsun diye iPhone 7 e kadar edge plus almaya karar verdim.bu arada 6s de beklediğim gibi çıkmayıp aşırı yüksek fiyatlı çıkınca 6 plus dan geçme gereği de kalmadı ve İPhone nin 2. El fiyatı na edge plus alınabiliyor diye sattım.
    Diğer cevap veren arkadaşlarda teşekkürler o attığım linkten almadım bende n11 den aldım mağaza adı cephane 2700 lira gold bakalım yarın elimde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 8 Ekim 2015; 23:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öylesine sıkıldım jb yide kaybettim yanlışlıkla 9 a yukselttim birazda değişik olsun diye iPhone 7 e kadar edge plus almaya karar verdim.bu arada 6s de beklediğim gibi çıkmayıp aşırı yüksek fiyatlı çıkınca 6 plus dan geçme gereği de kalmadı ve İPhone nin 2. El fiyatı na edge plus alınabiliyor diye sattım.
    Diğer cevap veren arkadaşlarda teşekkürler o attığım linkten almadım bende n11 den aldım mağaza adı cephane 2700 lira gold bakalım yarın elimde olacak

Yok hocam

Sevdiğim dostlarımı daima hatırlarım...

Anladım hocam. Tabii mantıklı davranmışsınız. Hayırlı olsun s6 edge plus bu arada. İyi günlerde kullanın.

• quote:

Hayırlı olsun. İyi günler de kullanın.
    Bende dün gold rengini almıştım. Ama gözüm safir siyah da kalmıştı. Bugün gittim siyahını aldım.

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Bende s6 edge plus g926 kodlu olarak mediamarkt'ta buldum açıkçası iyice arada kaldım siz 928c nin edge plus kodu olduğunu söylüyorsunuz mediamarkt'ta g926 edge plus diyor ve bana göre uygun sayılabilecek bir fiyattan Satıyor???
    http://www.mediamarkt.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&searchParams=&path=&query=Samsung+galaxy+s6+edge+plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 9 Ekim 2015; 5:51:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• khaos kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye'nin resmi sitesindeki ürünün kullanma kılavuzunda SM-G928C olarak geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Bende s6 edge plus g926 kodlu olarak mediamarkt'ta buldum açıkçası iyice arada kaldım siz 928c nin edge plus kodu olduğunu söylüyorsunuz mediamarkt'ta g926 edge plus diyor ve bana göre uygun sayılabilecek bir fiyattan Satıyor???
    http://www.mediamarkt.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&searchParams=&path=&query=Samsung+galaxy+s6+edge+plus

Öncelikle G926 hakkında birşeyler söylemedim. Bir arkadaş bir link atmış ona cevap verdim. Attıgı linkte ürünün başlığında Samsung Galaxy s6 edge Plus G928 olduğu yazıyor. Ürünün özellikleri açıklamasında ise Samsung galaxy s6 edge G925 olduğu yazıyor. Bu model hakkında yanıltıcı bilgi var. Alanın başı ağrır.

Gelelim Samsung galaxy s6 edge Plus kodlarına, G926 ile başlayan plus modelini ilk defa duyuyorum. Yenimi çıkardılar olabilirde olmayabilirde yazım hatasıda olabilir. Türkiye için ayrı bir seyler yapmış olabilirlerde. SM-G926 ve SM-G927 kodları şuan için boşta kullanabilirler. Fakat hali hazırda olan ve resmi olarak bildirilen model numaraları aşağıdaki gibidir.

Samsung galaxy S6 Edge plus

SM-G9280, SM-G9287, SM-G9287C, SM-G928C, SM-G928F, SM-G928G, SM-G928I, SM-G928K, SM-G928L, SM-G928P, SM-G928R4, SM-G928S, SM-G928T

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ben de arada kaldım herhalde mediamarkt 'ta bir problem olmaz diye düşünüp sipariş vermeye karar verdim umarım sıkıntı çıkmaz
  • Beyler sizde ara ara kilit ekranından çıkarken donma yapıyor mu? Bende günde iki üç kere yapıyor, acil bi durumda telefonu açamıyorum resmen...
  • albemus kullanıcısına yanıt
    aynen bendede oluyor...donma takilma ve donma gun icerisinde 2-3 defa oluyor ve cok can sikici..restart yapiyorum ama sorun devam ediyor...acil guncelleme gerekiyor.
  • albemus kullanıcısına yanıt
    ben şahsen öyle birşeyle karşılaşmadım
    sizde "kim arıyor" filan gibi telefon yan uygulamaları varsa kaldırın
  • Selamın aleyküm arkadaşlar s6 edge plus modeli ile ilgili pek bilgim yok sahibinden de 64gb cihaz satanlar var alsak sorun yasarmiyiz tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim

• quote:

ben şahsen öyle birşeyle karşılaşmadım
    sizde "kim arıyor" filan gibi telefon yan uygulamaları varsa kaldırın

Öyle bi yan uygulamam yok, açıkcası fazla bi program kurma fırsatım da olmadı telefona... Sabriorhan arkadaşımızınki gibi restartlık bi donma yapmadı henüz ama... Benimki şöyle, ekranı açmak için güç tuşuna basıyorum, kilit ekranı geliyor ama tepki vermiyor. 20-30 saniye sonra normal çalışmaya devam ediyor ama... Ram doluluğu 70-75 arası oluyor genelde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Öncelikle G926 hakkında birşeyler söylemedim. Bir arkadaş bir link atmış ona cevap verdim. Attıgı linkte ürünün başlığında Samsung Galaxy s6 edge Plus G928 olduğu yazıyor. Ürünün özellikleri açıklamasında ise Samsung galaxy s6 edge G925 olduğu yazıyor. Bu model hakkında yanıltıcı bilgi var. Alanın başı ağrır.

Gelelim Samsung galaxy s6 edge Plus kodlarına, G926 ile başlayan plus modelini ilk defa duyuyorum. Yenimi çıkardılar olabilirde olmayabilirde yazım hatasıda olabilir. Türkiye için ayrı bir seyler yapmış olabilirlerde. SM-G926 ve SM-G927 kodları şuan için boşta kullanabilirler. Fakat hali hazırda olan ve resmi olarak bildirilen model numaraları aşağıdaki gibidir.

Samsung galaxy S6 Edge plus

SM-G9280, SM-G9287, SM-G9287C, SM-G928C, SM-G928F, SM-G928G, SM-G928I, SM-G928K, SM-G928L, SM-G928P, SM-G928R4, SM-G928S, SM-G928T

Kardes 928c mediamarkt de. Daha surum kodunu bilmiyor mediamarket. Ordan burdan kopyala yapistir yapiyor. Internetten aliyor bilgilerini ama urun turkiye resmi olan.
    zamaninda htc one s dede oyle yapmisti. 1.5ghz diyordu halbuki tr versiyonunda 1.7ghz islemci kullandi. Ama alip kutuyu actigimizda yada kutuda 1.7ghz. Yani resmi tr cihaziydi.
    urun kodlarinda mediamarktlerde yanlislik var.
    Mediamarkt resmi ve tr garantili satar

• quote:

Cevap için teşekkürler ben de arada kaldım herhalde mediamarkt 'ta bir problem olmaz diye düşünüp sipariş vermeye karar verdim umarım sıkıntı çıkmaz

Iyi yapmissin

• Media Markt'da gold ve siyah 2729 TL iken sırf yeni geldi diye beyaz ve gümüş 3099 TL... Yani arada 370 TL fark var. Sadece renk farkı. İlk defa renkden dolayı bu kadar fark görüyorum.
  • arkadaşlar sizde bazen şarja takarken kablo şarjı olarak algılıyormu bende nadir zamanlarda taktığımda kablo şarjı yazıyor çıkarıp taktığımda hızlı şarj olarak düzeliyor sebebi nedir
  • Arkadaşlar telefonun herhangi bir problemi var mı?

Bir de silver rengi gelmiş, canlı gören oldu mu?
  • Ben de satın alarak kullanıcıları arasına katıldım. Korumak için ince ve görüntüyü bozmayan bir kılıfa ihtiyacım var.
    Klasik tip sok-çıkar kılıf da olabilir. Kılıf kullanmayı tasarımı bozduğu için hiç sevmiyorum ama kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.